4/2/14

Es presenta "Balena Blanca"

Un grup de socis del Centre d'Esports l'Hospitalet va presentar fa un parell de setmanes al registre general de l'Ajuntament de l'Hospitalet la "Plataforma Ciutadana Balena Blanca", mitjançant la qual volen promoure i difondre el Centre d'Esports l'Hospitalet. Diumenge passat a l'Estadi, alguns dels seus membres ens van fer arribar la nota de premsa que reproduïm tot seguit. Al mateix temps, van voler deixar clar que no és cap moviment d'oposició al club, sinó que la idea és sumar i, si s'escau, treballar plegats per potenciar la presència de l'entitat arreu de la ciutat de l'Hospitalet, ja que consideren que hi ha un seguit de factors que impedeixen una promoció correcta del club. Està previst que de cara al proper partit a l'Estadi (diumenge 16 davant el líder, el Llagostera), Balena Blanca busqui adhesions entre la resta de socis de l'Hospi.

Nota de premsa

Volem posar en el seu coneixement que amb data 16 de gener del 2014 es va presentar al registre general de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, amb el número d'entrada 2038, la Plataforma Ciutadana BALENA BLANCA.

L'esmentada plataforma es crea amb la intenció de promoure i difondre el club de futbol CE l'Hospitalet a la nostra ciutat, així com recuperar l'essència de club, que al nostre parer s'ha deterioritat amb els anys.

També volem mostrar la nostra preocupació amb la política l'actual Junta Directiva del CE l'Hospitalet (preus abusius, poca afició al camp municipal, cap promoció del club a desplaçaments per a l'afició, etc).

La Plataforma Balena Blanca no vol exercir una pressió alternativa a l'actual Junta Directiva i està disposada a col·laborar amb la mateixa per millorar els punts que, de ben segur, són d'interès per a tots els socis, abonats, aficionats i seguidors del CE l'Hospitalet.

Plataforma Balena Blanca

L'Hospitalet de Llobregat, 2 de febrer de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada