Etiquetes

30/7/10

Això ja comença | CD Masnou - CE L'Hospitalet (dissabte, 19:00 hores)

Ja hi tornem a ser un any més. Després de l'ansiat i sofert retorn a Segona Divisió B, d'unes merescudíssimes vacances per descansar en l'aspecte tant físic com mental, l'Hospi tornarà a saltar a un terreny de joc demà dissabte, en el seu primer partit de preparació de cara a la temporada que arrencarà a finals d'agost. Amb poques cares noves a la tripulació però amb un nou capità (Ángel Pedraza) arriben els riberencs al Masnou, on demà a les set de la tarda rendiran visita al conjunt local, que com l'Hospi, també va aconseguir un ascens la temporada passada, a Tercera. Després de tornar als entrenaments el dia 22, l'equìp ha començat a treballar diversos aspectes físics i tàctics i a assimilar la idea de joc i de bloc que vol implantar Pedraza, una idea que en principi no dista molt dels principis futbolístics de Jordi Vinyals, el seu predecessor en el càrrec. Amb gairebé un mes per endavant, partits com el demà al Masnou serviran per començar a ensamblar les peces i per rodar l'equip amb vistes al partit de Copa del Rei davant el Dénia (25 d'agost) i al debut a la lliga contra el Badalona de Manolo Márquez (29 d'agost).

Serà la primera oportunitat per tal que tan el cos tècnic com els aficionats que desplacin fins al Camp d'Esports del Masnou vegin en acció les quatre adquisicions d'aquest Hospi 2010-2011: Sergio Cirio, Pitu, Óscar Álvarez i Rubén García; també per veure com se'n surten Moussa i Peque, els dos joves del planter que formaran part del primer equip aquesta temporada o observar les evolucions de Reverte, Castillo i Sergi Pagès, jugadors del Juvenil A que estan realitzant la pretemporada a les ordres de Pedraza i Manuel Ruano. Són les novetats d'un Hospi que ha mantingut el bloc que va aconseguir l'ascens la temporada passada: fins a 15 jugadors continuen una temporada més a l'equip, curiosament, els jugadors que van comptar amb més minuts. Cárcel, retirat de la pràctica del futbol, Tarrés, Guill, Dani Morales, Héctor Miguel i Víctor Rodríguez conformen el llistat de baixes de l'entitat riberenca, que a hores d'ara compta amb 21 homes a la plantilla i amb una vacant, a l'espera que pugui sorgir algun jugador que interessi l'àrea esportiva.

Poc es pot dir d'un partit amistós de pretemporada, la veritat. Caldrà veure, a banda de les novetats, l'estat físic dels jugadors en aquest retorn a la feina i l'adaptació dels nou jugadors al grup. De l'altre, i com a petit incentiu, tenim el rival: l'Hospi tindrà al davant el Masnou de l'argentí Claudio Festa, que ha tornat a Tercera dues temporades després del seu darrer descens. Serà una reedició de la final del Torneig dels Històrics de fa tot just any, en què els maresmencs van imposar-se a un Hospi ple de suplents, juvenils i jugadors a prova per 1-0. És el precedent més immediat entre dos equips que s'han enfrontat en terres masnovines (imatge) en fins a set ocasions en partit oficial de lliga. L'últim resultat data de la temporada 1980-81, en què l'Hospitalet, entrenat per Roberto Puerto, va derrotar els locals per 0-1.

Serà el 31 de juliol el darrer dia del mes quan acabi una abstinència futbolístics que haurà durat 41 dies. La cita, recordem, demà dissabte, a les 7 de la tarda, al Camp d'Esports del Masnou. Un partit del qual, com a novetat, podreu seguir-ne l'evolució mitjançant el Twitter del Blog de l'Hospi, en una experiència que, esperem, es pugui repetir en futurs partits. Començarà així de forma oficiosa una temporada que altres rivals del grup tercer de Segona B han arrencat aquest mateix divendres: el Teruel de Calderé ha perdut per 2-3 davant tot un Primera Divisió com el Levante, mentre que l'Ontinyent ha derrotat a Oliva l'Elche CF (Lliga Adelante) per 1-0 (gol de César Soriano). Aquest vespre, també s'estrenaven l'Alcoyano i l'Atlètic Balears. Els alacantins han derrotat el Contestano per 1-7 en un partit que no ha acabat, ja que una avaria elèctrica ha fet suspendre el partit quan faltaven 10 minuts pel final. Mentrestant, l'Atlètic Balears ha perdut el Trofeu de s'Agricultura de Sa Pobla a la tanda de penals, després d'empatar (1-1) davant el Poblera a la fi dels 90 minuts reglamentaris. El gol balearico ha estat obra de Lucas (41', de penal). Aquests marcadors i la resta de la pretemporada també les podreu seguir al Twitter del Blog i, més concretament seguint el hashtag #pretemporada2Bg3. Recordeu igualment que al marge dret del blog hi teniu les plantilles dels vint equips que conformaran el grup tercer de Segona B aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada