Etiquetes

10/4/11

El tren s'escapa | Ontinyent CF 2-1 CE L'Hospitalet

Imatge: Bernat Monzó
Cruel. El destí havia servit a l’Hospi una tercera jornada consecutiva amb ensopegades dels rivals per tornar a somiar en el play-off d’ascens a la Lliga Adelante. Després de perdre a Palma i empatar contra el Sant Andreu, la jornada pintava genial per situar-se ben a prop de la zona noble i, la veritat, a les 7 de la tarda la situació era immillorable per un Hospi que guanyava per 0-1 amb una nova diana de Sergio Cirio i era, virtualment, sisè classificat a tres del play-off. Res més lluny de la realitat, l’Ontinyent s’ha venjat de la remuntada fa 5 mesos a l’Estadi i en una bona segona meitat ha capgirat el marcador amb dues dianes d’Óscar García, que ha fet baixa l’Hospitalet a la terra i l’ha eliminat pràcticament de la lluita per ser entre els 4 primers. Un segon temps en què, a més, els riberencs gairebé no han inquietat la porteria de Kike Reguero i no han donat la sensació de poder, com a mínim, empatar el partit. El que són les coses, de la hipotètica sisena posició, l’Hospi tanca aquesta 33a jornada al bell mig de la classificació (és 10è) i a sis punts del quart classificat. Crònica: Ràdio l'Hospitalet.

Arrencava el partit amb algunes novetats a l’onze inicial. Obligat per les sancions, Andrés Barón tornava a vestir-se de curt per substituir Iván Hammouch al lateral dret, mentre que Jordi Martínez ha deixat el seu lloc en punta a Cristian Alfonso. Aquest canvi de posició ha provocat, d’una banda, l’entrada de Rubén García en un doble pivot de tall més aviat defensiu juntament amb Manel, mentre que Manel Viale ha tornat a l’onze inicial en el lloc de Santacruz per guanyar centímetres a l’hora de defensar les jugades a pilota aturada. El partit ha començat sense dominador clar i no ha estat fins al minut 10 que l’Hospi, mitjançant Cristian Alfonso, s’ha apropat amb perill a la porteria de Reguero en una acció que Gonzalo ha enviat a córner. Del primer servei de cantonada de partit n’ha sortit un xut de Cirio des de la frontal que ha marxat, desviat, sense conseqüències (10’). Per la seva banda, l’Ontinyent tímid, encara ha trigat més a portar sensació de perill a l’àrea de Craviotto, i no ha estat fins al minut 17 en una rematada de cap a la sortida d’un córner que ha marxat molt desviada.

Imatge: Bernat Monzó
El partit avançava sense cap sobresurt i només una errada podia treure el partit d’aquesta dinàmica. Dit i fet, el porter local Kike Reguero ha comès una greu errada en el control, la pilota ha anat a parar a Pitu, que obria el joc cap a Corominas i la centrada del ‘7’ de l’Hospi l’enviava al fons de la xarxa, de cap, Sergio Cirio. Desè gol de Ciriogol a la temporada i un gol que queia com aigua del cel. Minut 23: 0-1. Millor hauria pogut ser el futur immediat si Cristian Alfonso, al pas per la mitja hora de partit, no s’hagués topat amb una gran intervenció, ara sí, de Reguero, per enviar el xut de ‘Zizou’ a córner. Mentrestant, l’Ontinyent ho intentava de forma tímida, sense ocasionar massa maldecaps a Carlos Craviotto ni a la rereguarda riberenca.

La següent ocasió clara ha tingut els mateixos protagonistes, després d’una acció engegada per Cristian Lobato, d’una assistència de Pitu cap a Cristian Alfonso que després de rifar-se Reguero s’ha trobat amb la mà providencial del porter local per evitar el segon (34’). Al 38’, però, l’ensurt ha estat per l’Hospi després d’una errada en la passada de Carlos Craviotto que una de les incorporacions de l’Ontinyent al mercat d’hivern, Álex Pérez, no ha sabut aprofitar. Una altra errada individual, ara de Rubén García, ha provocat una ràpida contra dels valencians que ha acabat a les mans de Craviotto, per sort riberenca (42’). Sense més novetats, Yáñez Megías xiulava la fi de la primera part i el camí dels vestidors.

Arrencava la segona part amb el coneixement dels resultats de la resta de rivals: victòria del Lleida, empat del Badalona i derrotes de Sant Andreu i Alcoyano. Motiu de més per, com a mínim, mantenir el 0-1 al marcador. L’Ontinyent, però, ha saltat al camp amb una altra cara i des del primer minut ja ha deixat clara la intenció de buscar el gol de l’empat. Primer, al 52’, amb un llançament de falta que marxava fora, i després amb un altre llançament des de la frontal de Feli, després d’una passada de Quintero, que també ha corregut la mateixa sort (53’). I a la primera clara que han tingut, els blanc-i-negres no han perdonat, en una centrada des de la banda per baix de Fran Moreno que Óscar García ha enviat directament al fons de la xarxa (57’).

Imatge: Bernat Monzó
De nou, igualada al marcador i avantatge perdut. L’Hospi havia de tornar a fer feina de valent però amb el handicap del bon moment de l’Ontinyent. No ha canviat massa la decoració, però, amb un Hospi tancat al seu camp i un conjunt, el local, que ha tornat a crear perill a pilota aturada, en una centrada de Manolo Blanco que Feli ha rematat de cap a les mans de Craviotto (61’). Dos minuts més tard, era una contra portada per Óscar García que Manel Viale tallava, providencial, abans que Fran Moreno aconseguís connectar el seu xut (63’). Només Cirio ha tret els riberencs de la seva letargia gràcies a un potent xut des de la frontal que Reguero ha enviat a córner amb els punys (65’). El mateix Reguero ha tornat a intervenir cinc minuts després quan Pitu ha picat una falta lateral i Cirio ha rematat de cap des de l’àrea petita i s’ha trobat amb l’aturada del porter local (70’).

Álvarez ha reestucturat l’equip amb l’entrada d’Eloi, Velamazán i Cristian Gómez per donar un xic més de verticalitat a l’equip. Amb un quart d’hora per davant, l’Hospi necessitava oferir alguna cosa més per sorprendre els locals, clars dominadors d’aquesta segona meitat. Un altre cop a pilota aturada, però, Feli l’ha tinguda en una rematada de cap que ha marxat llepant el travesser després del córner botat per Fran Moreno. Segons després, ha arribat el cop definitiu: Óscar García recull una pilota a la frontal de l’àrea, engalta un xut imparable i bat Craviotto per capgirar el partit i el marcador (79’). L’Ontinyent havia aconseguit venjar-se de la remuntada de la primera volta a l’Estadi.

Amb el segon gol, el partit s’ha vist gairebé finiquitat, amb un Ontinyent còmode amb el resultat i un Hospi sense ‘punch’ inoperant a partir de la línia de tres quarts del seu atac. Pèrdues de temps lògiques per part d’un Ontinyent que segellava la permanència de forma definitiva mentre l’Hospi veia com, minut a minut, el somni del play-off s’esvaïa paulatinament. Enmig d’aquesta tristor, Yáñez Megías assenyalava la fi del partit i la constatació que, amb força seguretat, l’Hospi viurà una temporada 2011-2012 de bronze. El somni, probablement, haurà d’esperar.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT CF:
Kike Reguero, Manolo Blanco, César Soriano, Arturo, Gonzalo, Feli, Juan Navarro, Juanjo (Kikín, 46’), Álex Pérez (Quintero, 46’), Fran Moreno i Óscar García (Javi Vicente, 83’).

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Barón, Lobato, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García (Toni Velamazán, 75’), Manel Gómez (Cristian Gómez, 75’), Cirio, Corominas (Eloi Fontanella, 66’), Pitu, Cristian Alfonso.

Gols: 0-1 Cirio (23’); 1-1 Óscar García (57’); 2-1 Óscar García (79’).

Àrbitre: Jacob Yáñez Megías (andalús). Ha mostrat targeta groga als locals Álex Pérez (45’), César Soriano (70’), Feli (88’) i Fran Moreno (89’) i als visitants Rubén García (51’), Pitu (60’), Lucas Viale (72’) i Manel Viale (91’).

Incidències: partit disputat a l’estadi del Clariano, a Ontinyent. Tarda assoleiada i calorosa. Entrada regular al feu ontinyentí, ja que tot i els actes de celebració del 80è aniversari de l’entitat tothom, socis i no socis, havien de passar per caixa amb motiu del ‘Dia del Soci’. Rafa Santacruz i Dani Planchería han completat la convocatòria de l’Hospi.

38 comentaris:

  1. Estoy algo decepcionado, pero aun creo en que este equipo que le he visto tocar y tocar y jugar un futbol de muchos kilates hasta hace un mes, ha de intentar volver a ese camino, y creo que podemos y no debemos de tirar la toalla aun. SI VOLVEMOS A JUGAR A TOCAR Y TOCAR Y TENEMOS SUERTE, VAMOS A ESTAR CERCA DEL SUEÑO.
    Animo, y animar A L'HOSPI CONTRA EL CASTELLON,
    FORCA L'HOSPI

    ResponElimina
  2. Que bien se está de vacaciones y pensando en el futuro

    ResponElimina
  3. Crec que ara la lluita ha de ser per jugar la Copa del Rei, (sisena posició) i així mantenir il·lusió en els últims partits i no deixar caure l'equip, el que crec que es posa de manifest i espero que l'equip tècnic hagi pres nota es que Miguel Alvarez no es l'entrenador que l'equip necessita per la propera temporada si es vol lluitar per l'ascens a segona, no es dels que li agrada el joc de toc que l'Hospi està acostumat a fer iens ha donat els èxits, una bona opció podria ser Jordi Vinyals, no creieu?.

    ResponElimina
  4. pues creo que aun tenemos opciones, tenemos que ir a alcoy y sant boi, siganamos los de casa y estos dos, el hospi se mete.
    no perdais la ilusion , el domingo todos al estadio que hay invitaciones gratis.

    ResponElimina
  5. opciones con este entrenador no tenemos ninguna y espero que el año que viene coja sus maletas y se marche o nos volvemos A TERCERA. SI A LA VUELTA DE JORDI VINYALS.

    ResponElimina
  6. LA ALINEACION DE HOY ME HA PARECIDO BASTANTE CONSERVADORA,ESTE ES EL OTRO FUTBOL QUE NOS HA VENIDO A ENSEÑAR ESTE ENTRENADOR,CON BIEN DIJO CUANDO LLEGO.

    ResponElimina
  7. Yo creo q el mejor futbol ha llegado d la mano de Alvarez. Vamos a seguir asi e intentar llegar a la plaza d copa del rey con buen futbol!!!

    ResponElimina
  8. El que se tiene que ir es el sr miguel.

    ResponElimina
  9. Des d'Ontinyent vos done l'enhorabona perquè teniu un joc exquisit. La primera part ens heu pegat un bany, i la veritat és que ha sigut una lliçó del vostre tècnic, tot i que nosaltres juguem sense mig del camp.

    No esperàvem la remuntada perquè últimament l'equip nostre s'enfonsava molt fàcilment però els canvis ens han beneficiat.

    La primera meitat de lliga heu jugat al toc i amb eixa velocitat? No conec molt a Alvárez, però a mi em va agradar molt com va plantejar el partit i les explicacions de roda de premsa, que per cert tindreu penjada en mitja hora en aficionatsdelontinyent.com

    En fi, molta sort el que resta de temporada

    ResponElimina
  10. Justament ara comentava a Facebook que la roda de premsa de Miguel Álvarez és de les millors que recordo (tampoc seria excessivament complicat). Sincer i realista, patim quan no tenim la pilota i ens tanquen al nostre camp; suposo que no podem demanar tenir la pilota els 90 minuts i el que cal és ser més efectius a dalt quan gaudim d'ocasions. Curiós, avisàvem a la prèvia dels gols d'Óscar i que la baixa de Quintero seria bona per l'Hospi. Dit i fet, juntament amb Kikín, el negrito va donar el plus a l'Ontinyent per revolucionar el partit.

    Pel que fa a l'Ontinyent, crec que els jugadors haurien de donar-ho tot en aquest tram final com a homenatge a Aparicio; seria injust que l'Ontinyent es deixés anar amb la permanència aconseguida, tot i que no crec que això enfosqueixi l'empremta que ha deixat Toni a Ontinyent.

    El mateix, sort el que queda de temporada... I ens veiem l'any que ve, si coincidim!

    ResponElimina
  11. Esperem que sí, que es deixen la pell, per guanyar i gaudir, els aficionats també crec que ho mereixem després del sabor amarg de la temporada passada.

    A més, Aparicio es mereix tenir una bona oferta aquest estiu i malauradament aquest any no ha tingut equip. Molts problemes per jugadors que no confiaven amb ell i que han volgut inculcar eixa desconfiança a la resta.

    Altres que no van sortir el passat estiu i aquest any no han rendit per tindre el cap a altre lloc.

    Crec que ambdós equips tenim opcions reals més que matemàtiques per entrar en promoció d'ascens perquè els equips capdavanters estan renunciant descaradament. Però l'Ontinyent amb les baixes no va a poder, espere que l'Hospi sí que puga.

    Ànims!

    ResponElimina
  12. otro jarro de agua fria, para la tan sufrida aficion del hospi, nunca dan una alegria, tenemos jugadores que les falta garra y cojones en los partidos de fuera, en casa todo muy bonito, pero fuera se cagan, los centrales son de cristal y craviotto se la traga en el segundo gol, yo a cravito me lo quedo pero de segundo portero, ficharia un portero tipo de navas del sabadell o el del badalona, tios de talla, este año con craviotto nos han metido un monton de goles por no llegar en los chutes al angulo, este portero para mi le falta talla, es mi opinion, como dijo ayer miguel alvarez con 5 refuerzos buenos se puede hacer una gran campaña la proxima temporada, por lo cual hay que hechar a los que no ponen los huevos en el campo.

    ResponElimina
  13. DESTINANDO ENTRE 350 Y 400 MIL A LA PLANTILLA COMO SE HACE, NO SE PUEDE HACER OTRA PLANTILLA, VA A SER UN AÑO MUY DIFICIL, TENER EN CUENTA QUE LA MARCHA DE ALFONSO, GOMEZ Y LOBATO, ES IMPORTANTE A NIVEL DE JUEGO, PERO MAS IMPORTANTE A LA HORA DE CUADRAR EL PRESUPUESTO, COBRABAN 500 EUROS CADA UNO, ESO TE PERMITIA GASTAR MAS EN OTROS, A VER DONDE ENCUENTRAS JUGADOREA A ESE PRECIO.MIGUE VETE YA.

    ResponElimina
  14. Soy un reciente fan de l'hospi y con nulo conocimiento en cuanto a ficha de los jugadores, y otros temas. Pero me gustaria saber que cobran de promedio mensual los jugadores de l'hospi, en el anterior comentario alguien apunta a una cuantia de 500 euros, ¿mensual, por partido,...?
    gracias.

    ResponElimina
  15. Penso, que es injust les critiques que alguns estan fent al nostre entrenador. No vol dir que sigui mijor ni pitjor que Vinyals, pero se ha de tindre en compte que cuan ell va agafar l'equip estaba en els ultims llocs de la tabla y potser si ell mateix hagues comenzat la temporada estariem amb sis o vuit punts mes entre els primers de la clasificacio.
    Lo que si ha de fer Miguel, es analitzar el perque l'equip no es el mateix en les segones parts i sobre tot fora de casa, SE HA DE SER MES VALENT I TRANSMETRE MES LLUITA ALS JUGADORS, QUE SON UNS EXCELENTS PROFESIONALS.

    QUE NINGU FALTI EL DIUMENGE, ES UN PARTIT IMPORTANT PARA CAPGIRAR LA MALA RATXA.

    ResponElimina
  16. 500 euros son los que cobran los 3 Cristians...aver si encontramos jugadores por ese dinero al mes y con esa calidad...creo que se les está faltando el respeto con tan poco dinero y con lo que están dando por nuestro club pero bueno espero que el año que viene los que vengan sientan la mitad los colores que ellos...será buena señal!FORSA HOSPI Y SE PUEDEEEEE!!

    ResponElimina
  17. los tres cristians cobran como jugadores que han salido de l futbol base, un contrato tipo para todos los jugadores, este al ser su ultimo año cobran alrededor de 500 mensuales, por eso digo que es complicado el proximo año, pues se van 3 titulares, que cobran poco, eso ha de repercutir en la plantilla.

    ResponElimina
  18. ya podemos rezar de que Pol Llonch, sea un crack.... si no, me veo fichajes del tipo Jose de la Puente o thaer, para ahorrarse cuatro duros....

    suerte que nos soy violento, si no, al señor García le quedaría uno cara nueva, con toda la rabia contenida, hacia este señor durante mas de 15años....

    y digo yo, se puede ser Tan sinvergüenza en la vida.....

    ResponElimina
  19. yo creo que si, para muestra un boton.

    ResponElimina
  20. por cierto..... Miguel Alvarez, forever!! muy mal las criticas, muy mal.... las opiniones son todas validas y respetables, pero se debe de analizar a fondo, el "de donde Venimos" y no tanto "lo que pudo ser" nunca tenemos que olvidar, de donde venimos, ni si quiera si un día estamos en primera(ojala)!! xD

    saludos y força hospi

    ResponElimina
  21. Me parece increible que por parte de la directiva, no se haya intentado que los tres christians siendo de nuestro futbol base y con la calidad que atesoran que no se les haya ofrecido un incentivo economico en funcion al valor de cada cual, ASI VAMOS POR MAL CAMINO Y ESTA SITUACION LOS SOCIOS HEMOS DE CONSEGUIR CAMBIARLA,
    SOY Y SIEMPRE SERE DEL HOSPI, HASTA LA MUERTE, ESTE DOMINGO EL CAMPO HA DE SER UN FORTIN, DEMOSTREMOS LA AFICION QUE QUEREMOS ALGUN DIA QUE NUESTRA CIUDAD ESTE REPRESENTADA EN LA SEGUNDA DIVISION.
    ANIMOOOOOOOOOOOOOOOOO HOSPIIIIII

    ResponElimina
  22. Solament un reclam als nostres jugadors, que aquest diumenge surtin com sempre i si potser mes, mitjor, a donar-lo tot, con bon futbol com el de setmanes pasades, al toc, rapid, y con una forta pressio a la linia defensiva del contricant.

    US LO DEMANA LA VOSTRA AFICIO, QUE SEMPRE ESTARA AMB VOSALTRES.........., ENCARA POTSER EL MIRACLE DE LA PROMOCIO.

    ResponElimina
  23. QUE MEJOR MORBO PARA EL PARTIDO DEL DOMINGO CON EL CASTELLON: NUESTRO EX-TECNICO (Jordi Vinyals)
    contra NUESTRO ACTUAL TECNICO (Miguel Alvarez) sera interesante ver quien se lleva el gato al agua, despues de tantas opiniones y criticas que han surgido esta semana.
    YO, ME POSICIONO A FAVOR DEL ACTUAL, PERO HA DE TRANSMITIR MAS CORAJE A LOS JUGADORES.
    ARRIBA L'HOSPI

    ResponElimina
  24. Los que criticáis tanto a Miguel Álvarez, parar a mirar las estadísticas desde que llegó: aplicando estos números a las jornadas en las que él aún no estaba y a las que quedan por disputar, el Hospi acabaría la liga con 64 puntos, de sobras para estar en playoff. De los últimos 9 puntos se ha conseguido sólo uno y han sido detalles: metes el penalty en Baleares y ganas el partido, metes el tercero contra Sant Andreu (palo de ELoi en los últimos minutos) y ganas el partido, te vas 0-2 al descanso en Ontinyent (uno contra uno de Alfonso con el portero) y muy posiblemente te llevas el partido...
    De la penúltima posición hasta la séptima que hemos llegado a estar y queréis 'echar' al entrenador?
    Que no se juega bien? Ya me diréis entonces porque TODOS los entrenadores rivales han dicho que el Hospi es el equipo que mejor futbol practica de todo el grupo.
    Con todos mis respetos, pero no tenéis ni idea...
    Otra cosa a plantearse sería: puede un equipo como el Hospi, con una media de 500 espectadores por partido, subir de categoría? Detrás de un gran equipo tiene que haber una gran afición, ahí lo dejo...

    ResponElimina
  25. Otra cosa: Des de la jornada 10 que Vinyals no es entrenador del Castellón

    ResponElimina
  26. los resultados no han llegado gracias al entrenador por favor seamos realistas es gracias al los pedazos de jugadores que tiene, los que no teneis ni idea soys vosotros, el hospi siempre ha jugado bien y antes de que llegara este entrenador tambien se jugaba bien y pasaba lo mismo que ahora que no llegaban los resultados.

    ResponElimina
  27. Lo que tu quieras, pero las estadísticas, hablan por si solas...

    Un entrenador, no es solo, poner a los jugadores, y ver si entra..... vaya teoría mas rancia....

    ResponElimina
  28. Els jugadors son d'un altissim nivell i rendiment i quan ha tocat la hora del entrenador de demostrar quin es el futbol que vol fer, no ha estat al nivell, que torni Jordi Vinyals si no, l'any vinent no podrem aspirar a pujar a segona, tenim jugadors de toc, que ho donen tot al camp i això l'hem d'aprofitar amb un entrenador que aposti per aquests tipus de futbol i clarament Miguel Àlvarez ha demostrat ara i al llarg de la seva trajectòria, Terrassa, Badalona, etc que ell no es un home de futbol de toc.

    ResponElimina
  29. A ver si entre todos:
    - La directiva consiguiendo que llegue mas publico al estadio, publicidad y precios mas economicos.
    - La aficion que ha de ser mas bulliciosa y cercana a los jugadores.
    - Los jugadores que han de darlo todo, mucha entrega y buen juego.
    - El entrenador (se la ha de juzgar al finalizar la temporada)poner todo de su parte y tener acierto en sus tacticas.
    *** A POR LA PROMOCION ***

    ResponElimina
  30. Em sembla molt interesant el partir de aquest diumenge, el Castello em sembla un interesant rival per joc, te el pichichi del nostre grup, LUISMI LORO AMB 17 GOLS, amb compte amb aquest noi,

    FORCA, FORCA...............HOSPI SOM COJONUTS

    ResponElimina
  31. Diumenge al camp amb l'equip amb un aplaudiment abans de començar com a homenatge a tota la feina que han fet i que els serveixi per esperonar-los. Particularment crec que la promoció ja no està al nostre abast però hem de lluitar per la Copa del Rei, que serà un orgull per tots jugar-la la temporada vinent, crec que Miguel Alvarez va ser una solució d'emergència que ha fet treure als jugadors allò que Pedraza no va poder, però que no es dels que els hi agrada el futbol de toc i si seguís la temporada vinent suposaria canviar el nostre estil i això també aniria en contra de les possibilitats d'ascens, ja que un canvi d'estil implica adaptació i ara a mes ja estem acostumats a veure bon futbol a la Feixa Llarga.

    ResponElimina
  32. Alguien que tenga una invitación, que le vaya a sobrar, o si van haber precios económicos para este partido..... Gracias

    David.

    si alguien se enrolla, le invito a unas beer en el estadio.... xD tendré 15 euros a gastar en zumo de cebada.... xD

    ResponElimina
  33. migue este mes cuanto pa casa?

    ResponElimina
  34. Seria muy bonito que el domingo todos los aficionados en pie, y con un fortisimo aplauso, recibieramos a los jugadores a la salida al terreno de juego, justo antes de comenzar el partido. ESTOY DE ACUERDO CON EL COMPAÑERO ANTERIOR.

    ResponElimina
  35. Y TODOS GRITANDO AL UNISONO, GRACIAS MIGUE, GRACIAS MIGUE, GRACIAS MIGUE!! AL MENOS DEJASTE LOS ASIENTOS. GRACIAS MIGUE, GRACIAS MIGUEEEEEEEEEEEE.
    SERIA MUY BONITO

    ResponElimina
  36. Perdonad, pero soy un fan incondicional muy reciente, hace solo 2 meses. Y no se porque hay tanto comentario negativo contra el PRESIDENTE, si alguien me puede poner al dia, se lo agradeceria, gracias.

    ResponElimina