Etiquetes

13/5/12

Ni ells... ni nosaltres | CE l'Hospitalet 1-1 CD Olímpic

Primera premisa: guanyar el teu partit. No l'hem complerta. Així, ni difícil: impossible. Ha estat una tarda de transistors i Twitter a l'Estadi, però més aviat perquè la primera part que ha fet l'Hospi poc feia indicar que els riberencs necessitaven els tres punts per seguir somiant en el play-off. Primera part llançada a les escombraries davant d'un Olímpic motivat tot i no jugar-se bé, ja ens entenem. Després han anat caient els gols: del Badalona, de l'Huracán... i de l'Olímpic. El gol de penal (discutible) de Prats al descompte ha servit per classificar-se per la Copa i per batre un Pepelu que s'ha convertit en l'autèntica figura d'un partit que ha servit per constatar el fracàs que ha suposat aquesta temporada pel Centre d'Esports l'Hospitalet. Més enllà de l'experiència copera, i pendents d'una anàlisi/reflexió més extensa, queda força clar que no s'ha sabut treure profit d'una plantilla dissenyada per ser més amunt del sisè lloc, per haver-se classificat pel play-off amb solvència. Una plantilla que, com a mínim, s'hauria d'haver colat al play-off de penal injust i al darrer minut. Però igual que a la universitat de ben poc serveix ser un estudiant d'institut amb currículum brillant, al futbol sense treball i aprofitament de recursos no hi ha èxit. I sí, en aquest cas, fracàs. La joia per Huracán i Badalona, que amb tot mereixement seran demà al bombo de las Rozas. I Vinyals amb les hores (o els minuts) comptats...

Una defunció que s'ha anat llaurant en certs partits d'aquesta temporada, que es va gairebé certificar diumenge a Palma i que el partit d'avui ha segellat de forma definitiva. Mateix onze que a l'Estadi Balear i bona circulació de pilota als primers 20 minuts. Clarament insuficient. L'Olímpic, en quadre i sense complexos, sempre ha maniatat l'Hospi tot i no disposar de la possessió. Guillermo i Dani Quintana han dut de corcoll la defensa riberenca. El davanter de Quart de Poblet ha dut l'ai al cor en rematar fora, de cap, tot sol, una bona centrada de l'extrem canari (13'). L'Hospi, com gairebé sempre, espès en la definició en tenia dues de bones abans de la mitja hora, totes dues a les botes d'un David Prats que s'ha buidat com sempre i que, segurament, ha tornat a jugar massa allunyat de la porteria contrària.

El de Pomar ha donat la volta per rematar amb l'esquerra una centrada al punt de penal d'Aday Benítez, un xut que marxava a la dreta de Pepelu (23'). Sis minuts més tard, el mateix David Prats es plantava tot sol davant Pepelu, que tornava a lluir-se per enviar l'esfèrica a córner (29'). Sense més 'punch' que aquest, l'Olímpic ha tornat a agafar les regnes del partit, ha controlat fins i tot la pilota i ha gaudit d'alguna acció clamorosa per haver inaugurat el marcador abans del descans. Això, mentre els jugadors valencians s'encarregaven d'anar perdent de temps de tant en tant. Al minut 45 i en una jugada calcada a la del minut 13, Dani Quintana centrava al segon pal veient l'arribada de Guille Andrés, que estavellava la seva rematada de cap al lateral dret de la xarxa riberenca (45').

A la represa, Marc Pedraza entrava al camp en substitució d'Osado. Millor sensacions... per ser generosos. Amb tot, abans d'arribar l'hora de partit l'Hospi podria haver-se avançat en el marcador. Una bona combinació entre Aday i Cirio acabava amb una assistència de Cirio a Prats, sol al segon pal, i rematada del badaloní al pal (57'). La resposta, ràpida, la donava Guille Andrés amb un xut sec des de la frontal que Craviotto enviava a córner (58'). Primer avís. El segon, més seriós, suposava el 0-1: centrada, com no, de Dani Quintana al segon pal i rematada, com no, de Guillermo Andrés López, que superava Craviotto amb un xut que se li colava per sota les cames (65'). Tot, absolutament tot, en contra. Marcador propi i aliens. Amb tot, l'Hospi va tirar d'orgull i d'un Ángel Sánchez que ha tornat a aprofitar els pocs minuts de què ha disposat.

Però ha aparegut Pepelu per impartit un curs intensiu d'aturades inversemblants. Per desesperar-se: al 70, per escalfar-se, una aturada doble a sengles rematades de boca de canó de David Prats i de Marc Pedraza. Al 79, Pepelu feia vista després d'una mala sortida davant una vaselina de Pitu des de la frontal que marxava desviada. Minuts de recés, de desil·lusió... i a l'etern descompte (6 minuts), l'Hospi ha tornat a renéixer. Pepelu s'ha tornat a lluir per enviar a córner una gardela d'Ángel Sánchez (93'). Un minut després, però, no podria aturar el penal llançat per David Prats després d'una mà dubtosa d'Emilio Da Silva (94'). Empat i Copa per un Hospi que encara insistiria per 'fer els deures'. L'opció hi va ser, però David Prats tornava a erigir-se en protagonista per evitar la derrota d'un Olímpic que salvava un punt... i qui sap què més. I aquí, també, qui sap què...

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Pol Llonch, Dani Guillén, Castaño, Lucas Viale, Rubén García (Ángel Sánchez, 68'), Pitu, Aday, Cirio (David Haro, 57'), Osado (Marc Pedraza, 46') i Pitu.

CD OLÍMPIC: Pepelu, Mendoza, Kike Alcázar, Sergio Heras, Álex Vaquero, Rifaterra, Dani Quintana (Sergio Peris, 69'), Víctor Fuentes, Da Silva, Guille Andrés (Rubén Carreras, 79') i Sergio Floro (Isaac, 81').

Gols: 0-1 Guille Andrés (65'); 1-1 David Prats (95', penal).

Àrbitre: Hugo José López Puerta (Madrid). Ha amonestat els locals Dani Guillén (76'), Aday (80') i els visitants Kike Alcázar (16'), Rifaterra (54'), Álex Vaquero (87'), Isaac (91') i Da Silva (95').

Incidències: partit de la 38a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B, disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 1.200 espectadors. Tarda força calorosa i presència a la graderia de directius, tècnics, premsa i jugadors del Llagostera. A l'Hospi, Moragón i Manel Gómez han completat la convocatòria.

6 comentaris:

  1. Amb el cap fred, puc dir que el partit d'ahir va ser un altre com quasi tots els de la segona volta. El que no pot ser és com un equip que aspira a play-off es deixi 31 punts (només parlo de la segona volta). Un equip que només ha guanyat un partit fora, i a més sense jugar-lo.
    El que tampoc pot ser és veure ahir que l'equip semblava que va sortir sense ganes. Només és va començar a jugar millor amb l'entrada d'Angel. El que tampoc pot ser es que el senyor Vinyals s'esperi a que ens marqui l'Olímpic per fer entrar a Angel al minut 22 de la segona part. Vaig veure com un sector de la grada es van queixar a Vinyals, i aquest cop ho comprenc perfectament, perquè les coses no s'han fet bé.
    Amb tot això és impossible que es pugui jugar un play-off.
    Espero que de cara a la temporada que ve tinguem les coses clares de quin és el nostre objectiu; perquè no te nom estar pràcticament tota la temporada en zona play-off, i als dos últims partits s'esfumin els nostres somnis.
    Salutacions i Força Hospi!!

    ResponElimina
  2. Ayer fue la confirmación de la mala segunda vuelta a nivel de resultados. Sólo cabe pensar en la temporada que viene! La gran noticia es que la casi segura, por no decir segura marcha de Vinyals, y por si acaso ya le deje bien claro a Vinyals lo poco que me gustaba.
    Saludos

    ResponElimina
  3. Ahora, si es hora, sin miedo a perjudicar al equipo, de decir las cosas claras y bien en alto, aunque a algunos nos les guste:

    - Es incomprensible con la calidad que hay en la plantilla (bajo mi punto de vista solo superada por el Atletico Baleares, con excelentes jugadores como LUCAS VIALE, ANGEL SANCHEZ, PITU, CIRIO, PEDRAZA, etc... y con un buen guardameta como CRAVIOTTO)que no hayamos conseguido un segundo o tercer puesto, pues el HURACAN ha formado un buen bloque y con mucha experiencia. PARA MI NO HAY NINGUN OTRO CULPABLE QUE EL MISTER, QUE NO HA SABIDO APROVECHAR LO QUE TENEMOS, ejemplos como ANGEL SANCHEZ ha disputado cuando estando en buenas condiciones fisicas ha disputado los minutos de la miseria, como DAVID PRATS en lugar de jugar mas cerca de la porteria, le hacia jugar en el medio campo agotandose el pobre hombre de correr y correr, al igual que ADAY.
    - Que PENOSO FUE LA IMAGEN QUE DIMOS EN LA COPA DE REI EN EL CAMP NOU, a un equipo como el BARCELONA COMO SE LE OCURRE AL MISTER, salirle a jugar la pelota desde atras.
    - Igual de penoso fue ver como en el partido contra el BADALONA, en la segunda parte no habia ningun delantero para sacar al campo y asi buscar la victoria, acabo mal, gol en los ultimos minutos del Badalona, que al final lo hemos pagado.
    - No todo es culpa del mister, pues hay jugadores que no han dado el minimo exigible caso de DAVID CORO, falto de actitud.... y de forma fisica, IVAN HAMMOUCH ha estado tambien muy por debajo de lo que se esperaba de el, cuando subia la banda le costaba mucho y tarde recuperar su posicion en defensa, DAVID HARO, que para mi es un excelente jugador, en la primera vuelta cumplio bien, pero en la segunda sali al terreno de juego muy desorientado, totalmente desdibujado, no parecia en nada al David que nos habia encandilado en los primeros partidos, quizas su juventud....
    - LO PEOR DE TODO es ver como EL MISTER despues de una racha pesima de resultados en la segunda vuelta, NO HA ENCONTRADO NINGUNA SOLUCION, Y AUN PEOR, SE LE VEIA ciertamente algo apatico, falto de caracter y asi no se transmite confianza a una plantilla, muy MAL VINYALS.

    ESPERO QUE EL MISTER NO SIGA PARA LA PROXIMA TEMPORADA (a mi personalmente me quitarian toda la ilusion para la proxima temporada) y si me gustaria que LUCAS VIALE, PARA MI EL JUGADOR QUE MEJOR RENDIMIENTO HA DADO SIGUIERA, pero mucho me temo que los gestos que hizo la grada denotaban una despedida, mas que hasta pronto, SERIA UNA LASTIMA.

    ResponElimina
  4. En líneas generales bastante de acuerdo con lo has expresado Rafael. Parece clara la no renovación de Vinyals, así hay que pensar primero en nuevo mister, otro tema a tener en cuenta es el tema de Quique Cárcel (tiene que confirmar o no que se queda), además creo que este año es año de elecciones a la presidencia. Tema renovaciones: Ángel, Craviotto, Cirio, Manel,Lucas Viale, Peque y Pol.

    ResponElimina
  5. Mi opinión personal es que hemos (han) de buscar un término medio entre jugar al patadón que propugna Clemente y dar 8 toques para cruzar la linea de medio campo cuando el equipo rival no presiona. Un camino intermedio.
    En cuanto a la valoración del equipo, creo que nos hicieron soñar muy pronto. Vistos los rivales del grupo no creo que tengamos un equipo suficiente para aguantar 38 jornadas porque hay jugadores (coincido con Rafael y Mauri) que no han demostrado nivel. Iván se ha mostrado como un jugador diésel, recupera la posición al trantran, sigo sin entender porque se sale de inicio con dos medios centros y un mediapunta defensivo, porque lo de 4-2-3-1 parecía más un 4-3-y los demás apañaos por ahí.
    La llegada de Osado le ha dado al equipo un jugador de espaldas a gol muy válido, pero claro, para jugar con uno así hay que tener a un mediapunta con llegada y Prats no lo es. Es un tipo de área, un killer, no un mediapunta con llegada. Y menos si lo mandamos a la izquierda o la derecha como hemos visto últimamente.
    Pitu y Cirio han estado irregulares, como todos, y la lesión de Ángel S. se ha notado mucho. Mi esperanza es mantener la juventud del equipo (Pol, Peque, Haro, Moussa, etc... que con un año más de mili a las espaldas nos darán un 2012/13 que personalmente veo como último en Hospi ya que a alguno nos lo comprarán.

    ResponElimina
  6. Parece que de los que opinamos en este blog todos mas o menos estamos de acuerdo.

    Ahora por lo tanto se trataria de ponerse las pilas a quienes les corresponda, de tomar decisiones importantes, empezando por el mister, supongo que se buscara un sustituto y no se quedara Vinyals, si es asi, pienso que habria de ser alguien que conoce el futbol catalan, que haya sido cercano a nosotros, o haya estado en la casa a poder ser, no se que tal verais la vuelta de MIGUEL ALVAREZ... hasta hace poco estaba sin equipo, pues lo echaraon por excesivos empates del Leganes, y ya va varios partidos que nos lo hemos encontrado en nuestro Estadi, como por ejemplo este domingo, eso quiere decir algo.... interes ha de tener. Pero claro, ahora el quizas tiene mas necesidad que nosotros, y la otra vez no se quedo por cuestiones economicas, y ahora deberia de bajar su cache, sino se busca otro.

    ResponElimina