Etiquetes

15/4/11

Hi haurà partit!

La plantilla i cos tècnica del CD Castellón han decidit desconvocar la vaga i jugar a l'Hospitalet ja que. avui cobraran una mensualitat i un pagaré pel proper 29 d'abril.; a banda d'això, el pagament que la Diputació de Castelló ha de realitzar també anirà directament pels membres i treballadors de l'entitat castellonenca, segons les informacions del periodista de SER Castelló, Sidro Martín. Després de l'entrenament que ha realitzat aquest matí a l'estadi de Castàlia a partir de les 10 del matí, els afectats s'han reunit als vestidors del feu castellonenc per debatre sobre la vaga que hi havia convocada per aquest cap de setmana i que afectava directament el partit que havia d'enfrontar els albinegres amb l'Hospi el proper diumenge a l'Estadi a partir de les 12 del migdia. Així doncs, tot i que al llarg de la setmana semblava difícil la celebració del partit, aquest diumenge tindrem futbol a l'Estadi: tindrem un partidàs entre l'Hospi i el Castelló.

Cal recordar que al llarg de la setmana s'han celebrat diverses reunions entre totes les parts afectades, incloent-hi un acte de conciliació el passat dimarts en què no va arribar-se a cap acord. D'una banda, els mandataris castellonencs van prometre pagar almenys una mensualitat (se'n deuen, mínim, quatre) abans del mes de juny i fins i tot els jugadors van tractar de reduir les seves pretensions per trobar un punt comú. Insuficient, però, ja que la situació d'alguns membres de la plantilla albinegra és força preocupant. Per si això fos poc, el mateix dimarts, l'extècnic del Castelló i de l'Hospi, Jordi Vinyals, va denunciar el club de la Plana al Col·legi d'Entrenadors pel deute que el club va contreure amb l'entrenador de Cardedeu en els mesos que va dirigir el primer equip castellonenc.

6 comentaris:

  1. Ara que es confirma que hi haurà partit, proposo que a la sortida del nostre equip al camp el rebem amb un gran aplaudiment com a homenatge a tots els bons moments que ens esta fent passar l'equip, Tota amb l'Hospi.

    ResponElimina
  2. EM SUMO A AQUESTA INICIATIVA, MOLT BE

    ResponElimina
  3. EM SUMO A AQUESTA INICIATIVA. EM SEMBLA PERFECTE
    TOTHON AMB L'HOSPI

    ResponElimina
  4. ovacion para el hospi el domingo contra el castellon y para la directiva que tomen ejemplo del lleida, entradas a 2 y 5 euros, con 1 invitacion para cada socio asi se hace ambiente, no poniendo 15 euros la general, que siempre somos 4 gatos da pena ir al estadio,
    por 4 euros que hacen de taquilla , mas publico es lo que tienen que mirar de hacer, la directiva muy mal en tema social,ayuntamiento tomen nota.

    ResponElimina
  5. al presidente, ya le interesa, que el estadio este vació, cuantos menos socios se enteren de su "gran gestión" menos votos en contra, y menos carnets le tiene que hacer a sus familiares, si algún día ha elecciones.....

    parece mentira...... pues no, no lo es!!

    ResponElimina
  6. Aplaudiments a l'equip, als jugadors, portem ja practicament dos anys veient un futbol de gran qualitat a l'estadi i diumenge pot ser un bon moment per fer un reconeixement especial.

    ResponElimina