Etiquetes

23/1/10

I ara, el Llagostera | CE L'Hospitalet - UE Llagostera (diumenge, 12:00)

Quan demà a les 12 del migdia Díaz Rubio xiuli l'inici del partit que enfrontarà l'Hospi amb el Llagostera es confirmarà que els rècords, per sort o per desgràcia, tenen ben poca influència com per suposar un argument de pes de cara als partits per disputar. Perquè, tirant de tòpics, quan aquest partit comenci, hospitalencs i gironins disposaran d'onze homes sobre el terreny de joc, amb un marcador de 0-0, i amb una teòrica igualtat de condicions. És més, els llagosterencs són un dels conjunts que més han sorprès al llarg de la primera volta; tot i ser uns nouvinguts a la categoria, s'han confirmat com una de les revelacions de la temporada.

Els d'Oriol Alsina, després d'una ratxa de partits en què els va costar sumar punts, han tornat a posar la directa i han sumat tres punts en les ocasions necessàries com per col·locar-se a l'abast de les posicions d'honor: amb 33 punts, el Llagostera se situa a tan sols tres punts del Prat, actual quart classificat del grup cinquè de la Tercera Divisió. Tanmateix, les xifres fan palesa la diferència de rendiment del Llagostera (almenys pel que fa als punts sumats) quan juguen a casa o a domicili. I és que dels 33 punts amb què compten els del Gironès, només 10 els han sumat jugant com a visitants; la darrera victòria (0-5 a Olesa) va suposar la fi d'una ratxa de més de tres mesos sense guanyar fora de casa. És clar, doncs, que part de l'èxit dels gironins aquesta temporada rau en el bon paper que han fet fins ara al seu fortí de Llagostera. Els visitants, que venen de derrotar el Santboià per 4-1, no podran comptar demà amb un dels seus homes més importants: el menut Vichu va veure la cinquena targeta groga de la temporada dissabte passat i haurà d'acomplir demà el corresponent partit de sanció, en el que suposa una bona notícia per l'Hospi i un maldecap menys per Jordi Vinyals. Tampoc Almendros podrà jugar en un equip que en els darrers dies ha tancat la incorporació d'Édgar (ex del Vilanova).

Jordi Vinyals, per la seva banda, podrà tornar a comptar de nou amb tota la plantilla, tot i que Marcos Guill i Jordi Tarrés s'han entrenat a un ritme inferior al dels seus companys al llarg d'aquesta setmana i podrien no estar al 100% de cara al partit de demà. Utilitzar-los o no serà decisió del míster, tot i que a l'horitzó s'hi observa la important tríada de partits que espera l'Hospi les properes tres setmanes, amb la visita a Cornellà, la visita del Reus a l'Estadi i el complicat desplaçament al Nou Sardenya. Serà, potser, el moment de saber dosificar els jugadors que potser no estiguin en les seves millors condicions físiques.

El partit de demà és fins ara inèdit a la història, i és que l'únic precedent entre l'Hospi i la UE Llagostera és el partit d'anada, que va acabar 0-0 i amb els germans Viale expulsats en una actuació arbitral que va suposar l'inici de la discussió sobre la mà negra. Demà, l'encarregat de dirigir l'encontre serà José Díaz Rubio, de la delegació del Maresme, assistit a les bandes per Raúl Aguilera Plazas i José Manuel Anillo Serrano. Serà el tercer partit a la història de l'Hospi que xiuli Díaz Rubio: els dos precedents són relativament positius (0-0 amb el Reus a l'Estadi i 0-1 a Blanes, tots dos la temporada passada). Relativament positius, però, perquè en tots dos partits l'àrbitre va deixar l'Hospi amb deu jugadors de forma força rigorosa -va expulsar Àlex Ruiz davant el Reus i Manel Gómez a Blanes-.

Tot això, a partit de les 12 del migdia, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, en un partit que tancarà una setmana marcada per l'enèssima polèmica amb una competició, la Copa Catalunya, maltractada per tots costats i que, al cap i a la fi, cada cop interessa a menys gent fins al punt d'haver-se convertit en una molèstia, molt lluny de convertir-se en una competició digna d'un país que s'hi fa anomenar. Ara tot pinta a que el partit/semifinal/última ronda davant de la Gramenet podria disputar-se el 17 de febrer. Hi estarem atents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada