Etiquetes

3/4/11

Això fa mal | CE L'Hospitalet 2-2 UE Sant Andreu

Decepció. És la sensació que ens queda al cos després del que hem vist aquest migdia a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet, després que l’Hospi hagi desaprofitat un avantatge de 2-0 davant d’un bon equip com el Sant Andreu. 1 punt sumat dels darrers 6 en joc quan el sentiment és que s’haurien pogut aconseguir tots 6 i que l’Hospitalet, amb el conte de la lletera en marxa, podria haver dinat avui en posicions de play-off. La realitat, però, ens diu que vam la derrota a Palma és inamovible i que Miguélez va camí de convertir-se en la bèstia negra de l’Hospi. L’asturià, autor dels 4 gols que els andreuencs han clavat a l’Hospi aquesta temporada, ha ficat el seu equip al partit en transformar un penal més que dubtós i ha empatat el partit a un quart d’hora del final amb un cop de cap excel•lent quan l’Hospi, circumstancialment, jugava amb 10 ja que Alfonso era a la banda. 2-2, empat final que deixa un regust ben amarg després que la Gramenet, a banda de fer-se un favor derrotant l’Orihuela, col•laborés a que la victòria de l’Hospi hagués valgut el seu pes en or. A falta del partit entre l’Alacant i el Dénia d’aquesta tarda, els de Miguel Álvarez se situen a 4 punts del quart. Al límit per seguir somiant, tot i que és inevitable seguir amb les lamentacions.

I això que el partit s’ha posat de cara ben aviat pels riberencs. Un partit que arrencava amb la novetat a l’onze inicial de Cristian Alfonso en substitució de Manel Gómez, que s’ha quedat fora de la llista per problemes físics. Amb Marc Pedraza i Pitu endarrerint les seves posicions respecte al partit de fa 7 dies a Palma, el dibuix dels homes de Miguel Álvarez ha seguit invariable. El primer a avisar, però, ha estat el Sant Andreu després d’una acció de Miguélez (un autèntic malson per la defensa de l’Hospi) en què l’asturià s’ha tret un xut amb efecte des de la frontal de l’àrea que ha obligat Craviotto a treure la mà dreta per evitar el 0-1 (3’). La resposta de l’Hospi ha estat molt més convincent, però, ja que només tres minuts més, una gran diagonal de Cristian Alfonso, marxant de qualsevol rival que li sortís al pas, continuava amb una deliciosa assistència cap a Sergio Cirio que, sol davant Morales, picava la pilota per sobre del porter andreuenc per allotjar-la suaument al fons de la xarxa visitant. Minut 6, 1-0. Millor inici, impossible.

Tot i això, en una de les grans claus del partit, el Sant Andreu no li ha perdut la cara al partit i ha seguit amb el control de la pilota mentre l’Hospi corria i corria sense poder treure el domini del partit als homes de Natxo González. Un domini, però, ineficaç, ja que l’arribada a la línia de tres quarts d’atac significava la dissolució de les idees i que l’Hospi comptés amb l’opció de llançar perillosos contraatacs. I precisament en una d’aquestes accions, l’Hospi semblava encarrilar el triomf després d’una passada excel•lent de Pitu cap a Cirio, que guanyava l’esquena a tota la defensa del Sant Andreu, es tornava a plantar tot sol davant Morales i resolia per baix per anotar el 2-0 (16’). En poc més d’un quart d’hora de partit, l’Hospi ja n’hi havia clavat dos a la millor defensa lluny del seu estadi. Va ser la segona i darrera ocasió d’un Hospi que va pecar de poca presència atacant en el dia d’avui, amb Corominas i Lobato especialment ‘foscos’ pel bon treball de contenció dels quadribarrats, que només a base de xuts llunyans van inquietar els riberencs. Així, Curro (20’) i Miguélez (40’) van veure com el seus xuts marxaven fora, mentre que un llançament de falta d’Héctor Bueno tornava a fer brillar Craviotto, el rebuig del qual l’enviava inexplicablement als núvols Moyano (45’).

Sense canvis a cap dels dos equips, la segona part va iniciar-se amb un Sant Andreu lleugerament adormit que va estar a punt de pagar ben car el seu mal inici de segon temps. Desgraciadament, Jordi Martínez va estar desencertat davant de Morales i va enviar la pilota, que havia caigut al seus peus després d’un mal control de Corominas, a l’esquerra del porter andreuenc (46’). Els de Natxo González, però, van respondre amb un tímid xut de David Llobet des de l’interior de la mitja lluna que Craviotto blocava sense problemes (48’). El tècnic vitorià donava entrada a Dani Martí en substitució d’Héctor Bueno, que marxava amb molèsties. Casualitat o no, sense que els visitants estiguessin apretant en excés, una jugada sense aparent perill va acabar un penal més que rigorós, per no dir dubtós que Gorostegui Fernández no va dubtar a xiular. Setè penal a favor del Sant Andreu a la lliga. Sisè en contra de l’Hospi. Justament set dies després que Natxo González fes palès el seu malestar amb els àrbitres després del partit contra el Mallorca B. Casualitat, suposem. Total, Miguélez agafava la responsabilitat d’executar la pena màxima i acabava per batre Craviotto en una gran transformació (55’).

El gol va fer mal a l’Hospi, que va agafar por i va permetre que, encara més, el Sant Andreu es cregués que l’empat (com a mínim) podia arribar. Álvarez va intentar frenar la sagnia donant entrada a Manel Viale, tot i que la batalla del mig del camp la va seguir guanyant l’equip visitant, amb superioritat constant a la medul•lar. I és que al minut 62, un veterà com Luís Blanco va estar a punt de fer el gol de l’empat amb una pilota picadeta que Craviotto va tornar a enviar a córner; dos minuts més tard, era David Llobet qui desaprofitava una ràpida contra per la dreta del seu equip, culminant-la amb un xut que s’estavellaria al lateral esquerra de la xarxa de la porteria hospitalenca (64’). La resposta de l’Hospi, tímida, arribava minuts més tard amb un xut des de la frontal de Marc Pedraza que Morales aturava en dos temps (70’) i amb un llançament de falta de Lucas Viale que marxava fora per ben poc a la dreta del porter barceloní (74’). El Sant Andreu, però, no va perdonar en l’acció immediata: i Álex Cacho va tenir tot el temps del món per penjar la pilota al punt de penal perquè Miguélez saltés més que ningú, girés el cap de forma magnífica i situés la pilota a l’escaire de la meta riberenca (75’). Arribava el 2-2, just quan Cristian Alfonso era fora del terreny de joc després de col•locar-se la bota i que l’àrbitre no hagués autoritzat la seva entrada (quan minuts abans no havia succeït el mateix amb un jugador del Sant Andreu).

I a partir del 2-2, Natxo González va pecar de ‘natxista’ i va fer perdre al seu equip una ocasió immillorable de guanyar a l’Estadi, amb un Hospi tocat per la remuntada d’un Sant Andreu en clara inèrcia positiva. De manera inexplicable, però, els andreuencs van començar a posar en pràctica el manual de l’altre futbol i van renunciar pràcticament al bon partit que els havia dut a igualar un encontre que se’ls havia posat coll amunt. Canvis a tots dos equips i expulsió tonta, de ‘juvenil’ d’Enric Socias, que allunyava la pilota després que l’àrbitre hagués xiulat una falta i veia la segona groga. Quedaven 4 minuts i el descompte, calia agafar-se a l’èpica, però aquesta no va aparèixer per l’Estadi. Sí que ho va fer la verge, no sabem quina, però per ajudar els visitants, ja que al 88, una acció made in Hospi va tenir un final made in Hospi: bona internada d’Iván Hammouch per banda dreta, centrada neta i rasa i Eloi Fontanella que remata al travesser; el rebuig tampoc l’aprofitava Corominas, que es trobava amb el bosc de cames de defenses quadribarrats ni Gómez, que no va saber què fer amb la pilota. Llum d’alarma al Sant Andreu, que a partir d’aquest instant va renegar del partit, va començar a recórrer al vell truc de la rampa i va paralitzar la possible reacció d’un Hospi que va acabar el partit físicament fos. I decebut. Una (nova) oportunitat perduda.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Lobato (Cristian Gómez, 84'), Santacruz, Lucas Viale, Marc Pedraza, Corominas, Pitu, Jordi Martínez (Manel Viale, 61'), Cristian Alfonso i Cirio (Eloi Fontanella, 81').

UE SANT ANDREU: Morales, Álex Cacho, Dani Guillén, Moyano, Socias, Tarradellas, Curro, Héctor Bueno (Dani Martí, 51'), Llobet (Aday, 67'), Miguélez i Luís Blanco (Manteca, 82').

Gols: 1-0 Cirio (6'); 2-0 Cirio (16'); 2-1 Miguélez (55', penal); 2-2 Miguélez (75').

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández (Euskadi). Malament. Ha mostrat targeta groga als locals Hammouch (28'), Jordi Martínez (34'), Marc Pedraza (59'), Cristian Alfonso (74') i Cristian Gómez (87') i Manel Viale (92') i als visitants Moyano (18') i Tarradellas (89'). Ha expulsat el defensa visitant Socias per doble groga (72' i 86').

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 600 espectadors. Bona entrada tot i que tothom (en teoria) havia de passar per caixa. Matí agradable i sensació de decepció pel marcador final, ja que el resultat de l'Orihuela era el complement perfecte a la victòria de l'Hospi. Rubén García i Dani Planchería han completat la convocatòria de l'Hospi, de la qual n'ha quedat fora Manel Gómez per lesió. Hammouch i Jordi Martínez han vist la desena i cinquena groga de la lliga, respectivament, i no seran a Ontinyent diumenge vinent (6 de la tarda). S'ha guardat un minut de silenci en memòria de la dona del delegat del CE L'Hospitalet Blas Hernández, que ens va deixar el passat cap de setmana.

17 comentaris:

  1. No hem sigut l'Hospi de sempre el que mana al camp, el que la toca i ho hem pagat, necessitem al mig del camp a Christian Gomez.

    ResponElimina
  2. el primer cambio era Cristian Gómez , nos estaban comiendo el medio campo en casa, esta vez el entrenador se ha equivocado.

    ResponElimina
  3. Marc Pedraza se ha ido fundiendo con el transcurrir de los minutos, a la vez que el físico de Pitu no admite mucha exigencia. Partido para haber reforzado el centro del campo tras la reanudación.

    Si el Hospi quiere plantarse en Segunda, alguna vez, necesita una afición más concienciada, capaz de dar empuje en momentos psicológicos, animando y apretando cuando el equipo lo necesite. Es muy fría la gente que acude a la Feixa Llarga.

    ResponElimina
  4. Pitu muy bien como siempre, lástima no aprovechar los últimos 20 minutos de la primera parte para meter el tercero y cerrar el partido. Craviotto excelente y el árbitro muy malo perjudicando a nuestro equipo. Vamos Hospi!!

    ResponElimina
  5. Me parece exagerado tener a Gómez en el banquillo...porque es el único jugador que nos asegura la posesión de balón,pero si quieres tenerlo en el banquillo,por favor,no hay que sacarlo en el minuto 85 cuando no hay tiempo de nada ya...FORSA HOSPII!!

    ResponElimina
  6. Bona entrada tot i que tothom (en teoria) havia de passar per caixa.


    ¿Qué quieres decir?

    ResponElimina
  7. Crec que queda clar; bàsicament, em consta que hi ha gent que ha entrat amb passi federatiu tot i estar anul·lats. També ho estaven el dia de l'Azuqueca, de l'Almería B... i ens vam quedar a les 500 entrades venudes quan hi havia més gent a l'Estadi. Es va dir que es depurarien responsabilitats. Seguim esperant.

    ResponElimina
  8. que pongan tornos en la entrada del estadio. y asi se controlara a todos los gorreros.

    ResponElimina
  9. ahora al presidente del hospi no le interesa mucho control de publico ni entradas, ya me entendeis.

    ResponElimina
  10. gastar dinero en tornos?? hahahahaha si no gastan ni en ropa de entreno para el fútbol base....

    como ya se a dicho infinidad de veces, a esta junta no le interesa subir, son muchos gastos, y dinero que dejara de ganar, para tener que invertir en instalaciones y jugadores, mas de la cuenta....

    p.d: El peligro no esta en quien manda, si no, el que se acostumbra a ello....

    ResponElimina
  11. PREGUNTA: ¿SABÉIS COMO SE LLAMA REALMENTE ESTE CLUB?
    RESP: EL CORTIJO DE DON MIGUE FC.

    ResponElimina
  12. Soy un nuevo fanatico de este club, y se necesitan varias cosas a mejorar:
    - No hemos de perder juguemos contra quien juguemos intentar siempre jugar la pelota desde atras, que nuestros jugadores gracias a Miguel saben bien hacerlo.
    - Una aficion mas entregada con los jugadores, mas bulliciosa,para eso hay que publicitar mas los partidos y sobre todon precios algo mas economicos
    - SOBRE TODO CREERNOS QUE ALGUN DIA PODEMOS ESTAR EN LA DIVISION DE PLATA DEL FUTBOL ESPAÑOL, NUESTRA CIUDAD SE LO MERECE, pero para ello a ver si NUESTRA ALCADESA Y DEMAS REGIDORES
    COLABORAN.

    ResponElimina
  13. Me consta que al Ayuntamiento colabora bastante....es más, creo que sin su apoyo hubiésemos desaparecido porque ya me dirás si el club se mantendría con los carnets de socios y abonados..........!

    ResponElimina
  14. PONEN EL DINERO QUE MAS O MENOS ES EL QUE SE DESTINA PARA PAGAR LA PRIMERA PLANTILLA, UNOS 350 MIL, PERO LUEGO ESTA TODO EL DINERO DE LA BASE LOS ESPONSORS, TAQUILLAS, ALQUILER DEL CAMPO, VALLAS, TODO ESO DONDE VA?

    ResponElimina
  15. joder, que casualidad, que hacen la iniciativa, de regalar una invitación, a cada socio que pagase su media jornada económica, para el partido contra el Castellon, que dicen que se van a poner en huelga, para su visita a la "feixa llarga".... ¿Casualidad? o ya se olían, algo?

    ya saben como dice el refrán.... "Piensa mal y...."

    Força Hospi, sin ineptos!!

    ResponElimina
  16. en tarragona, se implico el ayuntamiento y subieron a 1ª division y actualmente en segunda A, aui en hospitalet, el club tiene que hacer una SAD y mirar de conseguir capital como ha hecho el girona, el presidente actual ya ha caducado, hay que buscar nuevas formulas para hacer un gran club, con el presidente actual cada dia estamos mas muertos, sin socios y sin aficion, sin area social, sin ilusion. la aficion queremos un cambio ya. força hospi.

    ResponElimina
  17. Bueno, eso de ser SAD, es bastante mas complicado de lo que parece, básicamente, porque no creo que el socio este de acuerdo, tan fácil....

    Como dices el presidente esta caducado ya(son mas de 15años "aguantándolo") imagínate, que, pasamos a ser una SAD, y no viene un Garcia, si no un, Lopera, o una familia estilo Ruiz-Mateos, o un Sanchez Llibre.... que compra el 51% del capital Accionarial, y no lo sacas ni con rasqueta.... si, el aumento de capital lo tienes, quizás con suerte un equipo en segunda..... Pero a quien tienes en el Palco?

    no se, yo prefiero, seguir siendo "medio pobre" e intentar elegir yo el presidente, aunque no se presente ni dios, al menos cada 4 años, tienes la ilusión, de porque este año no se va a presentar alguien?

    ResponElimina