Etiquetes

28/11/09

A pel Prat! | CE l'Hospitalet - AE Prat (diumenge, 12:00 hores)

Diuen els entesos que quan un equip ha de disputar dos partits consecutius com a local, resulta gairebé impossible fer un '6 de 6'. Si partim d'aquesta premisa, l'Hospi sortirà demà al camp sense cap tipus de pressió després de l'empat (2-2) davant del Manlleu la setmana passada. No obstant, gaudirà de l'oportunitat de col·locar-se com a líder, encara que sigui per unes hores, si puntua davant del Prat, un conjunt que, de la mà de Manolo Márquez a la banqueta i, entre d'altres, de Sergio Cirio, és una de les sorpreses de la temporada -és ara mateix quart a 5 punts de l'Hospi-. Sigui com sigui, l'única opció vàlida per l'Hospi és la victòria; uns tres punts que el deixin cada cop més a prop del primer objectiu de la temporada: la classificació pel Play-off d'Ascens a Segona B.

Pel partit de demà, en el qual Jordi Vinyals no podrà asseure's a la banqueta després de la seva expulsió diumenge passat, l'Hospi recuperarà, després que hagin acomplert el seu partit de sanció, Toni Velamazán i Andrés Barón. A més, Iván Hammouch, recuperat de les seves molèsties, podrà ser de la partida si el míster de Cardedeu ho creu convenient. A més, David Corominas també podria comptar amb minuts després de la seva lesió muscular, tot i que de cap manera es troba al cent per cent de cara al partit de demà. Per contra, qui no podrà ser demà a l'Estadi -almenys dins el terreny de joc- serà Dani Morales, lesionat aquesta setmana en un entrenament. Morales s'afegeix a les baixes per lesió ja conegudes d'Héctor Miguel i de Jordi Tarrés, que no tornarà fins després de la pausa de la Puríssima.

Pel que fa al Prat, que dirigeix Manolo Márquez (el que potser sigui el millor tècnic de Tercera Divisió -després de Jordi Vinyals-), arriba a l'Hospitalet amb la intenció de mantenir la bona línia de treball i resultats que l'han portat fins la seva posició actual. Els potablava, tal i com ja va quedar clar la temporada passada, ofereixen un rendiment major quan juguen a domicili, fet que caldrà tenir ben en compte. De fet, han aconseguit fora de casa 13 dels 25 punts amb què compten a la classificació i 13 dels 23 gols que han marcat fins al moment. Amb la comoditat de no veure's obligats a ser a dalt, de ben segur que els pratencs sortiran al camp sense res a perdre. Tot i això, també arriben al duel de demà amb baixes importants, com són les d'Álex Pérez, expulsat diumenge passat, i les dels lesionats Albert Comas i Fernando.

Com ja és habitual, el partit començarà a les 12 del migdia a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i serà xiulat pel tarragoní Oliver Castaño Coso, que la temporada passada va dirigir l'Hospi en el seu partit a l'Estadi davant del Santboià (1-1), on va expulsar David Andreu amb una segona groga un pèl rigorosa. Castaño Coso estarà assistit a las bandes per Pinel Fernández i Martorell Robert, també de la delegació de Tarragona.

Precedents del CE L'Hospitalet - AE Prat
Victòries de l'Hospitalet: 6
Empats: 1
Victòries del Prat: 0
Gols de l'Hospitalet: 22
Gols del Prat: 7
Victòria més àmplia: L'Hospitalet 7-3 Prat (1971-1972, Primera Regional).
Golejadors: Casorrán (1-0, 45', 63'), Matamala (33'), Sánchez (44', 7-3), José Luís (6-3) // Respall (40'), Tony (46', 66')
Darrer precedent: L'Hospitalet 0-0 Prat (2008-2009, 3a Divisió - Grup 5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada