Etiquetes

17/9/09

A demostrar qui som | CE l'Hospitalet - UE Cornellà (dissabte, 19.00 hores)

L'Hospi té demà dissabte davant el Cornellà (19:00) una bona oportunitat per confirmar les expectatives creades al llarg de la pretemporada. Després d'haver disputat tres partits amb un balanç d'una victòria i dos empats, els homes de Jordi Vinyals han de guanyar el (derbi?) davant el Cornellà per tal d'esvair possibles dubtes que hagin pogut aparèixer. Com sempre, l'oponent no serà fàcil: un Cornellà reforçat amb vistes d'evitar passar les angúnies de la passada temporada visitarà l'Estadi havent sumat 4 punts de 9 possibles. A més, ho farà farcit de vells coneguts de l'Hospi en particular (Íñigo, Jornet, Chiqui, Rua i Cebri) i del futbol hospitalenc en general (Dani Delgado), amb un gat vell a les banquetes (Quique Pérez Cabedo), amb el record d'haver marcat un punt d'inflexió en el partit de la passada lliga a Cornellà i, sobretot, amb la sensació que en un camp com el de l'Hospi tenen molt més a guanyar que no pas a perdre.

Amb tots aquests ingredients i amb les baixes dels germans Viale (Manu i Lucas) sancionats després de les seves expulsions a Llagostera i de Dani Morales, Víctor Rodríguez i Dani Plancheria, lesionats, l'Hospi intentarà sumar tres punts necessaris per evitar que el partit del proper dimecres a Reus (20:30) no es converteixi en una petita final. El partit, com dèiem, es jugarà a les 7 de la tarda a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i serà xiulat pel col·legiat barceloní Daniel Gracia Álvarez, que l'any passat va dirigir dos partits a l'Hospi (1-1 a casa davant del Vilajuïga i 1-1 al camp del Cassà).

Els precedents
Només en una ocasió el Cornellà ha derrotat l'Hospi a domicili: va ser la temporada 1967-68, a Primera Regional, i els veïns van endur-se l'encontre per 0 a 1. Des d'aleshores, 7 victòries de l'Hospi en set partits, dels quals els tres últims s'han jugat a Tercera Divisió.

Partits jugats: 8
Victòries de l'Hospitalet: 7
Empats: 0
Victòries del Cornellà: 1
Gols marcats per l'Hospitalet: 18
Gols marcats pel Cornellà: 5
Victòria més amplia: L'Hospitalet 4-1 Cornellà (2004-05, Tercera Divisió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada