Etiquetes

21/9/09

Breus

El 4-0 de dissabte es converteix en la victòria més àmplia de l'Hospi davant del Cornellà, a casa, de tota la història. Per la seva banda, Eloi Fontanella i Jordi Martínez, amb tres gols cadascun, es destaquen com a golejadors de l'equip; Corominas, amb un gol és l'altre golejador.

Sense temps per a la recuperació, l'Hospi prepararà el partit d'aquest dimecres a Reus, pel qual recuperarà els sancionats Manu i Lucas Viale. El partit es jugarà al Nou Camp de Reus a partir de dos quarts de nou del vespre. Curiosament, la darrera temporada l'Hospi va visitar Reus també a la 5a jornada i va aconseguir endur-se la victòria 46 anys després de la primera (1-2).

L'Hospitalet és un dels sis equips en categoria nacional (fins a Tercera), que no ha rebut cap gol en els primers quatre partits de lliga jugats fins al moment. Els cinc equips restants són el Barrio Cristo, Los Barrios, el CD Badajoz, la Oyonesa i el CD Calahorra.

Mai fins ara l'Hospi havia deixat la seva porteria a zero en els primers quatre partits de lliga. La darrera marca era de tres partits, a la temporada 1969-70. Després de no rebre cap gol davant el Manresa, el Palamós i el Masnou, es perdia per 4-0 al camp del Júpiter.

Independentment de les bones sensacions que transmet l'equip, amb els números a la mà és l'inici amb menys punts després dels quatre primers partits en les darreres quatre participacions a Tercera Divisió.

, El Juvenil A va perdre ahir diumenge al camp del Girona per 1-0 amb un gol al minut 91 (gol de Casas). Tant sols dos minuts abans, Casals hauria pogut avançar els riberencs en el marcador. Amb aquesta derrota, l'equip s'instal·la a la zona mitja de la lliga amb quatre punts en tres jornades abans de rebre la Penya Ciutadella el proper cap de setmana.

Marcadors de la 4a jornada
Amposta 1-1 Manlleu
L'Hospitalet 4-0 Cornellà
Rapitenca 0-0 Castelldefels
Premià 2-0 Vilanova
La Pobla de Mafumet 3-0 Europa
Prat 0-0 Llagostera
Santboià 1-0 Reus Deportiu
Olesa de Montserrat 0-0 Benavent
Blanes 3-2 Cassà
Balaguer 1-2 Palamós


Classificació
Santboià 10, Rapitenca 10, Reus Deportiu 9, L'Hospitalet 8, Prat 7, Manlleu 7, Llagostera 6, Benavent 6, Palamós 6, Premià 6, Blanes 6, Balaguer 4, Vilanova 4, Cornellà 4, Europa 4, Olesa de Montserrat 3, Pobla de Mafumet 3, Cassà 3, Amposta 2, Castelldefels 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada