Etiquetes

14/5/13

La calculadora per diumenge a #2bg3

Villarreal B, Espanyol B, Llagostera, Badalona, Atlètic Balears, Reus Deportiu, Orihuela, Yeclano Deportivo i Binisalem no hauran de fer números de cara a la darrera jornada que es disputarà el proper cap de setmana, diumenge a les 6 de la tarda pels equips que s'hi juguin alguna cosa (Lliga, playoff, Copa del Rei, promoció de descens o descens directe). 7 dels 10 partits tindran un dels dos equips jugant-se les garrofes i per tal de facilitar-vos les opcions de cada equip per aconseguir els seus objectius us oferim una guia de la 42a jornada #2bg3 on hi trobareu totes les combinacions de cara a la darrera cita del Campionat de Lliga regular.

Títol de Lliga
18:00 | CE L'HOSPITALET - Olímpic
18:00 | Badalona - HURACÁN CF
L'Hospi es jugarà el títol de Lliga amb Huracán.

Se'l juguen l'Hospitalet (79 punts) i l'Huracán (77 punts). De 9 combinacions possibles, 7 són favorables a l'Hospi, 1 a l'Huracán i una novena ho deixa al goal average.

L'Hospi serà campió sí... guanya el seu partit contra l'Olímpic, si empata i Huracán no guanya el Badalona per 12 gols de diferència; o si perd i Huracán no guanya el seu partit.

L'Huracán serà campió si... guanya al camp del Badalona i l'Hospi perd a l'Estadi contra l'Olímpic o si l'Hospi empata i els de Nico Estévez guanyen per 12 gols a Badalona.

Promoció d'ascens
18:00 | Gimnàstic - CD ALCOYANO
18:00 | L'Hospitalet - CD OLÍMPIC
18:00 | LEVANTE UD B - Sant Andreu
El Levante B haurà de guanyar... i esperar si vol fer playoff.
Tres equips per a dues places: Alcoyano (71 punts), Olímpic (70 punts) i Levante B (69 punts). No es pot donar un triple empat. En cas d'empat a punts entre dos equips, l'Alcoyano té l'average particular favorable amb l'Olímpic, l'Olímpic té l'average favorable amb el Levante B i el Levante B té l'average favorable amb l'Alcoyano. De 27 combinacions possibles, 25 deixen l'Alcoyano en playoff (16 com a tercer classificat i 9 com a quart); 21 de 27 classifiquen l'Olímpic (6 com a tercer i 15 com a quart); 8 de 27 classifiquen el Levante B (4 com a tercer i 4 com a quart).

L'Alcoyano farà playoff... en tots els casos, guanyi, empati o perdi a Tarragona, amb dues excepcions: si l'Alcoyano no guanya el seu partit i sí ho fan Olímpic i Levante B, els de David Porras quedaran fora dels quatre primers.

L'Olímpic farà playoff... si guanya el seu partit a l'Hospitalet. Si empata o perd a l'Hospitalet, farà playoff sempre que el Levante B no guanyi el Sant Andreu.

El Levante B farà playoff... si guanya el seu partit contra el Sant Andreu i l'Alcoyano i l'Olímpic no guanyen els seus partits. Si empata o perd, serà cinquè.

Copa del Rei
18:00 | CLUB GIMNÀSTIC - Alcoyano
18:00 | Levante B - UE SANT ANDREU 
El campió de la Copa RFEF vol ser a la Copa del Rei 2013-2014.

Dos equips per a una o dues places: Gimnàstic (59 punts) i Sant Andreu (58 punts). La RFEF ha previst que juguin la Copa 2013-2014 els cinc primers classificats de cada grup (filials exclosos) i els dos equips restants amb millor puntuació; la Federació no ha establert com resoldrà la diferència de partits entre el grup 3 i la resta, però s'espera que es faci una mitjana de punts / partits jugats. Nàstic i Sant Andreu es juguen una plaça directa i la possibilitat de ser un dels equips amb millor puntuació.

El Nàstic jugarà la Copa del Rei... si guanya el seu partit contra l'Alcoyano. Si empata o perd, haurà d'esperar que la Real Unión (grup 2) i la Balompédica Linense (grup 4) no guanyin els seus partits; si ho fan, el Nàstic tampoc tindria una de les dues millors mitjanes de punts.

El Sant Andreu jugarà la Copa del Rei... si guanya al camp del Levante B (i ho farà directament si el Nàstic no guanya l'Alcoyano). Si empata, aconseguirà una de les millors puntuacions si Real Unión i Linense no guanyen els seus partits. Si perd a Bunyol, el Sant Andreu jugarà la Copa del Rei si només es produeix un dels següents resultats: victòria o empat de Real Unión i Balompédica Linense i victòria de Tudelano i Écija; és a dir, si es produeixen dos d'aquests resultats i el Sant Andreu perd, els de Piti Belmonte quedarien fora de la Copa 2013-2014.

Descens directe
18:00 | RCD MALLORCA B - CE CONSTÀNCIA 
Guanyar... o guanyar. Única opció del Contància per evitar el descens directe.

Dos equips es jugaran una plaça de descens: Mallorca B (44 punts) i Constància (41 punts). Tots s'enfrontaran (diumenge, 18:00 hores, IB3) a Son Bibiloni. A la primera volta, el Mallorca B va guanyar per 0-1 a Inca, però la diferència general és de -12 per als del Raiguer i de -17 per al filial.

El Mallorca B evitarà el descens directe si... guanya o empata el partit contra el Constància. Si guanya, també evitaria la promoció (vegeu proper apartat). Si perd, baixarà a Tercera.

El Constància evitarà el descens directe si... derrota el Mallorca B, sigui quin sigui el marcador, per disputar la promoció de descens. Si empata o perd, baixarà a Tercera Divisió.

Promoció de descens
18:00 | Villarreal B - AE PRAT
18:00 | Binissalem - ONTINYENT CF
18:00 | RCD MALLORCA B - CE CONSTÀNCIA
Descansa | València Mestalla
El Prat seguirà a Segona B... llevat d'una catàstrofe

Cinc equips poden acabar la temporada en aquesta 17a posició que obligaria el seu ocupant a disputar la promoció de descens a Tercera Divisió. Els candidats són el Prat (45 punts), Ontinyent (45 punts), València Mestalla (45 punts), Mallorca B (44 punts) i Constància (41 punts). Hi ha 27 combinacions possibles, 18 de les quals salven els tres equips amb 45 punts; és a dir, si el Mallorca B no guanya el Constància, el Prat, l'Ontinyent i el Mestalla estan automàticament salvats. Xifres en mà, el Prat eludeix la promoció en 25 de 27 casos, l'Ontinyent en 24 de 27, el Mestalla en 21 de 27 i el Mallorca B en 9 de 27. El Constància no pot arribar a la salvació directa i només farà promoció de descens si guanya a Palma.

El Prat jugarà la promoció de descens si... perd per 11 gols a Vila-real, el Mallorca B guanya el Constància i l'Ontinyent puntua al camp del Binissalem. La resta de combinacions deixen els de Vacas a Segona B.

L'Ontinyent jugarà la promoció de descens si... perd a Binissalem i el Mallorca B derrota el Constància. La resta de casos salven una temporada més als de John Clarkson.

El València Mestalla jugarà la promoció de descens si... el Mallorca B derrota el Constància i l'Ontinyent puntua a Binissalem. Si es donen aquests marcadors però el Prat perd per 11 gols al camp del Villarreal B, els de Paco López evitarien qualsevol perill, igual que amb la resta de combinacions.

El Mallorca B jugarà la promoció de descens si... empata el partit contra el Constància. Si guanya, evita tot perill i si perd, baixa directament a Tercera Divisió. Així de senzill.

El Constància jugarà la promoció de descens si... derrota el Mallorca B a Son Bibiloni. Si empata o perd, baixarà a Tercera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada