Etiquetes

6/9/09

Cal guanyar | CE l'Hospitalet - UD Cassà (19:00 hores)

Com ja es tradició des de fa unes quantes temporades (des de la 2003-04), el CE L'Hospitalet farà el seu debut a casa en horari de tarda. I ho farà avui diumenge (19:00 hores) davant la UD Cassà que voldrà donar una imatge lleugerament millor de la que va oferir diumenge passat a casa davant del Santboià (2-5). Però també l'Hospi té molt de marge de millora, en molts aspectes i sense desmerèixer cap rival el Cassà es presenta a l'Estadi com a víctima propícia perquè l'Hospi sumi la primera victòria del campionat i comenci a posar fil a l'agulla camí de les primeres posicions.

La d'avui serà tant sols la segona visita del Cassà a la nostra ciutat; la única visita fins al moment es va produir la passada temporada en què l'Hospi va derrotar els cassanencs, aleshores entrenats per Robert Vila, per 4-0 en un molt bon partit. Ollés (10'), Montero (59'), Manel (60') i Pedro (75') van ser els autors dels gols.

Pel que fa a l'Hospi, Jordi Vinyals no podrà disposar de Dani Planchería, que s'ha trencat un dit aquesta setmana i s'haurà d'estar unes sis setmanes de baixa. Sergi Payés, porter del juvenil que ja va disputar la final del torneig dels Històrics davant del Masnou i va gaudir d'uns 30 minuts a la primera fase davant l'Horta.

Per la seva banda, el Cassà no podrà disposar de quatre dels seus jugadors com ara Micaló i Pau Teixidó, que causen baixa per lesió. El seu tècnic 'Bertu' Fernández, en declaracions al 9 Esportiu diu que "no desconeixem el potencial de l'Hospitalet, que ens mereix molt de respecte; però hem après dels nostres errors i no els ho posarem fàcil".

Com dèiem, el partit començarà a les 19.00 hores i serà arbitrat pel col·legiat barcelonès Daniel Navarro Jiménez, que l'any passat va xiular l'Hospi al partit que va perdre per 2 a 1 al camp del Manlleu i en què va expulsar de forma discutible Santi Asensio el dia que aquest debutava a l'Hospi. El partit es podrà seguir des de dos quarts de set de la tarda per Ràdio l'Hospitalet (96.3 FM) / http://www.radiol-h.cat

Per cert, ahir a la tarda l'Hospitalet juvenil va debutar a la lliga amb un empat (2-2) al camp del Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada