Etiquetes

2/11/11

Divendres, reunió a l'Estadi (20:00 hores). Motiu: Copa del Rei

Llevat de canvis de darrera hora, divendres a les 8 del vespre els socis del Centre d'Esports l'Hospitalet estan convocats a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet per tractar el tema del partit de Copa del Rei de dimecres vinent davant del Barcelona. El motiu és que a només una setmana per la disputa de l'encontre ningú s'ha adreçat de forma oficial al CE L'Hospitalet, equip que actuarà com a local el proper 9 de novembre a l'Estadi. Consultades la RFEF i la LFP, totes dues s'espolsen les culpes respecte a l'encarregat de triar qui decideix l'horari del partit. Des de Las Rozas diuen que en tractar-se del Barcelona, l'Hospi i la Federació Espanyola 'no pinten res' i que és la LFP qui decideix l'horari del partit (d'acord amb els operadors televisius). En canvi, la LFP professional eludeix responsabilitat i diu que és la RFEF, com a organitzadora de la competició, l'encarregada de fixar l'horari. Sigui com sigui, a dia d'avui ningú s'ha posat en contacte amb l'Hospitalet per parlar de l'horari del partit, de la retransmissió o no per televisió de l'encontre i demés aspectes, segons fonts del club.

La intenció de Miguel García, president de l'Hospi, és obrir als socis de l'entitat les possibles mesures a prendre de cara al partit de dimecres, escoltar el seu parer i que la resposta del CE l'Hospitalet a aquesta rocambolesca situació (que demostra, un cop més, el nul respecte cap al futbol modest per part dels 'grans') sigui tan consensuada com sigui possible entre els socis de l'entitat, aquells que al cap i a la fi pateixen amb l'equip i estan al seu costat diumenge rere diumenge, a l'Estadi o a centenars de quilòmetres de la nostra Ciutat. Sigui com sigui, els riberencs tornen a trobar-se amb un nou merder amb motiu de la Copa del Rei després de les polèmiques amb el Deportivo l'any 2001 i amb l'Athletic l'any 2005.

Recordem, que sempre de forma extraoficial, el Barcelona havia anunciat les 10 de la nit com a horari del partit sense citar-ne la font i sense que RFEF ni LFP ho hagin confirmat a dia d'avui. La intenció de l'Hospi és que el partit es jugui a les 9 del vespre per tal de facilitar el retorn dels aficionats als seus domicilis després de l'encontre, sobretot si tenim en compte que acabar a mitjanit complica el desplaçament en transport públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada