Etiquetes

15/5/11

Punt i a part | CE L'Hospitalet 0-0 UE Lleida

No ha pogut ser. L’Hospi ha posat fi a la temporada 2010-2011, la del seu retorn a la Segona Divisió B amb un amarg empat a l’Estadi, sense gols, davant d’una UE Lleida que també s’ha quedat sense el premi del play-off. Primer i més important, perquè l’empat no servia a cap dels dos equips: el respecte i la por a perdre han acabat pesant més que les ganes de somiar en el miracle, especialment a les files d’un Hospi prou desconegut que amb prou feines ha posat en problemes Eduardo. En cas s’haver guanyat, però, els resultats dels rivals tampoc haguessin acompanyat, ja que tant l’Alcoyano com l’Orihuela han acabat empatant els seus partits i haurien fet inútil un triomf riberenc o lleidatà. Un final trist que no ens ha de fer perdre el món de vista i valorar l’enorme temporada que ha fet aquest equip, ja des que el desaparegut Ángel Pedraza va agafar les regnes de l’equip el passat mes de juliol i va sentar les bases de l’equip que millor proposta futbolística ha presentat en aquest grup 3. No val la pena parlar de justícia al món del futbol i des d’aquí aprofitem per felicitat el Sabadell, el Badalona, l’Alcoyano i l’Orihuela per la seva classificació pel play-off d’ascens, per haver-se guanyat el dret a ascendir sobre el camp i per haver fet justícia, simplement, havent aconseguit més punts que els 17 equips restants. Per cert, el drama del descens s’ha solucionat amb el triomf del Benidorm a Alzira (0-2) que deixa els blaugrana a Tercera, els de la Marina Baixa en zona de promoció de descens i l’Sporting Mahonés salvat de tot perill després de vèncer el Gandia per 0-1.

Centrats en el partit d’avui, hem vist una versió de l’Hospi força allunyada del que estàvem acostumats. Dues novetats a l’onze inicial: Eloi Fontanella i Manel Gómez tornaven a ser de la partida des de l’inici en detriment de Pitu i de Rubén García, que començaven el partit des de la banqueta igual que Cristian Lobato. L’aposta de Miguel Álvarez no ha sortit del tot bé, ja que el Lleida ha acabat anul•lant la poca capacitat creativa de què disposava l’Hospi sobre el terreny de joc, un Hospi que ha pecat d’individualisme i que ha tingut poca profunditat en el seu joc. Tot i això, al respecte ha marcat el desenvolupament dels 90 minuts del partit i especialment l’arrencada d’un matx que no ha viscut la seva primera ocasió de gol fins al minut 22, amb una bona acció de Rubén Rayos en banda dreta que ha centrat al segon pal on Jesús Imaz, sol, ha connectat un fort xut que Craviotto ha enviat a córner. Més clara encara ha estat la segona ocasió dels d’Emili Vicente, després d’una nova centrada de Rayo que el portuguès Joao Moreira ha connectat amb el cap obligant Craviotto a lluir-se per enviar de nou la pilota a córner (29’).

L’Hospi ha recorregut a la guerra individual i a les passades llargues, un fet que ha provocat l’absència d’oportunitats riberenques. L’únic oasi en aquest desert ofensiu ha estat un xut de Cristian Alfonso des de la frontal de l’àrea en recollir una pilota morta, però el seu xut l’ha aturat sense problemes Eduardo (31’). Intenció, però, sí que n’hi ha hagut, però unes vegades la poca inspiració en atac i d’altres la duresa dels defensors blaus (Corominas ha acabat cosit a patades) han impedit veure l’Hospi que ha meravellat al llarg de la temporada. Amb tot, la decoració no ha canviat d’aquí al final del primer temps. Això a l’Estadi: a Palma, l’Alcoyano s’avançava amb un gol de César Remón (40’) i allunyava el somni de l’Hospitalet.

La segona meitat ha començat novament amb un excessiu respecte entre dos equips que, tot i estar obligats a guanyar, estaven més pendents de no perdre aquesta opció de victòria. Els canvis a totes dues files han trigat a arribar, i es comprèn així que la dinàmica de l’encontre no es veiés modificada en excés. Així les coses, una jugada iniciada per Cirio la rematava David Corominas, que es topava amb la cama providencial d’Adrià Gallego per enviar la pilota a córner (58’). Deu minuts més tard, Álvarez movia la banqueta per primera vegada i donava entrada a Jordi Martínez i Cristian Lobato, que prenien el relleu d’Eloi i d’Andrés Barón (68’). Acte seguit, però, Craviotto ha tornat a ser providencial després d’una gran jugada individual de Rayo (un malson l’il•licità!) que s’ha plantat tot sol davant del porter lleidatà de l’Hospi i l’ha obligat a estirar-se per enviar de nou la pilota a córner (69’). La resposta ha arribat pocs minuts més tard en una jugada a pilota aturada; una falta en banda dreta, picada per Coro, la pentinava suaument amb el cap Sergio Cirio, insuficient per superar un Edu Pérez que gairebé no ha tingut feina (72’).

L’entrada de Pitu per Pedraza ha donat una mica més de criteri a un Hospi que havia disposat tota la carn a la graella i que, per tant, també feia més concessions defensives. Així, l’ex de l’Hospi Asier posava de nou a prova Craviotto amb un xut des de la frontal de l’àrea que el porter riberenc allunyava amb els punys (79’). El partit s’ha obert a mesura que s’apropava la fi del partit, i aquesta ha estat l’única manera que l’Hospi, ara sí, tingués la gran ocasió del partit a pocs instants d’arribar al minut 90: gran centrada de Coro en banda dreta i rematada de cap en planxa de Manel, al segon pal i arribant des de darrere, que s’estavellava a la xarxa lateral de la porteria visitant. Era l’ocasió. Els tres minuts de descompte han posat de relleu els nervis de tots dos equips i només David Giménez hauria pogut trencar l’empat i rememorar l’històric gol d’Elda en una acció al temps d’afegit que salvava Lucas Viale (92’).

Amb el xiulet final d’Usón Rosel, la tristor es feia evident a les files i aficions dels dos equips. Sense el premi del play-off, la sensació del Lleida era la d’incertesa davant del complicat futur de l’entitat. A l’Hospi, una certa sensació de canvi de cicle, no pels resultats ni pel futbol però sí per la marxa dels Cristians, tres jugadors importantíssims al llarg de les últimes dues temporades i que l’any que ve volaran del niu riberenc. L’Hospi, amb o sense ells, continuarà la propera temporada i la següent... Seguirem gaudint de l’equip que ens fa estar al peu del canó sempre que sigui possible. Seguirem vivint aquesta passió que ens mou, que ens fa patir, gaudir i emocionar-nos amb aquests esport, l’esport dels 22 que corrien darrera de la pilota. La competició oficial per a l’Hospi no tornarà fins a mitjans del proper mes d’agost amb la Copa del Rei; fins aleshores, sempre que ho vulgueu, tindreu aquest Blog per seguir informats de l’actualitat de l’Hospi.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Barón (Lobato, 68'), Manel Viale, Lucas Viale, Manel Gómez, Corominas, Marc Pedraza (Pitu, 76'), Eloi Fontanella (Jordi Martínez, 68'), Cristian Alfonso i Cirio.

UE LLEIDA: Eduardo, Jerson, Dani Marín, Pau Bosch, Paco Vázquez, Jaume Delgado, Jesús Imaz (Dani Pujol, 76'), Adrià Gallego, Joao Moreira (Cheikh, 73'), Rayo i Asier Eizaguirre (David Giménez, 88').

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó). Sense problemes. Ha mostrat targeta groga als locals Cristian Alfonso (26'), Barón (48'), Eloi Fontanella (55') i Manel Gómez (87') i als visitants Rayo (43') i Jerson (72').

Incidències: Bona resposta de la ciutat de l'Hospitalet si ens atenem a la promoció que s'ha fet del partit. Uns 3.000 espectadors a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, de llarg, la millor entrada de la temporada. Presència d'uns 150-200 espectadors del Lleida que tampoc han deixat d'animar al llarg de tot el partit. Dani Planchería i Rubén García han completat la convocatòria del CE L'Hospitalet, llista de la qual n'ha quedat fora Cristian Gómez, que com Cristian Lobato i Cristian Alfonso s'acomiaden de la samarreta riberenca. Finalment, l'Hospi serà sisè amb 60 punts i s'haurà quedat a 3 punts del play-off d'ascens.

15 comentaris:

  1. GRACIES HOSPI, POR LA TERMPORADA Y EL BUEN JUEGO QUE NOS HABEIS HECHO DISFRUTAR LA AFICION.
    Ahora toca descansar, recargar pilas y VOLVERLO A INTENTAR.
    GRACIAS MIGUEL ALVAREZ, has dirigido la banqueta magistralmente, ojala sigas.
    ¡¡¡ SIEMPRE DE L'HOSPI ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Segun ciertos rumores, Miguel Álvarez, solo queria seguir si el Hospi llegaba a segunda, porque tiene ofertas, alguien lo puede confirmar?. Forza Hospi!!!!!!!!!!!!!!! aunque finalmente ni copa del Rey, pero es igual hemos disfrutado, a ver si este cambio de ciclo no supone perder ese gran futbol que hemos visto toda la temporada, menos hoy!!!!!. Forza Hospi!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. la copa del rey si que la jugamos, confirmado,

    segun el presidente garcia, en julio del año que viene se va, y quedara como presidente el castellano, bueno veremos porque hay gente que se va a presentar a las elecciones, ya estamos hartos de garcia y de sus directivos, porque si ponen a castellano a dedo que no se quejen de las dictaduras.

    força l'hospitalet visca.

    ResponElimina
  4. eso es lo que dice siempre, eso es lo que le habrá dicho al propio castellano, para que siga con el poniendo dinero. Miguel garcia vete ya.

    ResponElimina
  5. Felicitats Hospi!! Felicitats a tots els jugadors que ens han fet passar boníssims moments, com el 5-0 al At. Balears (que suposava l'arrencada del nou Hospi), moments épics, com les remontades davant l'Ontinyent i el Santboià a l'estadi... o les victories al Collao i a la Nova Creu Alta. Es trobaran a faltar als tres Cristian, però tenim una bona plantilla. Marc cada dia està millor, Baron és un bon lateral i la posició de Cristian Alfonso la pot suplir perfectament Pitu.
    Respecte al tema de Miguel Álvarez, si continua millor que millor i sino doncs que s'agafi un bon entrenador. I al tema directiva... sense comentaris.
    Ens tornem a veure en Setembre (ja que a l'Agost estic fora i no podré assistir als partits de Copa) i gracies Cristian per aquest blog i mantenir-nos a tots els riberencs sempre informats.
    Força Hospi!!

    Raül

    ResponElimina
  6. Hola a todos!!!....Yo he escuchado que al hospi se le acaba un convenio con el Ajuntament por el cual éste le daba 10 años de subvención por el tema del derribo del campo viejo. Alguien sabe algo?....Imagino que es por eso que estábamos tan "saneados" económicamente, no??

    ResponElimina
  7. En la Copa del Rey, gracias al Castilla, no?, supongo que hasta mediados del mes que viene no tendremos noticias de quien será el entrenador, los nuevos fichajes, los que no se quedan, etc. De lo poco bueno que ha hecho el presi es contar con Quique Carcel, espero que se quede y construya otro equipazo para la 2011-2012. Como mola ser del Hospi!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. El equipo ha pagado el mal inicio de año, se tardo mucho en tomar la decisión de cambiar al entrenador,y eso tambien es cula pa de alguien, e quien? si lo huberan echo 3 semanas antes, ahora estariamos en play of.
    Y lo del ayuntamiento solo se que si que paga y es lo que aguanta el hospi, garcia no pone un euro, puede ser que sepa que el ayuntamiento va a bajar el dinero y quiera salir.

    ResponElimina
  9. Gracias al castilla y gracias al sevilla at y sobre todo gracias a que entran los 5 primeros y los 2 mejores sextos(el hospi esta entre esos dos)

    ResponElimina
  10. El Hospi ha quedado empatado con el Ceuta a puntos, que creo también ha entrado en Copa del Rey y al no tener plaza los filiales no ha hecho falta aplicar ninguna norma para deshacer empates. Yo también confio en que Quique Carcel siga y haga los fichajes para el Hospi 2011-2012, empezndo por el entrenador si Älvarez no sigue, como parece que apunta todo.

    ResponElimina
  11. Acaba de terminar la temporada y ya estoy deseando que llegue agosto para la primera eliminatoria de la Copa del Rei, L'HOSPI ME HA ENGANCHADO, MOLA MUCHO SER DE ESTE HOSPI.

    QUISIERA FELICITAR A JUGADORES, AL MISTER Y A LA AFICION, ES COJONUDO FORMAR PARTE DE ESTA FAMILIA FUTBOLISTICA.

    ResponElimina
  12. Bueno se acabo esta excelente temporada y ahora toca TRABAJAR Y MUCHO PARA QUE OJALA LA SIGUIENTE SEA COMO ESTA.
    Quisiera hacer algunas puntualizaciones:
    1- A mi entender lo primero es pensar en un posible sustituto en el caso de que Miguel Alvarez, no siga con nosotros(ofertas y buenas seguro que no le van a faltar)
    2- Terminar de ir perfilando con que jugadores vamos a contar para la proxima temporada. Ya sabemos que los 3 CHRISTIANS no estaran. Sobre todo VAMOS A ECHAR EN FALTA A CHRISTIAN ALFONSO (10 goles + un monton de asistencias de gol), ya que sin su concurso este año posiblemente no hubieramos acabado mas arriba de la mitad de la tabla. Por lo tanto hace falta SOBRE TODO ESFORZARSE EN ENCONTRAR UN BUEN RECAMBIO (si la situacion economica lo permite traer RAYO (Lerida), o bien Miguelez (Sant Andreu), o por ejemplo un tal COPI del Recreativo Bielense que ha metido 30 goles de los 40 goles de su equipo en Tercera Division o si la economia no lo permite habra que conformarse quizas con algun jugador de Tercera de Cataluña, como por ejemplo MELO DEL CORNELLA (18 GOLES) O ALGUIEN SIMILAR.

    ResponElimina
  13. CONTINUACION:
    Por supuesto hay que buscar un sustituto a Lobato y Christian Gomez, pero pienso que la marcha de ellos dos no se va a notar tanto, pues el segundo no jugaba apenas,aunque es un buen jugador y el primero, aunque tiene bastante calidad, no era tan decisivo como Christian Alfonso, por lo tanto los esfuerzos economicos han de ir EN LA BUSQUEDA DE UN CRACK QUE NOS ASEGURE GOLES Y QUE JUEGUE PARA EL EQUIPO, DANDO ASISTENCIAS SIN SER INDIVIDUALISTA.
    3- Aprovechar el TIRON FINAL DE LA AFICION, en los partidos de Sant Boi y en casa con el LLEIDA. AHORA ES EL MOMENTO DE CONSEGUIR MAYOR AFLUENCIA DE PUBLICO, CON PRECIOS ECONOMICOS 8-10 EUR LA ENTRADA, ENTRADA REDUCIDA A LOS MENORES DE EDAD Y GRATIS LOS NIÑOS (son la futura aficion), PROMOCIONES ESPORADICAS A COLECTIVOS COMO UNIVERSITARIOS, JOVENES CON LICENCIA FEDERATIVA, ETC.. INCLUSO ENTRADA A PRECIO SIMBOLICO PARA VER SOLO LA SEGUNDA PARTE, REGALAR UNA ENTRADA POR CADA DOS PARA LOS PARTIDOS DE FUERA EN LA PROVINCIA DE BARCELONA, ETC.... *** COMO MUESTRA UN BOTON: EL ULTIMO PARTIDO SE CONSIGUIO CASI MEDIA ENTRADA GRACIAS A LA PROMOCION QUE SE HIZO DE GRATIS A LOS CIUDADANOS DE HOSPITALET, TOMAD NOTA ***
    4 - Mas publicidad, en prensa, carteles en comercios, en radio, etc... sin gastarse apenas mucho dinero se puede promocionar los partidos.
    5 - FORMAR UN GRUPO DE VOLUNTARIOS, ESTILO LA CRUZ ROJA, SIN INTERES ECONOMICO, QUE QUIERAN AYUDAR A LA DIRECTIVA. Se puede hacer muchas cosas, en beneficio de ESTA ENTIDAD, QUERER ES PODER, PERO SIN ANIMO DE LUCRARSE, SINO POR AMOR A ESTE CLUB Y A ESTA CIUDAD.
    ******* A UN SERVIDOR LO TENEIS A VUESTA DISPOSICION SIEMPRE QUE SE TRABAJE CON SERIEDAD, HONRADEZ... Si alguien le interesa este mensaje que contacte conmigo al siguiente correo electronico: perito-inmo@live.com ******

    ResponElimina
  14. Recreativo bielense?? eso no existe... en todo caso es la balonpedica Linense.... Melo a pesar de marcar los goles que ha marcado es central que no os embauquen.

    Esperemos que cristian modifique pronto la opción de los comentarios y todo quisqui deba identificarse para poder opinar.

    ResponElimina
  15. por cierto tanto que se escribe por aqui... hay un foro del hospi que esta muerto donde se puede hablar de todo lo que se expone aquí y mas facilmente.

    http://celhospitalet.mforos.com/

    ResponElimina