19/8/09

FC Barcelona Atlètic 3-1 CE l'Hospitalet

Nou amistós i cinquè partit consecutiu sense guanyar dels homes de Jordi Vinyals. L'Hospi ha perdut aquesta tarda per 3 gols a 1 al Mini Estadi davant del FC Barcelona Atlètic, curiosament el mateix resultat de la passada pretemporada. I ha estat també David Corominas l'autor del gol riberenc. Tot i la derrota, Vinyals haurà pogut treure conclusions positives; i és que a la primera part, l'Hospi ha plantat cara a un rival de superior categoria, l'ha dominat en moltes fases i ha gaudit d'algunes ocasions com per haver marxat als vestidors amb avantatge al marcador. Ha estat, però, el filial blaugrana el que s'ha avançat a l'electrònic gràcies a un gol d'Oriol Romeu a la sortida d'una falta (min.30). Tanmateix, sis minuts després una bona combinació entre Barón i Jordi Tarrés, Corominas ha culminat una excel·lent jugada individual de l'ex-jugador de l'Espanyol B per fer pujar l'1-1. Amb tot, tant Eloi Fontanella com el mateix Jordi Tarrés han gaudit de bones ocasions per marcar algun més.

Amb el descans, Vinyals ha donat entrada a homes menys habituals; Craviotto, Manel, Toni Velamazán, Jordi Martínez i Jordi Tarrés han deixat el seu lloc al camp per Dani Planchería, Quique Cárcel, Cristian Gómez, Lobato i Adama, respectivament. Possiblement, aquests canvis han fet minvar la intensitat i la fortalesa en el joc de l'Hospi, que ha vist com, al minut 57, Iván Benítez ha marcat a la sortida d'un servei de cantonada. Un nou gol a pilota parada per part d'un Barça Atlètic que fins al moment no havia fet més que l'Hospi. Al minut 67, Ilie ha aprofitat una pilota a la frontal de l'àrea que ha enganxat per batre Dani Planchería amb un fort xut. Posteriorment, l'Hospi ha avançat línies, conduit per un avui inspirat Quique Càrcel (juntament amb Lobato i Corominas els millors al segon temps) i ha gaudit de noves ocasions que Adama i Maikel, desencertats un cop més, no han aprofitat. Destacar també l'entrada de Casals i de Maikel substuïnt Manu Viale i Eloi.

Amb tot, com dèiem, no hi ha hagut males sensacions del tot en aquest darrer test de l'equip abans d'enfrontar els partits davant el Girona FC i el CF Vilanova. Un partit, el del proper diumenge, que tal com informa lhesport.cat serà retransmès per Ràdio l'Hospitalet (96.3 FM) a partir de les 19:55 hores, amb la locució -com ja és habitual- de Francesc Aznar i Jordi Mèlich.

Finalment, tal com també informa lhesport.cat, el CE l'Hospitalet i Juli han arribat a un acord per posar fi al conflicte que s'havia originat.

FC BARCELONA ATLÈTIC: Masip, Dalmau, Espasandin, Ivan Benítez, Sobregrau, Oriol Romeu, Eduard Oriol, Rueda, Jonathan Soriano, Luque i Benja. També han jugat Balliu, Oier, Sergio Roberto, Terron, Ilie, Elvis, Maestre, Polaco.

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Dani Planchería, 45'); Ceballos, Barón, Manel Viale (Casals 70'), Lucas Viale; Manel (Quique Cárcel, 45'), Corominas, Toni Velamazán (Cristian Gómez, 45') Eloi Fontanella (Michael, 70'), Jordi Martínez (Adama 45') i Jordi Tarrés (Lobato, 45').

Gols: 1-0 Oriol Romeu (30'); 1-1 Corominas (36'); 2-1 Ivan Benítez (57'); 3-1 Ilie (67')

Arbitre: Vico Moreno. Groga al local Luque

Incidències: Uns 1.200 espectadors. Bona entrada degut a la coincidència amb el trofeu Joan Gamper i la presentació del primer equip del FC Barcelona.