Etiquetes

27/5/11

Pol Llonch, saba jove per l'Hospi 2011-2012

Una de les novetats de la plantilla de l’Hospitalet per la temporada serà el jove migcampista Pol Llonch, que aterra al primer equip de l’entitat riberenca provinent de l’equip del Juvenil A de Divisió d’Honor, on va tenir un rol destacat amb una gran presència al llarg de tota la temporada, tot i que no va poder impedir el descens de categoria dels de Dani Casado. Llonch va arribar a l’Hospi fa dues temporades provinent del Juvenil B de l’Europa, tot i que també va disputar un partit amb el Divisió d’Honor. Després del seu pas per l’Hospi B de Preferent Juvenil, Llonch ha disputat 29 dels 30 partits amb el Juvenil A aquesta temporada, ha marcat un gol (de penal, a l’Estadi i contra el RCD Espanyol) i ha vist un total de quatre targetes grogues en els 2.566 minuts que ha disputat, una xifra que el converteix en el jugador més utilitzat de l’equip. Al final de l’entrada podeu consultar la seva fitxa; si coneixeu cap altra dada o cal corregir-ne alguna altra, feu-ho saber.

A dia d’avui, Pol Llonch (19 anys) és l’únic jugador que comptarà amb fitxa del primer equip, ja que tant Pedro Bilbao (Juvenil A) com Héctor Poncelas (Juvenil B) alternaran els entrenaments amb el primer equip amb la participació dels partits del Juvenil A que la temporada vinent militarà a Lliga Nacional. A falta de confirmació oficial i de possibles renúncies, els rivals que tindrà l’Hospi a la segona categoria del futbol juvenil seran Gramenet, Barcelona B, Espanyol B, Gavà, Europa, Prat, Sant Andreu, Damm B, Mollet, Girona B, Mercantil, Cornellà B, La Floresta, Figueres, Jàbac i Terrassa i Premià. L’altra plaça, motivada pel descens arrossegat de la Gramenet B a Preferent hauria de ser, a priori, pel Calella, millor segon de Preferent Juvenil sense comptar els filials de Gavà i Damm, que no podrien pujar. El quart en discòrdia seria el CE Sabadell.

La bona notícia del futbol base de la setmana ens la deixa el Benjamí C, que dimecres va aconseguir el títol de lliga del grup 1 de Tercera Benjamí al camp del Badalona, segon classificat, per 2-4 i de retruc s’ha assegurat l’ascens a Segona Benjamí, categoria en què militarà la propera temporada. Partit complicat pels riberencs, que arrencaven el partit amb el 0-2 amb què s’havia ajornat el partit per la pluja. El Badalona va posar les coses complicades i va arribar a situar l’1-2 i el 2-3 al marcador, però l’Hospi, més fort físicament, va acabar decantant la balança del seu cantó i va sumar la 26a victòria a l campionat.

POL LLONCH
Nom complet: Pol Llonch Puyaltó
Data de naixement: 07-10-1992
Lloc de naixement: Barcelona
Posició: Migcampista
Procedència: CE L'Hospitalet Juvenil A

Trajectòria
Temporada; equip; [partits jugats; gols marcats]; categoria
2008-2009 | CE Europa B [25/0] Lliga Nacional Juvenil
2008-2009 | CE Europa [1/0] Divisió d'Honor Juvenil
2009-2010 | CE L'Hospitalet Juvenil B [-/-] Preferent Juvenil
2010-2011 | CE L'Hospitalet Juvenil A [29/1] Divisió d'Honor Juvenil
2011-2012 | CE L'Hospitalet [-/-] Segona Divisió B

1 comentari:

  1. Que extraño que ahora que para escribir hay que registrarse y ya nadie escribe....

    ResponElimina