9/10/13

Forma part de la Base del Blog de l'Hospi!

El passat cap de setmana van iniciar els seus campionats bona part dels equips federats que componen el futbol base del Centre d’Esports l’Hospitalet. Fa unes setmanes havien arrencat dos juvenils, dos alevins i el Benjamí A; pendents de debutar, els equips del Consell Escolar de l’Hospitalet. El futur pinta complicat en l’aspecte econòmic i el futbol base és, precisament, el futur de qualsevol entitat modesta. Per això al Blog, on sempre hem tractat de donar cabuda a la base de l’Hospi (d’acord amb els mitjans de què disposem) volem donar una passa endavant i volem que tots vosaltres pugueu sumar per donar més visibilitat als conjunts que en un futur nodriran el Primer Equip del Centre d’Esports l’Hospitalet.

Fins ara, podeu consultar algunes cròniques dels partits del Juvenil de Lliga Nacional, els marcadors del futbol base de cada cap de setmana, així com les classificacions, al marge dret del Blog. Però volem anar més enllà i volem que vosaltres, entrenadors, jugadors, familiars, amics i coneguts, hi digueu la vostra amb els vostres comentaris sobre els partits i, sobretot, si ho desitgeu, enviant-nos fotografies dels partits del vostre equip de base del CE l’Hospitalet. Amb tot el material que rebem cada setmana farem un article on resumirem el que hagi donat de sí la jornada del Futbol Base riberenc i, a més, podreu consultar una galeria d’imatges a l’Àlbum de Fotos del Blog de l’Hospi amb totes les fotografies que ens feu arribar cada setmana.

Per tal de posar-vos en contacte amb nosaltres, podeu adreçar-vos enviant un correu a elblogdelhospi@gmail.com o bé mitjançant Twitter, al nom d’usuari @somdelhospi. Evidentment, qualsevol aportació (sigui informació, text o fotografia) serà convenientment citada a l’article com a agraïment a la vostra col·laboració. L’objectiu, que entre tots puguem arribar a més racons del Centre d’Esports l’Hospitalet i donar també als més joves, al més petits, el protagonisme que mereixen jornada rere jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada