Etiquetes

8/5/11

M'agrada! | FC Santboià 1-2 CE L'Hospitalet

Hi ha gent a qui li agrada el futbol. D'altres, som de l'Hospi. En principi podria semblar que totes dues sentències no tenen perquè ser incompatibles, però els que som de l'Hospi, del nostre Centre d'Esports l'Hospitalet, hem d'estar fets d'una altra pasta per força; no hi ha manera de veure un partit tranquil del nostre equip i el partit d'aquest migdia a Sant Boi, lluny de ser una excepció, s'ha convertit en un encontre èpic, ple de nervis, tensió i, per variar, d'un gol de Cristian Alfonso. L'Hospi ha tret endavant un partit complicadíssim, possiblement un dels pitjors de la temporada, davant d'un rival prou motivat que si fem cas dels defensors dels mèrits futbolístics, potser ha merescut mes premi. Fins i tot, avui tampoc serviria allò de fer més gols que el contrari, ja que el 0-1 se l'ha fet el Santboià en pròpia porta. Després, Monty empataria de penal inexistent per donar pas a un final excitant en què la punteta de la bota de Cristian Alfonso ha dut l'èxtasi a la nombrosa afició de l'Hospitalet que s'ha desplaçat fins al Joan Baptista Milà. Excel·lent resposta de la soferta parròquia de l'Hospi, en animació i en civisme i que ha vist com els jugadors agraïen el seu suport al final del partit. Gran victòria, la cinquena de la temporada, la primera sobre gespa artificial; una victòria que ens dóna l'oportunitat de dinar en segona posició. Segons de la classificació. Qui ens ho hauria de dir. I aquesta tarda, més creients que mai, tots resant a Sant Ramon.

I l'Hospi s'ha endut els tres punts en un partit globalment fluix. En (gran) part, pel bon treball del Santboià, intens, desprès de tota la pressió i ambiciós. Per la seva banda l'Hospi ha estat nerviós, imprecís, amb errades individuals difícils de recordar aquesta temporada i que han afegit una important dosi de patiment en molts dels atacs locals. A l'onze inicial, dues novetats: l'obligada baixa de Manel per sanció la cobria Rubén García al pivot defensiu, mentre a l'eix de la defensa Lucas Viale tornava a l'alineació per la baixa per lesió de Rafa Santacruz. El cert, però, és que tot i un primer atac de l’Hospi abans que es complís el primer minut, els homes de Miguel Álvarez han estat força desencertats, amb poca presència ofensiva i amb greus errades en el lliurament d’alguna pilota que hauria pogut costar ben cara. Hi ha una dada que parla per sí sola: només un xut a porta en tota la primera meitat... i no ha estat pas en la jugada del gol. Clara no, claríssima ha estat la primera ocasió del quadre local, després que Peque aprofités una errada clamorosa de Manel Viale i assistís Toni; l’ex de la Grama, quan ja havia superat Craviotto amb el seu xut, es topava amb la providencial intervenció de Lucas Viale, que apareixia del no res per salvar l’1-0 sobre la mateixa línia de gol (13’).

Lluny de reaccionar, el Santboià ha seguit movent la pilota amb criteri i ambició i pressionant la sortida de l’esfèrica dels riberencs, que amb prou feines creuaven el mig del camp per culpa de la bona disposició dels homes de Paco Clos, que minuts després gaudirien d’una nova ocasió de gol. En aquest cas era Peque qui rematava d’esperó una gran jugada de triangulació dels locals, però es trobava de nou amb un creuament de Lucas Viale per evitar el primer gol dels santboians (21’). Els riberencs estaven incòmodes sobre la gespa artificial del Joan Baptista Milà però tenien la sort de cara ja que gairebé en la següent acció arribaria el 0-1 en una acció ben tonta. I és que un malentès a la rereguarda local va acabar amb Jose pentinant de cap una pilota cap enrere que sorprendria Rafa Leva, que no arribava a temps per evitar que la pilota s’allotgés al fons de la xarxa santboiana. Molt més que màxima efectivitat: en 24 minuts, l’Hospi tenia el marcador a favor sense haver xutat entre els tres pals, veure per creure.

El Santboià, però, no va renunciar al seu estil i va provar de sorprendre l’Hospi immediatament, però la volea de Peque a centrada d’Isaac en banda dreta es perdia per sobre del travesser de Craviotto (26’). A partir d’aquí, sense cap escarafall, l’Hospi va semblar igualar mínimament el partit tot i que li seguia costant massa arribar a la porteria contrària. A més, calia para atenció a les perilloses contres locals, com una en què Fran Piera va acabar atipant-se de pilota quan tenia Peque en posició immillorable per rematar. Per la seva banda, Pitu i Barón van intentar-ho per l’Hospi, però el seus xuts marxaven per sobre del travesser (32’) i directe a les mans de Leva (41’), respectivament. L’ocasió més clara, que va arribar gairebé sense voler la va tenir l’Hospitalet a la sortida d’una falta lateral picada per Coro que desviava Pedraza i donava pas a un embolic dins l’àrea que el Santboià aconseguia allunyar per marxar al descans amb el 0-1 momentani.

El dubte de la represa era veure fins a quin moment seria capaç el Santboià d’aguantar la despesa física que havia dut a terme al llarg dels primers quaranta-cinc minuts. El cert, però, és que la segona meitat començava amb polèmica dins l’àrea de l’Hospi i amb una decisió errònia de Villena Contreras després que una pilota perduda per Lucas Viale acabés als peus de Peque, aquest entrés dins l’àrea i Manel Viale es llancés a terra per enviar la pilota a córner. L’assistent assenyalava servei de cantonada; l’àrbitre, després de dubtar, penal. Inexistent. L’encarregat de llançar-lo i transformar-lo, com va passar al partit d’anada, era Xavier Monteys, Monty, que amb una paradinha prèvia enganyava Carlos Craviotto (49’). De nou empat però les sensacions i el panorama s’havia ennegrit de cop i volta. Li va costar reposar-se’n, a l’Hospi, que va veure com dos minuts més tard un xut de Monty marxava fregant el pal esquerra de la meta de Craviotto (51’). Poquet a poquet, conscient que només valia la victòria, l’Hospi començava a despertar i ho feia a pilota aturada.

Primera, amb una doble ocasió de Lucas Viale i de Cristian Alfonso. El petit dels Viale rematava de cap el servei de cantonada botat per Pitu i obligava Rafa Leva a fer l’aturada del matí per salvar el segon de l’Hospi; el rebuig tampoc l’aprofitava Alfonso, que en posició forçada enviava la pilota massa alta (56’). Vuit minuts més tard, i ja amb Eloi Fontanella al camp en substitució de Pitu, Rafa Leva tornava a lluir-se davant d’una doble rematada de Manel Viale i de Marc Pedraza que la defensa local acabaria allunyant (64’). El domini de l’Hospi va seguir augmentat quan, dos minut després, Heredia veia la segona groga en cinc minuts (justes, totes dues) i havia de marxar al vestidor (66’). 24 minuts més un descompte per aconseguir un gol en superioritat: aquest era l’objectiu únic de l’Hospi. La va tenir Cristian Alfonso en una preciosa jugada assajada que Rafa Leva tornava a treure... ara amb el cap! (68’). També Jordi Martínez després d’una bona acció d’Eloi per banda que acabava amb una volea del de Montmeló que es perdia massa alta (73’).

El Santboià cada cop tenia menys presència atacant i no era d’estranyar que en qualsevol jugada d’atac riberenc l’Hospi pogués tornar-se a posar pel davant a l’electrònic. Dit i fet, bona combinació en banda dreta entre Iván Hammouch i Eloi Fontanella, que arribava a línia de fons i feia una bona passada que no encertava a rematar Rubén García en primera instància i que a porta buida rematava Cristian Alfonso al fons de la xarxa per dur el deliri a l’afició hospitalenca congregada al Joan Baptista Milà (78’). D’aquí al final, la incertesa en el marcador va provocar més nervis a les files de l’Hospi, que tot i intentar-ho no va aconseguir tancar el partit tot i les ocasions de Jordi Martínez (87’) i Eloi Fontanella (90’). Per la seva banda, el Santboià ho provava amb sengles xuts de Monty i Fran Piera que marxaven a fora (79’ i 80’). Fins i tot, Rafa Leva va pujar a rematar una falta al temps de descompte, falta que l’Hospi aconseguia allunyar amb algun que altre problema. Al final, tot i l’ensurt, triomf per la mínima, triomf per 1-2 que segueix mantenint viva la flama del play-off.


FITXA TÈCNICA

FC SANTBOIÀ: Rafa Leva, Isaac, Ramon Masó, Jose, Cárdenas, Heredia, Aleix Vall, Peque (Joan Molina, 92'), Fran Piera, Monty (Guillem Cornellà, 83') i Toni (José Javier, 60').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Barón, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Corominas, Marc Pedraza (Jordi Martínez, 72'), Sergio Cirio (Toni Velamazán, 81'), Cristian Alfonso i Pitu (Eloi Fontanella, 63').

Gols: 0-1 Jose (24', pp); 1-1 Monty (49', penal); 1-2 Cristian Alfonso (78').

Àrbitre: Francisco José Villena Contreras (Castella-la Manxa). Malament. S'ha equivocat en la jugada del penal assenyalat en contra de l'Hospi, totalment inexistent. A més, ha interromput el joc en excés. Ha mostrat targeta local al local Aleix Vall (39') i als visitants Corominas (40'), Manel Viale (48'), Hammouch (68') i Lucas Viale (84').

Incidències: partit disputat a l'Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat davant de gairebé 1.000 espectadors. Nodrida presència d'aficionats de l'Hospi, que podríem xifrar al voltant d'uns 150. El preu de les entrades, recordem, era de 15 euros descomptes a banda. 29 temporades després, l'Hospi ha tornat a guanyar (i a marcar) al camp del Santboià. Dani Planchería i Moussa Bandeh han completat la convocatòria de 16 homes de Miguel Álvarez.

16 comentaris:

  1. Gran aquest Hospi, grandíssima l'afició que tenim que no hem parat d'animar (ja es podria estar animant així als partits de casa).
    Ja no tan gran la mania d'alguns jugadors (Lucas i Baron, de fer aquestes pasades enrera per Craviotto)
    Això si, diumenge que ve es guanyi, es perdi, ens classifiquem o no pels play-off, ens classifiquem o no per la copa, jo sempre estaré orgullós d'aquest equip, acabat d'ascendir a 2ªB. Es va fer un pèssim inici de temporada. Jo he de dir que no m'agradava el estil de joc que es feia amb Pedraza (en pau descansi), sobretot en el partit d'anada amb el Gandia quan va treure al Gladiador del camp. Però des de l'arribada d'Álvarez a l'equip la cosa va canviar.
    Només puc dir FELICITATS HOSPI I SOM COLLONUTS!! FORÇA HOSPI!!

    Raül.

    ResponElimina
  2. Gracies a Jordi Vinyals, encara que sembli fora de tot i sobre tot a tots els jugadors!!!!!!!!!!!!!!, a Vinyals per ser el que va construir aquests mega-equip i que el seu estil es el que ens fa grans!!!!!!!!!!!!! i encara amb aspiracions, des d'aquí li demanaria a Miguel Álvarez que diumenge posi al camp als millors i es deixi de quedar be amb tothom, no volem patir i si no es classifiquem pels play offs, que no sigui perquè no guanyem, que no estiguin al camp els millors i els 3 Christians son dels millors segur!!!!!, es un luxe que no es podem permitre, son molt millor que la resta i si no ens tornarà a passar com avui hem guanyat però patint i podíem haver perdut i no hauria sigut un resultat injust i part dels nostres millors jugadors ni convocats, si us plau que contra el Lleida que juguin els millors, Forza Hospi forever!!!!!!!!!!!!!!!!.

    ResponElimina
  3. Lo que le puedo decir a nuestro entrenador: es Miguel muy bien, quizas no sea el juego excesivamente vistoso, pero si practico, Y SOBRE TODO EXCELENTE RESULTADOS, para aquellos que tienen alguna duda acerca de este entrenador, ES QUE ES JUNTO A LOS JUGADORES el ARTIFICE DE ESTA GRAN REMONTADA, RECORDAD QUE SOMOS EL MEJOR EQUIPO DE LA SEGUNDA VUELTA, y los cambios que hace el mister son muy acertados. SOLO VER LOS RESULTADOS.
    *** CHAPEAU, CHAPEAU, MIGUEL ALVAREZ ***

    ResponElimina
  4. BE, HOSPI, solament dir dues coses per a millorar:
    - Potser seria convenient a vegades probar de xutar desde fora del area, i no intentar entrar fins a "dins de la cuina".
    - Segon, encara que sigui dificil intentar evitar aquelles tarjetes fruit de protestes al arbitre, que al fi, poden deixar a mes de algun jugador important fora al seguent partir per acumulacio.
    - Tercer i ultim, ens consta treure amb seguritat la pilota controlada desde enrere, potser seria bo que Marc o un altre jugador amb millor salida de balo, baixi a ajudar a la defensa.
    *** EN LINIES GENERALS, MOLT BE HOSPI ***

    ResponElimina
  5. Para aquellos que aun no confian del todo en nuestro entrenador, decirles que EN LA JORNADA SEPTIMA ESTABA OCUPA L'HOSPI LA ULTIMA PLAZA DE LA CLASIFICACION Y AHORA ESTAMOS NI MAS NI MENOS QUE EN LA QUINTA PLAZA, SON QUINCE PUESTOS MAS ARRIBA, AHI QUEDA ESO

    TRANQUILO MIGUEL, la MAYORIA DE LA AFICION ESTA CONTIGO

    ResponElimina
  6. Increible el segon comentari que posa en dubte a l´entrenador i insinua q a cada partit no posa als millors. El millor equip de la segona volta i et queixes de que no posa els millors? Fest-ho mirar noi. Sort que la gran part de l´afició està amb l´entrenador i amb els 11 que salten al terreny de joc cada partit. Força Hospi!

    ResponElimina
  7. Si que es cierto que Jordi Vinyals construyó el equipo,pero este año Alvarez lo ha acabado de pulir y ahí están los resultados...el domingo,se consiga o no,hemos de ovacionar a estos jugadores por todo lo que nos están dando!!Forsa hospi hasta el final!!

    ResponElimina
  8. Aquest diumenge, objectiu assegurar la cinquena plaça i això implica Copa del Rei per la propera temporada!!!!, però passi el que passi crec que al final del partit hauríem de fer tots en peu un gran aplaudiment al equip pels grans moments que ens han ofert, s'ho mereixen!!!!!!!.

    Manel

    ResponElimina
  9. Alguien sabe que está pasando con Christian Gómez?vale que no pueda entrar titular porque el equipo está bien,pero ni siquiera ir convocado?Creo que está habiendo algun problema con el entrenador o algo porque sino no me lo explico...y si fuese así,no lo veria justo,pese a que alomejor hay algún motivo de peso o mala actitud del chico...pese a todo,todos con el equipo el domingo,que estoy seguuuuuuro del milagro!GRANDE HOSPI SIEMPREEEEEEE!!!

    ResponElimina
  10. Bueno, se va empezar a mover la cosa, por Face y Twitter, creando grupos y esas cosas, yo lo aria encantado, pero soy tan zoquete como para ni saber como crear un grupo en face.... jejeje espero que se vea movimiento al menos, por parte de la afición....

    porque la directiva, ni pondrá que es gratis en los clásicos carteles anunciando el partido y hasta el miércoles/jueves, no cambiaran ni el nombre de denia por lleida...

    ResponElimina
  11. El equipo lo construyó Quique Carcel.... Vinayls y Alvarez han entrenado a los jugadores que Carcel sigue y ficha....El mejor acierto? la figura de Quique Carcel.

    ResponElimina
  12. Cuidadito con el Lerida, que viene herido y con posibilidades. LAS TRES ULTIMAS VISITAS LAS HAN CONVERTIDO EN VICTORIAS, CUIDADO CON SUS CONTRAGOLPES Y VIGILAR A SU FIGURA, RAYOS (aunque el domingo pasado tuviera un mal dia en dos penalties, no es normal en el, al Alicante no hace mucho en una falta al borde del area la clavo por toda la escuadra).
    ¡¡¡ CUIDADO CON PERDIDAS DE BALON EN NUESTRO CAMPO, FUERTES EN EL CENTRO CAMPO
    Y EN DEFENSA Y SOBRE TODO JUGAR CON CABEZA, EL 1-0 YA NOS VALE ¡¡¡

    ANIMO HOSPI QUE LO PODEMOS CONSEGUIR

    ResponElimina
  13. Felicito a todos los jugadores por su entrega y pundonor en el Campo del Santboia, pero especialmente quedria destacar:
    - LUCAS VIALE, QUE GRANDE ESTUVO SACANDO DE NUESTRA PORTERIA UN GOL, que significaba en los primeros minutos adelantarse al Santboia.

    - IVAN HAMMOUCH ESTUVO MUY INCISIVO Y SEGURO EN LA BANDA, CON UN DERROCHE EXTRAORDINARIO.

    - DAVID CORO, COMO AGUANTO EL BALON Y LA DE FALTA QUE RECIBIO.

    - MARC PEDRAZA, CADA VEZ LO ESTA HACIENDO MEJOR DISTRIBUYENDO EL JUEGO, seguro que su padre esta, aunque no lo parezca, orgullosisimo de el.

    - Por ultimo, ELOI FONTANELLA, SU ENTRADA DIO MAS POSIBILIDADES DE GOL, Y DIO UN GOL EN BANDEJA A Christian Alfonso.

    **** ANIMO A TODOS LOS JUGADORES A SEGUIR EN ESTA LINEA ***

    ResponElimina
  14. AQUEST HOSPI EM MOLA
    ES UN ORGULL SER SOCI D'AQUEST EQUIP.
    SEMPRE FINS LA MORT AMB L'HOSPI.
    L'HOSPI ES COLLONUT.

    VIVA LA MARE QUE OS VA PARIR.
    **** HOSPI, HOSPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ResponElimina
  15. Soy un seguidor de l'hospi de hace poquito y siempre me toca pagar en Feixa LLarga 30 eur, para mi y para mi hijo de 16 años.

    Hoy en Sant Boi, me quede sorprendido cuando me dijeron que mi HIJO LO DEJABAN ENTRAR SIN PAGAR.

    ASI NO SE HACE AFICION, LA JUVENTUD ES EL FUTURO Y DEBERIAN ENTRAR GRATIS EN FEIXA LLARGA, Y ADEMAS QUE DIFERENCIA DE AMBIENTE ENTRE EL CAMPO DEL SANT BOI Y EL NUESTRO.

    QUE VERGUENZA PRESIDENTE¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  16. "...s'ha convertit en un encontre èpic, ple de nervis, tensió i, per variar, d'un gol de Cristian Alfonso"

    Home, per variar tampoc. Crec q tots els gols de l'Hospi no els ha marcat ell, no? Hem d'estimar també als altres jugadors!

    VISCA L'HOSPI!

    ResponElimina