Etiquetes

10/5/11

Els efectes de la 37a jornada, les possibilitats de fer play-off i el futbol base

No hi va haver favors d'altres equips i els tres rivals de l'Hospi en la lluita per una plaça de play-off van treure endavant els seus partits. El Badalona va vèncer el Gandia per 2-1 i ja s'ha assegurat matemàticament la classificació; per la seva banda, l'Orihuela derrotava el Teruel a domicili per 2-3 i, com l'Alcoyano (3-1 a una Gramenet que va acabar amb 8 homes), en faran prou sumant un punt la darrera jornada per ser entre els quatre primeres sense haver de mirar al que facin Hospi i Lleida. Tot això, després de la soferta victòria al Joan Baptista Milà, al camp d'un cuer, el Santboià, que tot i estar ja descendit no va perdre mai la cara al partit amb la voluntat d'oferir una victòria a la seva afició; triomf de mèrit si tenim en compte que els de Paco Clos feia dos mesos i mig que no perdien a casa. Diumenge, però, també ens va portar una bona notícia com és la classificació matemàtica (ho podem dir) per la propera edició de la Copa del Rei, ja que amb el triomf a Sant Boi, la derrota del Roquetas a Cadis (2-1) i els empats del Jaén i el Sant Andreu, els de Miguel Álvarez s'han assegurat com a mínim ser un dels equips que s'hi classificaria amb millor puntuació per darrera de la UD Logroñés o el Palencia (qui quedi sisè del grup 2). Ja sabem, però, que les tres primeres rondes de la Copa, més que un premi, poden convertir-se en un premi enverinat.

Només queda un partit, a vida o mort. Tot i no dependre del seu resultat, l'Hospi ha de guanyar el Lleida sí o sí, aquest proper diumenge a l'Estadi (18:00 hores) en un partit en què tots els ciutadans i ciutadanes de l'Hospitalet tindran entrada gratuita per donar suport al primer equip de futbol de la ciutat. Al davant, un Lleida en profunda crisi institucional també apurarà les seves darrers opcions de play-off tot i que encara ho té més difícil que l'Hospi. Qualsevol possibilitat de jugar la promoció passa, inexcrutablement, per derrotar els d'Emili Vicente, tasca que no serà ni molt menys senzilla. Si això es dóna, de les 27 combinacions possibles, 13 deixarien l'Hospi entre els 4 primers i les altres 14, en cinquena posició i fora de la segona fase del campionat; és a dir, un 48,18% de les combinacions somriuen els riberencs, cosa que no vol dir que totes i cadascuna de les possibilitats siguin igual de factibles. Compten igual, per exemple, un triomf de l'Orihuela a casa contra l'Ontinyent que un triomf dels d'Aparicio quan, en principi, molt poca gent (per no dir ningú) espera que els de la Vall d'Albaida treguin res de positiu de Los Arcos. En definitiva, l'Hospi ha de guanyar i que bé l'Alcoyano, l'Orihuela o tots dos, perdin el seu partit. L'únic cas en què la premisa no valdria seria si a banda de la derrota de l'Orihuela, el Badalona perd a Mallorca i l'Alcoyano puntua; el triple empat entre escapulats, escorpions i riberencs deixaria fora dels play-off els d'Álvarez.

Sigui com sigui, la temporada de l'Hospitalet és per aplaudir-la fins a l'extenuació. No només per la proposta de joc desplegada, atractiva i que ha acabat donant els seus fruits, però sobretot per la convicció en les possibilitats de l'equip que han demostrat tant els jugadors com el cos tècnic, especialment quan les coses anaven mal dades i l'equip patia per fugir del darrer lloc de la classificació. Qui ens ho havia de dir, després del debut de Miguel Álvarez a Can Peixauet, que amb una victòria després d'onze partits l'Hospi arribaria a la darrera jornada amb opcions de jugar el play-off d'ascens? I és que els riberencs han aconseguit ja diverses fites, com ara la ser matemàticament el millor equip de la segona volta per davant del campió, el Sabadell; ser, de llarg, l'equip més golejador del grup amb 58 gols (sisena millor marca de l'Hospi a Segona B en la seva història); o els 16 partits invicte que ha encadenat a l'Estadi d'ençà que el Benidorm hi guanyés per 0-1 un llunyà 12 de setembre, una ratxa que ha convertit l'Hospi en el tercer millor equip com a local. Fins i tot, diumenge va tornar a guanyar un partit a domicili en gespa artificial a Segona B després de 3 anys i mig (0-2 al camp del Miapuesta el setembre de 2007).

L'altra dada sorprenent és la del talismà Cristian Alfonso, que diumenge va marcar el seu gol 21 amb el primer equip de l'Hospi, repartits en 19 partits. El balanç, immillorable: 19 victòries. Diumenge, 'Zizou' podria acomiadar-se de l'afició riberenca abans de marxar al RCD Espanyol la propera temporada igual que Cristian Gómez, tot i que el migcampista hauria d'entrar a la convocatòria després que en quedés fora, per sorpresa de molts, davant el Santboià. El tercer Cristian, Lobato, que no va vestir-se de curt diumenge passat, també podria tornar contra el Lleida i disputar els seus últims minuts amb la samarreta de l'Hospi abans de fitxar, molt possiblement, pel Barcelona. No tan jove és Manel Gómez, que també podria tornar a l'onze inicial després de complir sanció davant el Santboià, cas similar al de Rafa Santacruz. Per la seva banda, el Lleida comptarà amb la baixa segura de Xavi Jiménez, que va ser expulsat diumenge davant el Mallorca B i, si no hi ha recurs, es perdrà l'important partit a l'Estadi.

Futbol base
Una de les millors notícies de la jornada va arribar sense jugar. L'Infantil D va veure reforçat el seu lideratge després que el Sants, segon classificat, no passés de l'empat al camp de l'Atlétic Poble Sec (2-2). Ara, amb 3 partits per acabar la lliga, el quart infantil de l'Hospi (65 punts) té 5 punts de marge respecte el Sants i Parc (60). Un altre infantil, el 'C', va golejar el Sant Andreu de la Barca per 7-0 i també té 5 punts d'avantatge respecte la zona de descens que marca el Sant Ildefons B. Aquesta setmana tenim dos partits intersetmanals, ajornats en el seu dia. Demà dimecres a partir de les 19:15 hores, l'Infantil A rebrà el Sant Ignasi amb l'objectiu de seguir sumant per posar el màxim de pressió al líder, l'Europa. L'endemà, dijous, serà el Juvenil C que dirigeix Kazufumi Yoshida qui es desplaçarà al Municipal de la Verneda per enfrontar-se al Júpiter B (20:00 hores).

Juvenil A / Divisió d'Honor Juvenil; grup 3
14è; 31 punts - 8 7 15 - 41 GF 57 GC - 30 PJ
Temporada finalitzada
Descens a Lliga Nacional

Juvenil B / Lliga Nacional Juvenil; grup 7
17è; 31 punts - 8 7 17 - 46 GF 61 GC - 32 PJ
Terrassa FC 2-1 CE L'HOSPITALET B

Juvenil C / Primera Divisió; grup 4
9è; 37 punts - 11 4 11 - 44 GF 34 GC - 26 PJ (-1)
CE L'HOSPITALET C 2-3 CF Unificación Llefià B

Cadet A / Preferent; grup 3
4t; 43 punts - 13 4 10 - 47 GF 35 GC - 27 PJ
UA d'Horta 1-2 CE L'HOSPITALET

Cadet B / Primera Divisió; grup 1
11è; 33 punts - 9 6 12 - 53 GF 56 GC - 27 PJ
UE Sants B 0-0 CE L'HOSPITALET B

Cadet C / Primera Divisió; grup 3
8è; 40 punts - 11 7 9 - 61 GF 45 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET C 6-2 La Florida CF

Infantil A / Segona Divisió; grup 1
2n; 65 punts - 21 2 3 - 138 GF 28 GC - 26 PJ (-1)
UB Catalònia 2-7 CE L'HOSPITALET

Infantil B / Segona Divisió; grup 3
8è; 38 punts - 11 5 11 - 46 GF 37 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET B 2-1 UE Sant Andreu C

Infantil C / Segona Divisió; grup 8
11è; 28 punts - 7 7 13 - 54 GF 78 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET C 7-0 Sant Andreu de la Barca

Infantil D / Tercera Divisió; grup 10
1r; 65 punts - 21 2 2 - 130 GF 24 GC - 25 PJ
CE L'HOSPITALET D
descansa

Aleví A / Primera Divisió; grup 2
10è; 65 punts - 11 3 15 - 62 GF 69 GC - 29 PJ
CE L'HOSPITALET 2-2 Club Gimnàstic de Manresa B

Aleví B / Primera Divisió; grup 1
12è; 61 punts - 10 2 17 - 58 GF 84 GC - 29 PJ
Club Gimnàstic de Manresa 8-5 CE L'HOSPITALET B

Aleví C / Segona Divisió; grup 6
11è; 52 punts - 8 1 18 - 66 GF 95 GC - 27 PJ
CF Unificación Llefià B 2-1 CE L'HOSPITALET C

Aleví D / Segona Divisió; grup 2
15è; 36 punts - 3 1 23 - 47 GF 116 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET D 1-10 CF Igualada (1-6)

Aleví E / Segona Divisió; grup 1
8è; 64 punts - 11 4 12 - 79 GF 79 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET E 1-2 CE Sant Gabriel C

Benjamí A / Primera Divisió; grup 1
11è; 59 punts - 9 3 17 - 60 GF 94 GC - 29 PJ
CF Cubelles 5-1 CE L'HOSPITALET

Benjamí B / Segona Divisió; grup 5
4t; 82 punts - 17 4 6 - 99 GF 68 GC - 27 PJ
CE L'HOSPITALET B 1-3 Arrabal-Calaf

Benjamí C / Tercera Divisió; grup 1
1r; 96 punts - 23 2 0 - 121 GF 19 GC - 25 PJ (-2)
CE PB Barcino B 3-3 CE L'HOSPITALET C

20 comentaris:

  1. espermos que esta semana los 3 cristians puedan estar en el terreno de juego para poder despidirlos como ellos se merecen ya que lo han dado todo por el hospi y si es pudiendo hacer los play-ofss mejor que mejor. ARRIBA HOSPI Y EL DOMINGO TODOS CON EL EQUIPO.

    ResponElimina
  2. El domingo homenaje a este equipazo, hemos tenido dos temporadas de un futbol increible, grandes jugadores de la cantera y ascenso y casi promoción, (la esperanza es lo último que se pierde pero siendo realistas la Copa del Rey es ya un gran premio y los tres de arriba no pincharan), todo apunta a que la temporada que viene volveremos a nuestra realidad, estar por mitad de la tabla, esperando no pasar demasiados apuros, no tendremos a los megacracks, no habrá dinero para grandes fichajes, de la cantera no se espera a nadie tan talentoso con posibilidades de llegar al primer equipo, asi que para mi felices de llegar a donde hemos llegado, homenajear al equipo, a los 3 Christians,si les dejan jugar!!!! Y el año que vienen a seguir siendo del Hospi, que es un sentimiento, no solo hay que estar con el equipo cuando todo va bien, en todos los descensos en los malos años (la mayoria desgraciadamente) tambien hay que seguir estando ahi y esperar que no pase demasiado tiempo para volver a tener una plantilla como esta que cierra ciclo. Hospi, Hospi!!!!!!!!!!!. El domingo todos a la Feixa Llarga!!!!!!

    ResponElimina
  3. vaya tela lo se tiene que leer!! es increíble!! mira acepto que el que se vayan los 3 cristian "es doloroso" sobretodo porque en calidad/precio es lo mejor que podríamos tener.... pero macho, no hay que ser tan pesimistas, que con menos equipo, nos metimos mas de una vez, en playoff.... sin ir mas lejos la de Juan Carlos Oliva..... nadie daba un duro por ese equipo, antes de comenzar.... y al final con trabajo se consiguen las cosas.... pero llegar a decir que porque se van los 3 Cristians, quedaremos mitad de tabla... son muy buenos, pero esto es un juego de equipo... y "solo" se van 3 jugadores!

    ResponElimina
  4. Yo creo que los 3 Cristian se merecen una gran despedida , sin duda son tres grandes jugadores que sirven de referenntes para todo el futbol base , para comprobar que con esfuerzo y ilusión ( y un poquito de suerte ) se puede llegar a los que muchos consideran un sueño. Respecto a que en la cantera no se espera a nadie talentoso es dificil saberlo porque muy poca gente va a ver sus partidos y habiendo tenido un Juvenil durante varios años en la maxima categoria de futbol base de todo el territorio español se merecian un poco mas de afición. Esperemos que al año que viene puedan volver a la maxima categoria y que el primer equipo se nutra de grandes jugadores de la ciudad.

    ResponElimina
  5. Madre mia lo que hay q leer. Cuantos partidos lleva Cristian Gómez sin jugar y el equipo gana? Cuantos partidos se han perdido los otros dos Cristians y el equipo ha ganado? que son muy buenos es verdad, pero el futbol no se acaba con ellos 3 ni mucho menos. Y ya que solo aplaudireis a los tres Cristians, yo el domingo también voy a ovancionar a Lucas Viale,Ivan, Manel, Pitu, Cirio, Coro... que son los pilares de este equipo y que el año que viene lucharán para hacer el play off otra vez! Força Hospi!

    ResponElimina
  6. viva miguel garcia el mejor presidente de la histora mundial y auntentico creador de este equipazo, jugandose su dinero, no como otros,que se lo llevan, te queremos miguel.

    ResponElimina
  7. si si, que Viva Miguel Garcia, pero si puede ser muy lejos de L'Hospitalet...

    ResponElimina
  8. Miguel te queremos, fuera de Hospitalet, Miguel te queremos fuera de Hospitalet lo lo lo lo lo FUERA DE HOSPITALET!!!

    El domingo, me pondré a cantar esto en el campo, espero que alguien me siga...

    ResponElimina
  9. SOIS INJUSTOS CON DON MIGUEL, EN UN CAMPO NO MU LEJANO, PONEN A UN TIO EN LA PUERTA COBRANDO ENTRADA, Y LUEGO ENTRA EN EL DESPACHO DEL PRESIDENTE PA DARLE LA RECAUDACIÓN, ESO NUNCA LO HARIA DON MIGUEL. MIGUEL TE QUIERO.

    ResponElimina
  10. SI NO QUEREIS A MIGUEL VOTAD AL PP, A VERS I ASI LEVANTAN LAS ALFOMBRAS.

    ResponElimina
  11. joder tío, me lo pones complicado....

    No se si quedarme con Miguel y todo.... xD

    ResponElimina
  12. Coño, me ha llega la lista del PSC para la Municipales, y tenemos a un directivo del Hospi en el "top15"!!! jejejejeje

    desconozco si ya estaba en las anteriores, o se desvirga en estas... xD

    ResponElimina
  13. Ya que el domingo la ENTRADA SERA GRATUITA, CORRER LA VOZ, BOCA A BOCA, POR FACEBOOK, TWITTER, EN EL TRABAJO, VECINOS, FAMILIARES, ETC.. DE HOSPITALET PARA QUE HAYA UNA BUENA ENTRADA, ** EL EQUIPO SE LO MERECE **

    Yo llevare ALGUNA PANCARTA, Y BOCINAS..... HAY QUE CREER UN EXCELENTE AMBIENTE FUTBOLISTICO, LA OPORTUNIDAD LO MERECE.

    **** TODOS LOS HOSPITALENSES ESTAN INVITADOS. FORCA HOSPI ****

    ResponElimina
  14. Creo que TODOS LOS JUGADORES SON MERECEDORES, sin hacer distincion, DE LO CONSEGUIDO (de momento la Copa de Rei, que es MUCHISIMO) PUES LA ENTREGA EN CADA PARTIDO, DE CADA UNO DE ELLOS, ES PARA QUITARSE EL SOMBRERO.

    Cierto, es que estos chicos Juveniles que estan cobrando solo 500 euros, y jugan en el primer equipo, tienen bastante calidad. Ejemplo: CHRISTIAN ALFONSO, podria ser de aquellos jugadores en plan figurita, que esperan el balon y juegan para si mismo, para destacar, PERO NO ES EL CASO, ESTE JUGADOR COMO LOS OTROS, JUEGAN PARA EL EQUIPO, NO PARAN DE PRESIONAR AL RIVAL, Y SON UN EJEMPLO A SEGUIR PARA LOS DEMAS CHICOS QUE PUEDAN LLEGAR AL PRIMER EQUIPO.

    Si este domingo no se consiguiera EL PLAY OFF, QUIERO DESEAR A LOS 3 CHRISTIANS, MUCHA SUERTE EN SUS PROXIMOS EQUIPOS, QUE NUNCA LOS OLVIDAREMOS, Y SEGUIREMOS SU EVOLUCION Y SOBRE TODO QUE TAMPOCO SE OLVIDEN DE SUS ORIGENES.

    *** FORCA "LA MASIA" DEL HOSPI ***

    ResponElimina
  15. Anim AFICIO que aquest diumenge hi serem en Play Off.
    Aquest equip, ha pasat per circumstancies que tothom conegueu per moments dolents.

    Estic segur, que aquestes persones que no hi som ara amb nosaltres, de COR BLANC I VERMELL, faran
    que el nostre SOMNI ES FACI REALITAT.

    EM DE CREURE, TENIR FE, AQUEST SOMNI ESTA MOLT A PROP, QUE DEU I COMPANYIA ENS AJUDIN.

    ResponElimina
  16. DIRECTIVA PASSOTA...ESTAN MES PER LES ELECCIONS QUE PEL PARTIT!!!!
    VOLEM CARTELLS MES GRANS D'ENTRADA GRATUITA I NO TANT CARTELL DE LA ALCALDABLE...GASTEU ELS DINERS TAMBE EN EL VOSTRE EQUIP!!!...PERO CLAR...L'EQUIP NO DONA TANS DINERS VERITAT??

    ResponElimina
  17. a alguien le da para vivir el y toda su familia.

    ResponElimina
  18. VAMOS AFICION, A PORTARSE COMO EN EL CAMPO DEL SANTBOIA, CON EL MISMO ESPIRITU PERO MUCHA MAS GENTE, CUANTO MAS MEJOR.

    TAPEMOS LA BOCA DE LOS DIRECTIVOS DEL CLUB CON UNA AFICION QUE ESTA A MUERTE CON EL EQUIPO, NO COMO ELLOS.

    **** CON EL HOSPI HASTA LA MUERTE ****

    ResponElimina
  19. LA PROMOCION COMPLICADA ,PERO PARA MI EL SIGENTE PRESIDENTE ,CASTELLANO S.L SERA MUCHO PEOR

    ResponElimina
  20. Ayeeersoñe!!! con un gran equipo!!!!! ayer vi! un estadio lleno!!!! y el sueño se vistio de franjirojo!!! xD Vamos hospi!!

    ResponElimina