18/9/09

Al final serà la Grama

Amb sort, haurem d'esperar almenys un altre partit / ronda / eliminatòria per veure com l'Hospi s'enfronta a un equip de Primera Divisió a la Copa Catalunya. És el que es desprèn de la reunió celebrada aquest matí a la seu de la FCF entre els quatre clubs implicats (FC Barcelona, RCD Espanyol, UDA Gramenet i CE L'Hospitalet) i en què tots quatre clubs han decidit recolzar unànimament aquest model de competició, proposat per Ricard Campoy, anterior president de la FCF, la temporada passada.

Abans de la fase final, per tant, es disputarà una primera final (!) de la Copa Catalunya entre l'Hospi i la Gramenet que es jugarà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet després de l'acord a què han arribat ambdós equips.

Posteriorment, el guanyador d'aquesta final jugarà la final -aquesta sí, suposadament definitiva- de la Copa Catalunya, en format triangular davant el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

La resta de detalls (dia i hora de la primera final i tot allò que concerneix el triangular) s'aniran decidint al llarg dels propers dies.

1 comentari: