Etiquetes

3/2/11

Viatgem?

Fa molt, massa segurament, de l'última vegada que l'afició de l'Hospi va mobilitzar-se i va aconseguir omplir un autocar per seguir l'equip i animar-lo: va ser el mes de juny de fa gairebé 4 anys, amb motiu del partit de tornada del play-off d'ascens a Segona A que l'Hospitalet va jugar al camp de l'Eibar. Abans, només dues setmanes abans, l'afició riberenca havia (havíem) repetit experiència en l'inolvidable i emotiu viatge a Elda, on l'Hospi va aconseguir una històrica classificació per la promoció d'ascens amb el tan recordat gol de David Giménez al Pepico Amat. Des d'aleshores, es poden comptar amb els dits de la mà els desplaçaments massius (en relació a la massa social que té l'entitat). Segurament el partit del maig passat a Vallecas és el desplaçament fora de Catalunya amb més gent, tot i que en menor o major nombre l'Hospi s'ha vist representat en la majorita de viatges que ha fet. Fins i tot l'any del darrer descens a Tercera, un grup de valents van desplaçar-se consecutivament a Ontinyent i a Eivissa (i després a Vila-real) tot i que la situació de l'equip feia presagiar el pitjor. L'any passat, tot i que a prop de casa, l'afició de l'Hospi va donar tota una lliço de mobilització amb els desplaçaments a Cornellà i a Castelldefels, on els de Jordi Vinyals van aconseguir el títol de lliga de Tercera.

A què ve tot això? Segurament la proposta sigui complicada de dur a terme vista la situació (la crisi) que estem passant actualment; és una llàstima que, per molts motius, aquesta pinya que sovint ha format la poca però fidel afició de l'Hospi estigui, diguem-ne, adormida. Solucions? Vosaltres sou qui podeu opinar, fer suggeriments... Des del blog, la idea que llancem és la d'intentar, entre tots (socis, abonats, simpatitzants, familiars de jugadors...), muntar un desplaçament en algun dels partits que l'Hospi ha de disputar a domicili en el que queda de temporada (s'entén, imagino, que fora de Catalunya). Descartant el partit d'aquest diumenge a Alacant i els desplaçaments a Sabadell i a Sant Boi, els riberencs han de jugar a Gandia (20 de febrer), al camp de l'Atlètic Balears (27 de març), a Ontinyent (10 d'abril) i a Alcoi (24 d'abril) -o 25, Dilluns de Pasqua).

Per qüestions logístiques, el viatge a Palma seria el més difícil d'organitzar, motiu pel qual els tres desplaçaments a terres de Llevant es convertirien en les tres alternatives per a poder muntar algun autocar per seguir l'equip. Us toca a vosaltres, mitjançant els comentaris a la web o el correu electrònic (amber1984amber@gmail.com), fer les vostres propostes, comentaris o suggeriments al respecte i, entre tots, si voleu, si us ve de gust, tractar d'organitzar una mena de 'caravana riberenca' per, entre tots, demostrar que l'Hospi, malgrat tot, està encara viu.

FORÇA HOSPI!

17 comentaris:

  1. para lograr algo así, nos deberíamos de mover más allá de inventarlo, promocionarlo mínimo dos partidos antes y dejarlo bien cerrado para que la gente supiera donde apuntarse...

    Fran Aguilera.

    ResponElimina
  2. y también se PODRÍA empezar a llevar
    bufandas, camisetas y más señas
    identificativas del Hospi en los partidos de
    fuera... como la gente del sabadell... Forςa Hospi!

    Fran Aguilera.

    ResponElimina
  3. La idea me parece muy buena, ¿el lugar? es como dice Fran hay que planearlo con un poco de tiempo.
    Saludos
    Mauricio Clemente

    ResponElimina
  4. podiamos pedir al presidente ponga autobuses, aunque sea a precio reducido,pack con entrada, q la directiva colabore.

    ResponElimina
  5. Crec que per planificar-ho be i per a que ja vagin sent partits importants (el final de la temporada estarà mes a prop) hauria de ser a Ontinyent o Alcoi, a mes en quant a quilometres quasi be es la mateixa distancia.

    ResponElimina
  6. jajajajaja que la directiva colabore, jajajajaja que gracia me ha echo eso...!!

    no debes de conocer muy bien a esta directiva....

    ResponElimina
  7. Amb l'ajut/col·laboració de la Directiva més val no comptar-hi, ni tan sols pel tema logístic, de parlar amb la mateixa companyia amb què viatja l'equip per, ÚNICAMENT, organitzar-ho. Jo també estaria d'acord amb que el partit fos Ontinyent o Alcoi, pel marge de preparació i més enllà de la trascendència del partit (també es tracta de passar un dia diferent amb un motiu d'unió: l'Hospi). D'entre tots dos? Personalment em tira més Alcoi que Ontinyent, però Alcoi caurà en Setmana Santa...

    Pel tema entrades, ni els uns ni els entrades esperaran afició de l'Hospi; posats a viatjar, se'ls pot plantejar la situació de dir-los: escolteu, 15-20 euros són molts. Si rebaixeu el preu venim, si no, aquests diners no els cobreu. Però vaja, que tot plegat dependrà molt de la vostra resposta, de la predisposició que hi hagi. No sé si engegar un event al Facebook podria ser un punt de partida, què en penseu?

    ResponElimina
  8. Dale...a tope de power!

    Fran A.

    ResponElimina
  9. EL PRESIDENTE AYUDAR? MADRE MIA PERO SI ESTE ESTA PA LLEVARSELO, NO PA PONER, SI TUVIERA Q PONER UN CENTIMO YA SE HABRIA IDO,¿OS CUENTO 1? VENGA, ¿ OS ACORDAIS DE MARCOS GÜILL? ¿SABEIS DONDE VIVIA? PUES VIVIA EN CASA DEL HIJO DEL PRESIDENTE, EN UNA HABITACION, EL VINO CON LA CONDICION Q LE PAGABAN VIVIENDA, Y CUANDO LLEGAN LO METEN EN LA CASA DEL HIJO DEL PRESI, PERO ESO NO ES LO MALO,EL SR PRESIDENTE LE HACE FIRMAR UN CONTRATO DE ALQUILER QUE LE PAGA EL CLUB DIRECTAMENTE AL PRESIDENTE, A 1000 EUROS!!!!, POR UNA HABITACION!!!, Y EL HIJO VA DICIENDO Q A EL LE GUSTA AYUDAR AL CLUB AUNQUE SEA SIN COBRAR, AQUI HAY 2 POSIBILIDADES Q LOS 2 SON IGUALES, O Q EL PRESIDENTE ENGAÑA HASTA A SU HIJO. ¿SE REPETIRA LA JUGADA CON EL NUEVO FICHAJE?, ES DE FUERA NO, VAMOS A VER.TODA ESTA INFORMACION ME LA DAN DESDE DENTRO YO NO PUEDO CORROBORARLO, POR LO Q LA PONGO EN CUARENTENA, Y TODO ESTO ES PRESUNTAMENTE.

    ResponElimina
  10. Cristian me parece bien la idea del evento en el Facebook, se podría publicitar un poquito pr este medio, y además al colaborar tú en la radio podrías dar eco a esto que estas comentando en tu blog.
    saludos,
    Mauricio Clemente

    ResponElimina
  11. Millor Alcoi si cau en diumenge, que aixi podem descansar ja que no tornem a la feina la majoria fins dimarts, quan podem saber les hores i dates reals del partits? perquè no es lo mateix que sigui diumenge per la tarde que pel mati, tema torns de feina etc,per anar ordenant el tema penso que el primer pas seria concretar a quin desplaçament anirem, per a que tothom pugui planificar-se i contactar amb l'equip que fos per a que ens diguin preu per posteriorment en funció dels que siguem contactar amb l'empresa d'autocars, a part del facebook aquest bloc també es un bon mitja, penso, ja que es mes obert no cal tenir cap compte de facebook per anar-se apuntant, no?.
    Jo aniria fent, com a a molt ho posaria en coneixement de la directiva i de l'ajuntament i que si volen ajudar que ens ho diguin i si no diuen res doncs amb això ja contàvem.

    ResponElimina
  12. Dudo mucho que la directiva se lleve nada, no porque los conozca o piense que sean honestos o no, simplemente porque no hay nada que llevarse, la economia del Hospi es tan precaria que no da ni para que nos robe nadie.

    ResponElimina
  13. HAZ NUMEROS, ESTE EQUIPO TIENE UN MILLON DE EUROS DE PRESUPUESTO, EMPIEZA A CONTAR GASTOS E INGRESOS, Y VERAS LOQ QUEDA. Y LO Q DICE EL COMPAÑERO ME LO CREO, ASI SEGURO Q NO SALEN LOS NUMEROS.

    ResponElimina
  14. eso es lo que quiere que os creias.

    ResponElimina
  15. LO bueno es que salvo dos personas nadie da la cara, identificandose....


    Estoy seguro que se mueve pasta en el club, tanto presupuesto y viendo como esta el nivel de dejadez en el futbol base, no salen los numeros.

    Alcoy, por decirlo al 100€ de seguro, será por la tarde, que es cuando juegan siempre.


    Fran A.

    ResponElimina
  16. claro q no se da la cara, q quieres q encima q se deuncia algo, nos lleven por delante?, lo q es una verguenza es q el ayuntamiento permita esto, sabes lo q vale la primera plantilla?, la mitad del presupuesto, donde va a parar el otro medio?

    ResponElimina
  17. Al final que, se hace algo de viaje, o queda en nada esto?? alguna novedad, o esta paralizado??

    si por mi dependiese el destino, seria a alcoy, mas que nada, por el tema, de que el Lunes es festivo, y para los que trabajamos ese seria el destino ideal, vista que casi todos los partidos son domingos por la tarde!! no se que opinaran los demás...

    David.

    ResponElimina