Etiquetes

16/1/10

Partit trampa | Cassà - L'Hospitalet (diumenge 12:00)

Hi ha molta frase típica i mítica en aquest món del futbol. N'hi ha una, de les més conegudes, que resa que "al futbol, no hi ha enemic petit". Pocs tòpics millors que aquest s'escauran per definir el matx que el CE L'Hospitalet disputarà demà al migdia a terres gironines, en la visita al Municipal de Cassà de la Selva. Un partit complicat tot i els 30 punts que separen cassanencs i riberencs a la taula classificatòria després de vint partits; l'equip que dirigeix Bertu Fernández arriba a la cita després de protagonitzar la setmana passada una de les sorpreses de la temporada en derrotar el Santboià a domicili (1-2) A més, parlem d'un conjunt capaç de crear problemes al rival, que juga sense complexos i que, possiblement, ha fet mèrits suficients per haver sumat algun punt més dels divuit amb què compta a hores d'ara. Ja al partit d'anada, els gironins van plantar cara a l'Hospi tot i el 3-0 final. Però com que al futbol es tracta de marcar més gols que el contrari en cada partit, el Cassà es troba instal·lat en una dissetena posició que marca la referència de salvació pels equips que tanquen la classificació. Tot i això, els locals es mostren prou confiats per donar la sorpresa en el dia de demà.

A les files de l'Hospi, la voluntat i l'objectiu és seguir amb la mateixa línia de joc i, sobretot, de resultats de les darreres jornades. En un tram de lliga factible per sumar, l'Hospitalet ha encadenat sis triomfs consecutius que l'han consolidat al primer lloc. Demà, a banda de buscar la setena victòria seguida, els de Vinyals poden superar el rècord d'imbatibilitat de la història del club, superant la marca de vint partits establerta la temporada passada -marca trencada, precisament, a la 21a jornada...- Independentment d'això, l'únic objectiu de la temporada és assolir la classificació per la fase d'ascens, el primer lloc i, finalment, l'ascens. Els rècords, al cap i a la fi, només són dades que reflecteixen -en el cas de l'Hospi- el resultat d'una molt bona feina.

De cara a demà, per primera vegada en tota la temporada, el míster Jordi Vinyals no tindrà cap jugador sancionat ni lesionat i podrà comptar amb tota la plantilla per configurar la convocatòria que cregui convenient; i és que Eloi Fontanella ja ha acomplert el seu partit de sanció, mentre que Dani Morales i Héctor Miguel han rebut l'altra mèdica després de les seves lesions respectives. La plantilla, per cert, podria rebre alguna incorporació en aquest mercat d'hivern, sempre que aquest hipotètic fitxatge faci augmentar el nivell de l'equip.

Per contra, "Bertu" Fernández afronta el partit de demà davant del líder amb la confiança que, fent les coses bé, és possible derrotar l'Hospitalet. És conscient, però, que caldrà fer un partit perfecte pel que fa al seu equip i saber aprofitar les "poques errades que pugui tenir l'Hospitalet". No obstant això, el Cassà no podrà comptar amb Micaló; el defensa provinent del Guíxols va veure la cinquena targeta de la temporada diumenge passat i haurà de seguir el partit des de la grada.

El partit començarà a les 12 del migdia i es disputarà al Municipal de Cassà de la Selva, escenari de l'únic precedent entre Cassà i l'Hospitalet en terres gironines: l'any passat, tot i que Manel Gómez va avançar els visitants al minut 29, Javi Revert va igualar el partit als dos minuts de la represa, tot i que els locals van tenir prou ocasions per endur-se l'encontre davant d'un Hospi molt fluix.

Per demà, l'encarregat d'impartit justícia sobre el terreny de joc serà un vell conegut: José Francisco Pérez Bueno, que va xiular el Llagostera 0-0 L'Hospitalet que va acabar amb els germans Viale expulsats i amb l'Hospi acabant el partit amb tan sols nou jugadors. La temporada passada també va dirigir l'Hospitalet 1-0 Rapitenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada