25/7/10

Mercato 2010-2011 | Segona B, grup III (Actualitzat: 23 d'agost)

En aquesta entrada podreu veure totes les novetats dels 20 equips que conformaran el grup tercer de Segona Divisió B aquesta propera temporada. Com podreu observar, disposareu de les plantilles de cadascun dels 20 equips, amb les imatges dels jugadors, algunes dades personals, els jugadors que hagin causat baixa i una mini fitxa amb informació sobre l'estadi on cada equip juga els seus partits. Els fitxatges de cada equip apareixeran en color verd. L'únic que heu de fer és clicar sobre cada imatge per veure-la ampliada. Com sempre, qualsevol proposta, suggerència o error que calgui subsanar (més que probable quan parlem de més de 400 jugadors), esteu convidats a fer-lo arribar, bé sigui mitjançant un comentari al blog o per correu electrònic. A més, també podreu seguir aquesta secció al marge dret del bloc.

2 comentaris:

  1. Si vols apuntar un altre fitxatge de S´Atlètic Balears, es tracta de David García Haro, central i que procedeix del Terrassa. Gracies.

    ResponElimina
  2. El Castellon ha fichado a Hecctor Simón que procedía, del Benidorm, llevara el numero 15, es un medio organizador nacido el 13 de Marzo del 1984. Por otra parte en delantero del castellon Tahirovic llevara el numero 27.

    Gracias por hacernos más fácil el seguimiento de la segundar B.

    ResponElimina