8/10/14

Els breus de l'Hospi

Junta Directiva
La setmana passada el Centre d'Esports l'Hospitalet feia oficial la composició de la seva nova Junta Directiva arran de l'arribada a la presidència d'Antonio Castellano. Els nous càrrecs són, diguem-ne, provisionals, ja que estan subjectes al vist-i-plau dels socis del club quan tingui lloc l'Assemblea anual (encara sense data). Es mantenen els directius que hi havia fins ara: David García (fill de l'expresident Miguel García) serà el vicepresident segon, Toni Ruiz (qui també va dur la web de l'Hospi uns quants anys) continuarà com a responsable de la tresoreria del club i Emilio Gázquez serà un dels dos vocals de la junta. Són tres, de moment, les incorporacions a la nova Junta: Miguel Trigo, home d'absoluta confiança i amic personal d'Antonio Castellano, ha estat nomenat "Secretari de la Junta"; Carlos Torres torna a la directiva riberenca després de deixar el seu càrrec per motius personals, la seva vinculació professional amb l'Ajuntament de l'Hospitalet facilitarà la presència i influència (ja s'ha notat en algunes mesures) del Consistori local en el dia a dia del club. Torres serà el vicepresident primer de l'Hospi. La tercera incorporació és la d'Alejandro Castellano, fill d'Antonio Castellano i, evidentment, persona de confiança del seu pare. Castellano serà un dels dos vocals de l'entitat. D'altra banda, s'ha intentat la incorporació de dos elements més a la Junta Directiva, però el fet de no complir amb els requisits mínims quan a la durada de la seva condició de socis del club impedeix, de moment, que formin part d'aquesta Junta Directiva o, si més no, que hi tinguin vot (altra cosa és que tinguin veu).

Tots juguem amb l'Hospi
Aquest eslògan tan ambigu és el que ha triat el club per titular la campanya que engegarà demà dijous dirigida a estrènyer el vincle entre el Centre d'Esports l'Hospitalet i la Ciutat, totalment inexistent en els darrers temps. Així, l'Hospi portarà els jugadors del Primer Equip a "escoles, centres formatius, esplais i clubs esportius de la ciutat" amb l'objectiu de difondre els valors esportius de l'esforç, la constància i el treball en equip als diferents centres i que els nens i nenes coneguin més el CE l'Hospitalet. Aquest dijous (16:00) hores, Craviotto i Valentín visitaran el Centre d'Estudis Joan XXIII al barri de Bellvitge. Allà, el porter i lateral riberencs faran "diverses activitats amb els nens i nenes i acabaran amb un partidet amb els participants". Tal com ha informat el club en nota de premsa "després, firmaran autògrafs, es faran fotografies i repartiran invitacions per assistir al proper partit que l'equip jugui a l'Estadi. A més, el club també engegarà una nova iniciativa per apropar l'esport als infants i joves. Es tracta d'obrir les portes a les escoles o entitats de la ciutat perquè assisteixin a un entrenament i coneguin de ben a prop tots els protagonistes".

Seguretat Social
Dos dies després que el cas de la Seguretat Social i el CE l'Hospitalet hagi quedat vist per sentència el club encara no ha fet oficial cap comunicat en relació a aquest tema. Dilluns es va reprendre el cas un any i mig després de l'anul·lació per defecte de forma. Tot i que una cinquantena de jugadors estaven citats al judici, alguns d'ells de la temporada 2006-2007 pel caràcter retroactiu de la denúncia del Ministeri d'Hisenda, no tots van estar presents en una vista on els únics que van parlar van ser els advocats. Després d'unes 4 hores de judici i després de passar a les conclusions, el jutge va declarar el cas vist per sentència. S'espera que la resolució arribi als interessats abans de finals d'any. L'objectiu principal de l'Hospi no és evitar la multa sinó aconseguir que prescrigui aquest any i mig que el procés ha estat aturat per tal de minimitzar la quantitat que calgui pagar.

Lucas del Campo, operat amb èxit
Ahir dimarts el lateral esquerre riberenc va ser operat de la seva lesió al lligament encreuat anterior. Si bé el club el anuncia que el temps de recuperació estimat és d'uns 6 mesos, el dia a dia marcarà realment el temps de recuperació d'un Lucas del Campo que fa uns dies va manifestar el seu agraïment per les mostres de suport rebudes per part de tothom.

Horari de l'Hospi-Alcoyano
El partit corresponent a la 9a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B que enfrontarà el Centre d'Esports l'Hospitalet amb el Club Deportivo Alcoyano es disputarà el proper diumenge 19 d'octubre a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet a les 12:00 hores. Aquest serà l'horari habitual d'aquí a finals de temporada sempre i quan els compromisos televisius no forcin els riberencs a modificar la tradicional franja els diumenges migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada