Etiquetes

1/5/11

Feina feta | CE L'Hospitalet 3-0 CD Dénia

Santboià, Santboià, Santboià, Santboià… És l’única paraula que haurà de ressonar al nostre cap un cop l’Hospitalet comenci a preparar l’important partit de diumenge vinent al Joan Baptista Milà. Una nova final. I és que els riberencs s’han tornat a guanyar avui el dret a somiar després de derrotar el Dénia per 3-0 en un partit lletjot, complicat, travat... Vaja, un partit que no ha diferit en excés del que podíem esperar. Al davant, els alacantins apuraven les seves últimes opcions de fer play-off i ho han donat tot, han gaudit d’ocasions però els pals, Craviotto, i el desencert dels davanters han privat els de Nino Lema d’un millor marcador. Per contra, l’Hospi ha estat efectiu i matador, diríem que funcionarial en aquest Dia del Treballador; un gol ràpid de Pitu aprofitant la primera arribada ha donat tranquil•litat als d’Álvarez, que ja a la segona part han rematat el triomf amb un gol de Manel Viale i un gol ‘fàcil’ de David Corominas després d’una jugada ‘impossible’ de Cristian Alfonso. Una més. Un motiu afegit per entendre la seva marxa. Però, si us plau, que no s’equivoqui Pochettino: directe al primer equip. I sí, per primer cop a la temporada l’equip és a zona de play-off; hi dinarem, a l’espera del que facin aquesta tarda Lleida i Alcoyano, a l’espera que Gandia i Sabadell (Hernández o Álex Ruiz) tinguin un petit detall i ens facin el favor de la temporada. Si no, recordem: Santboià, Santboià, Santboià...

Objectivament, la primera meitat hauria estat de les més avorrides que es recorden a l’Estadi si no fos perquè fa 15 dies, contra el Castelló, els primers 45 minuts van destacar per una espessor similar. Tornava a l’onze inicial Cristian Alfonso en el lloc d’Eloi Fontanella, sancionat, mentre que el gran dels Viale, Manel, recuperava el seu lloc a l’eix de la defensa fent parella amb Santacruz i deixant a la banqueta el seu germà petit, Lucas. Els riberencs no estaven per orgues i van decidir encarrilar el partit ben d’hora. Ja al minut 6, l’Hospi reclamava penal en una caiguda de Sergio Cirio dins l’àrea que Marín Álvarez no va sancionar de cap manera; jugada confusa, en què Cirio és contactat pel defensa però també hi posa de la seva part per tastar la gespa artificial. Quatre minuts més tard, però, els riberencs no perdonarien en una magnífica jugada que s’iniciava amb servei de banda d’Iván Hammouch a la línia de tres quarts de l’atac local, Corominas deixava passar la pilota de forma intel•ligent a Cristian Alfonso que, després d’esmunyir-se de la munió de defenses que li sortien al pas, assistia per Pitu que no perdonava davant la sortida de Dani (10'). Segon gol de la temporada del saltenc després de l’aconseguit a Castelló i primer gol que encaixava el Dénia a domicili en el primer quart d’hora de partit. Importantíssim. Vital.

Tant, que a l’Hospi ‘no li va fer falta’ crear cap ocasió de gol més en tota la segona meitat. El Dénia, fidel al seu estil, va continuar amb una línia de pressió asfixiant a la medul•lar que complicava el joc de creació a un Hospi força espès d’idees i que va concedit alguna opció al rival per culpa d’un parell de pèrdues de pilota innecessàries al mig del camp. Tot i això, els recursos del Dénia van quedar més aviat limitats a pilotes penjades a l’àrea buscant la rematada dels clons (Vinuesa o Manolo Bueno) o una segona jugada a partir de la intervenció dels seus puntes. En una d’aquestes va arribar la única acció clara dels homes de Nino Lema, en una centrada d’Aceitón des de la banda dreta que Manolo Bueno pentinava amb el cap i enviava a la dreta del pal de la porteria de Craviotto (15’). D’aquí al descans, poc o res. Molta duresa i joc subterrani d’un Dénia que va demostrar perquè és l’equip més amonestat de la lliga. Destaquem un dels ‘Pepins’, el ‘6’, que va cansar-se de buscar brega amb Barón, Manel o qui fes falta sense que Marín Álvarez hi posés remei.

La segona meitat va arrencar amb el primer canvi a les files del Dénia, en què Lema va donar entrada a Didí en substitució d’Aitor Ramírez. Ara sí, els deniencs van apretar les dents i van sovintejar la meta riberenca amb prou perill davant un Hospi que va sortir al camp lleugerament adormit. Només així s’entén la doble ocasió claríssima que van tenir els visitants al 55’, amb un xut de Vinuesa que treia in extremis la defensa i amb un rebuig que Dani González enviava fora inexplicablement. Álvarez va donar entrada a Rubén García per Marc Pedraza amb l’objectiu de donar més consistència al mig del camp (60’), pocs instants abans que l’Hospi assestés el cop gairebé definitiu al seu rival amb el segon gol de l’encontre. Corria el minut 63 quan, en una jugada iniciada en un córner servit en curt, Hammouch feia una centrada des de la dreta, la pilota picava en un rival, i Manel Viale recollia l’esfèrica amb el cap per enviar-la ajustada al pal dret i ben lluny de l’abast de Dani. Com en el cas de Pitu, segon gol aquesta temporada del gran dels Viale i segon de cap. El cap, precisament, és el que va estar a punt de perdre a la celebració del gol buscant la seva família...

Amb el 2-0, el partit pintava fantàstic per un Hospi que es trobava en l’escenari perfecte per fer sang del rival. El Dénia va seguir mostrant massa duresa que, ara sí, l’àrbitre va sancionar amb fins a 6 grogues pel quadre alacantí. Tot i això, l’encert tampoc no va estar de cara pels de Lema: al 70’, Rafa Belda deixava anar un xut impressionant, amb efecte, que marxava fregant el pal; als 72’ era Manolo Bueno qui ho provava des de la frontal amb la mateixa sort; al 74’, Craviotto blocava un altre xut llunyà de Dani González i només un minut més tard, de nou Rafa Belda feia trontollar la porteria de Craviotto amb una rematada de cap que entre el porter de l’Hospi i el pal acabava per no entrar (75’). Una, dues, tres... i fins a cinc ocasions prou clares va tenir el Dénia per tornar a entrar en el partit, però l’atzar, l’encert i l’eficàcia estaven de part d’un Hospi que, com a resposta, va oferir el tercer gol del partit per acabar de matar el conjunt groc.

Va ser en una nova delicatessen de Cristian Alfonso, en una jugada impossible d’explicar amb paraules i que necessita de les imatges per definir-se per sí sola. Després d’una passada de Cirio, el ‘10’ de l’Hospi marxava de tot rival que li sortia al pas, es plantava sol a la línia de fons i feia una assistència de gol per a David Corominas, que només havia d’empènyer la pilota al fons de la xarxa (77’). Insistim: una jugada sensacional. Per veure-la repetida tants cops com faci falta. El tercer gol va sentenciar el Dénia, que tot i el marcador advers encara va treure forces per buscar el gol de l’honor. Un gol que va tornar a fregar quan als 82 minuts, Pepín deixava anar un cacau impressionant que xocava directament amb la creueta de la porteria hospitalenca. No era, ni molt menys, el dia d’un Dénia que ho havia intentat de totes maneres en una bona segona meitat però que s’havia trobat amb la medicina que en moltes ocasions ells han acabat per imposar. Era l’última acció destacable d’un partit que va arribar al final després d’un parell de minuts de descompte. 3-0 i cap a casa. 3-0 i a pensar en el Santboià. I el que facin els demés, per sort o per desgràcia, no dependrà de nosaltres.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Barón, Manel Viale, Santacruz, Manel Gómez, Corominas, Marc Pedraza (Rubén García, 60'), Sergio Cirio, Cristian Alfonso i Pitu (Lucas Viale, 80').

CD DÉNIA: Dani, Rubén Primo, Aceitón, Mendoza, Óscar López, Aitor Ramírez (Didí, 46'), Pepín (Gervasio, 83'), Dani González, José Pepín (Rafa Belda, 67'), Manolo Bueno i Vinuesa.

Gols: 1-0 Pitu (10'); 2-0 Manel Viale (63'); 3-0 Corominas (77').

Àrbitre: Óscar Marín Álvarez (La Rioja). Ha mostrat targeta groga als locals Manel Gómez (30') i Rubén García (88') i als visitants Pepín (42'), Primo (50'), Mendoza (65'), Óscar López (68'), Dani González (76') i Manolo Bueno (87'). També ha amonestat el tècnic del Dénia, Nino Lema (50').

Incidències: partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Matí assolellat i calorós. Primera victòria davant el Dénia en partit de lliga després de 4 enfrontaments (2 a casa i 2 a Dénia). Amb el gol de Coro, l'Hospi iguala els 56 gols que va aconseguir la temporada 2005-2006 amb Ramon Moya d'entrenador. Moussa Bandeh, Toni Velamazán i Dani Planchería han completat la convocatòria riberenca. Per la seva banda, Manel Gómez ha vist la desena groga de la temporada i es perdrà l'important partit de diumenge vinent a Sant Boi de Llobregat. A la graderia, una pancarta: "Com mola ser de l'Hospi". 101% d'acord.

16 comentaris:

  1. Hem d'estar contents, encantats amb aquests jugadors, que tenen una qualitat impressionant que en un partit dur i difícil uns tocs de qualitat individual han tret un resultat brillant, assegurar-nos la Copa del Rei es encara per a mi el primer objectiu, la promoció si arriba una gran fita, no hem de deixar de animar a l'equip per aconseguir-lo. Crec que veient partits com el d'avui, es cada vegada mes imprescindible que la secretaria tècnica del club, es posi les piles de cara a tenir una altre vegada una plantilla competitiva, sense els Christians, etc, necessitarem molt reforç i una reflexió que, us dona seguretat Craviotto?, ha parat moltes,si!!!, però en els xuts llunyans, uufffffffffff sempre es un patir, algú sap si Plancheria es millor, creieu que necessitaríem un altre porter per la temporada vinent?.

    ResponElimina
  2. Dadas las circunstancias, la falta de respeto de la directiva con este blog, su nula educación, falta de ideas y de compromiso con la ciudad y con los ciudadanos no acercando el equipo a la ciudad, planteo una posibilidad, configurar algun tipo de plataforma opositora a la directiva actual, de donde puedan surgir ideas renovadoras y tambien alguien que quiera asumir la responsabilidad en su momento ser presidente y modernizar y democratizar el club, una especie de Elefante franjirojo (por cogerle el espiritu de aquel Elefant Blau que puso lìmite a los abusos de Nuñez en el Barça), no se muy bien como podriamos organizarlo, pero entre todos seguro que van surgiendo ideas.

    ResponElimina
  3. ¿DIRECTIVA? EL HOSPI, NO TIENE DIRECTIVA TIENE AL GARCIA Y 2 SEÑORES QUE LE HACEN LA PELOTA Y LOS DEMAS A TOMAR EL SOL O LA SOMBRA EN UN PALCO SIEMPRE VACIO, QUE DA PENA, ESTA GENTE NO TIENEN GANAS DE TRABAJAR Y DE HACER NADA, HAY UN DINERO DEL AYUNTAMIENTO Y A VIVIR, EN ESTE CLUB HAY QUE HACER UNA DIRECTIVA NUEVA QUE SIENTA AL CLUB, Y EMPIEZA A TRABAJAR CON PROYECTOS Y ILUSIONES, HAY QUE HACERCAR EL CLUB A LA CIUDAD, Y HACER ILUSIONAR A LA GENTE, CARNETS BARATOS, ENTRADAS BARATAS CADA DOMINGO, ES UNA VERGUENZA QUE NO VENGAN AL ESTADIO AL MENOS 1000 Y 1500 PERSONAS CADA DOMINGO, COMO OS DIGO ENTRADAS BARATAS Y PROPAGANDA POR TODO L'HOSPITALET, LA DIRECTIVA ACTUAL ES UN DESASTRE Y LO REPETIRE MIL VECES, UNA VERGUENZA, DE TANTO INEPTO QUE NO TIENE NI IDEA DE AMBIENTE FUTBOLISTICO.GARCIA DAS PENA DESPUES DE TANTOS AÑOS, SOLO SE DEDICA A LLAMAR A LA GENTE SOCIOS PARTICULARMENTE PARA ATARCARLOS Y DESPRECIARLOS PUBLICAMENTE LLAMANDOLES TONTOS O FRASES DEGRADANTES, TU SI QUE ERES TONTO Y DAS PENA.QUE CUANDO HABLAS POR LA RADIO Y TELEVISION SE TE NOTA UNA FALTA DE CULTURA DICIENDO FRASES DE RISA Y DE POCA PERSONALIDAD.

    VETE YA QUE NADIE TE QUIERE DESASTRE.

    ResponElimina
  4. Se prevé desplazamiento a Sant Boi? hahaha ...me refiero a si, esta motivada la gente para ir, va a ir mucha gente? esta cerquita, un desplazamiento corto, en un momento crucial, seria para reventar Sant Boi!! xD yo se lo comentare a 3/4 colegas a ver si quieren ir!!

    seria bonito hacer desplazamiento royo Sabadell, de 200/250!!! hahaha lo se, es imposible!! xD

    ResponElimina
  5. tenemos que ir a sant boi como el año pasado a castelldefels, la directiva se tendria que poner en contacto con el santboia y pactar un precio de 10 euros y iria mucha gente, lo veo dificil que lo hagan, pero bueno, toos con nuestro club, alli estaremos todos juntos.

    força hospi, por nuestros jugadores.

    ResponElimina
  6. Soy un parado recientemente divorciado, y solo VIVO Y SIENTO ILUSION POR LA VIDA, CUANDO VOY AL ESTADI DE FEIXA LLARGA, Y MAS SI EL EQUIPO GANA Y JUEGA BIEN. ¡¡¡¡¡ GRACIAS HOSPI, POR DARME ESTOS MOMENTOS DE FELICIDAD ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  7. Quins collons tenen aquests jugadors, quina entrega i joc de fantasia, com la fantastica jugada de Christian Alfonso, mai olvidarem a aquest crack.....
    ¡¡¡¡ L'HOSPI ES COLLONUT ¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. Que nadie piense que el partido en casa del Santboia va a ser un paseo, ni mucho menos.
    Tener en cuenta que los ultimos partidos en casa los han sacado adelante y con bastantes goles, RESPETO AL CONTRICANTE, NECESITAREMOS BUEN JUEGO Y APOYO DE LA AFICION.

    AUPA HOSPIIIIIIIIIIIIIII

    ResponElimina
  9. TODOS A SANT BOI, yo me traere varios familiares para ese partido.

    A SEGUIR SOÑANDO, GRACIAS HOSPI

    ResponElimina
  10. Es hora que los que estamos en desacuerdo con el presidente y compañia, HAGAMOS ALGO, UNA PLATAFORMA O LO QUE SEA, PONGAMONOS YA A TRABAJAR..... EN SANT BOI es un buen sitio para comenzar a hacer contactos entre nosotros socios y simpatizantes y empezar a mover el tema, YO ESTOY DISPUESTO A HACER LO QUE HAGA FALTA POR ESTE CLUB QUE LO LLEVO, aunque recientemente EN MI CORAZON, sin esperar nada a cambio. CHRISTIAN, por supuesto no soy ninguno de los jugadores de la plantilla.

    ResponElimina
  11. A SANT BOI, hem de fer PINYA, TOTS UBICATS A LA MATEIXA ZONA (identificats si es posible amb la samareta del club)y FER QUE L'EQUIP JUGUI AMB DOTZE.

    Ahh, per cert les samarretes estan molt be de preu, jo l'altre dia vaig comprar una per 14 eur en SPORTS GJM del carrer Miguel Romeu.

    COM L'HOSPI NO HI HA NINGU

    ResponElimina
  12. No se si conseguiremos la Promocion, o sino me contentaria con la participacion en la Copa del Rey, pero aun asi aunque no lo consiguieramos (recordar que el año pasado estabamos en Tercera)

    ¡¡¡ YO ESTOY ORGULLOSISIMO DEL ENTRENADOR Y JUGADORES, SON FANTASTICOS ¡¡¡¡

    ResponElimina
  13. Yo IRE A SANT BOI y llevare a un colega y llevaremos bocinas, para que animar la fiesta y SOBRE TODO QUE L'HOSPI GANE

    ResponElimina
  14. Por que no nos organizamos para montar una alternativa para dirigir al Hospi?, muchos nos quejamos pero si nonos organizamos no hay nada que hacer seguiran los mismos.

    ResponElimina
  15. Els partits no es gunyen amb collons que diuen alguns, es guanyen amb qualitat. O es que tu fas la teva feina millor amb collons, si us plau siguem seriosos.

    ResponElimina
  16. hay joder, todo el mundo a Sant Boi cony!! todos con la samarra, bufandas, banderas, si no tienen merchandaising quien vaya, que lleve algo blanco y rojo.... que sepan los jugadores que estamos allí y que es posible este reto!!!

    que la GRAMA nos echara un cable!!

    Força L'Hospi nen!!

    ResponElimina