Etiquetes

11/8/09

I ara... la UE Olot

Després d'eliminar la UE Sant Andreu, l'Hospi visitarà demà a partir de dos quarts de nou del vespre la Unió Esportiva Olot que entrena l'ex-míster del Peralada (entre d'altres equips) Nitus Santos i presideix Joan Agustí. Els olotins, que han retornat aquesta temporada a Preferent Territorial després de dues temporades en què han realitzat un gran esforç econòmic per intentar retornar a cotes més altes, arriben a aquesta 4a ronda de la Copa Catalunya després d'eliminar el Tona i el Premià de Dalt pel mateix resultat (0-2) i eliminar el CE Sabadell el passat diumenge per 3-1.

D'eliminar la UE Olot, seria la primera vegada des de la temporada 2000-2001 en què l'Hospi superaria dues rondes. Malgrat tot, el partit no es presenta gens fàcil, ja que els garrotxins han tornat a confeccionar una plantilla amb l'objectiu immediat d'assolir l'ascens a Primera Catalana per, a un termini més llarg, tornar a la Tercera Divisió. A més, la motivació dels locals per superar un rival de superior categoria, poder-se enfrontar a tot un Segona A com el Girona FC i el fet que l'Estadi Municipal d'Olot mai hagi estat una plaça fàcil pels riberencs fan que l'Hospi tingui davant seu una difícil tasca.

Com dèiem, a l'Hospi sempre li ha costat treure bons resultats d'Olot. I és que de les 11 visites en partit oficial (10 en lliga i 1 a la Copa del Rei), només ha assolit dues victòries -precisament en les dues primeres visites). Des d'aleshores, ha comptat per derrotes els 9 partits restants, en què destaquen golejades com el 6-3 a la Copa del Rei 78-79 i el 3-0 de la darrera visita, a Tercera Divisió, la 81-82.

Així doncs, recordem la cita, demà a les 20:30 hores, a l'Estadi Municipal d'Olot:

Unió Esportiva Olot - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada