Etiquetes

19/1/10

Amb pas ferm

La jornada de diumenge a la tarda no va deparar excessives sorpreses, tot i que un Prat condicionat per la matinera expulsió d'un dels seus jugadors va caure a Vilanova per 3-2. Per la seva banda, el Reus Deportiu va passar per sobre de l'Olesa de Montserrat, al qual va golejar per 5-0. En aquest partit, també cal tenir en compte l'expulsió del porter visitant al minut 18 del primer temps, amb 0-0, que encara va eixamplar la distància existent entre reusencs i olesans. I més expulsions encara a Manlleu, on el Palamós de Quique Yagüe va acabar amb vuit jugadors i va caure per 2-0 davant dels osonencs. Amb aquests marcador l'Hospitalet segueix mantenint nou punts d'avantatge respecte al segon classificat, el Reus, dotze amb el Santboià (tercer) i quinze sobre el cinquè, el Cornellà. Amb 51 punts, els de Vinyals són el cinquè millor equip de Tercera Divisió pel que fa a la puntuació, superat pel Lorca (55 punts) i pel Zaragoza B, l'Haro i el CD Badajoz (52 punts). A més, els sis gols de diumenge a Cassà deixen l'Hospi com a segon equip més golejador del grup amb 44 gols a favor, tan sols un per sota del Reus.

Com ja dèiem a la crònica, el 0-6 a Cassà de la Selva va suposar , d'una banda, batre el rècord històric d'imbatibilitat del club, establert en 20 partits la temporada passada; de l'altra, igualar el triomf a domicili a la lliga més ampli -també un 0-6-. Tot i això, cal recordar que fa relativament poc, l'Hospi va aconseguir un 1-8 a domicili: va ser en un partit amistós jugat davant el Carmel l'11 de setembre de 2007, quan Jordi Roura n'era l'entrenador. Parlant d'èpoques passades, no cal dir que aquest és el millor inici de la història de l'Hospi; si el comparem amb l'any passat, l'equip ha sumat set punts més, té nou punts més d'avantatge respecte al segon classificat i cinc més respecte el cinquè.

A la resta de grups, la jornada va desenvolupar-se sense massa incidències, tot i que hi destaca la primera derrota a la lliga del Valladolid B (1-0 a Burgos) que comprimeix la classificació al grup 8è, així com el contundent triomf del Lorca per 5-0 davant el Costa Cálida que el destquen encara més al capdavant del grup 13. Tot el contrari succeeix als grups gallec, asturià i canari, on els dos primers classificats es troben empatats a punts. A hores d'ara, els líders de Tercera Divisió són els següents: Cerceda, Universidad de Oviedo, Noja, Amorebieta, L'HOSPITALET, Torrellano Illice, Rayo Vallecano B, Valladolid B, Motril, CD Alcalá, PD Santa Eulària, Las Palmas Atlético, Lorca Deportiva, CD Badajoz, Tudelano, Haro, Zaragoza B i La Roda.

Fe d'errades
Tal i comentava un usuari al fòrum del CE L'Hospitalet, la passada que va rebre Cristian Alfonso per marcar el 0-4 no venia de Toni Velamazán, sino d'un altre Cristian: Gómez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada