Etiquetes

21/4/13

Lliga | CE l'Hospitalet 2-0 UE Sant Andreu


Matemàticament, l’Hospi no va assegurar-se ahir a la plaça de play-off. Numèricament, la distància amb l’Huracán segueix sent d’un punt. Però pel que fa a sensacions, l’Hospi va donar una passa més que important per apropar-se a tots dos objectius. Partit força complet dels homes de Miguel Álvarez, que van imposar-se per 2-0 a un Sant Andreu llastat per les baixes i que només va inquietar l’Hospi en el tram final del partit i coincidint amb l’entrada al camp de Josu. Abans, Moyano i Cirio ja s’havien encarregat d’encarrilar l’encontre amb dues dianes que certificaven la 21ª victòria dels riberencs al Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B. Amb 72 punts, l’Hospi manté el liderat una setmana més, però l’haurà de defensar diumenge en una plaça d’allò més complicada: Llagostera. La mala notícia, però, va ser la lesió d’Aday: pendent de proves, el de Sentmenat té afectats els lligaments creauts.

Com sempre, Álvarez oferia variacions a l’onze inicial; algun d’ells forçats, ja que la baixa de Bacari per sanció la cobria Aday, jugant per darrere d’Osado, referència en atac. Pol també tornava a l’onze inicial després de molts partits, mentre que Corominas deixava Julio Rico a la banqueta. Inici de partit en què el Sant Andreu no va mostrar cap tipus de complex i tot i un primer intent d’Aday des de la frontal (5’), va ser Marc Mas qui va tenir l’ocasió més clara pels quadribarrats dos minuts més tard, quan per poc no va enviar dins la porteria una falta picada per Aitor (7’). Va respondre l’Hospi amb una contra molt ben llançada que Osado no va poder rematar del tot bé, forçat per un defensa (8’). Amb el partit obert, curiosament, va ser una acció d’estratègia (novament) la que va obrir la llauna: falta enviada al segon pal, la despenja Corominas amb el cap i assisteix Moyano, que amb un xut creuat supera Morales, situa l’1-0 i aconsegueix el seu 5è gol aquesta temporada (14’).

El gol va acabar de certificar el domini riberenc d’aquí al final de la primera meitat. Corominas va demanar penal en una caiguda dins l’àrea riberenca però l’àrbitre el va acabar amonestant per simular. Després va ser Aday qui va caure davant Morales; Fernández Brito tampoc en va voler saber res, però en aquesta acció el vallesà va “trencar-se”. Sense opcions de continuar, Álvarez va decidir fer entrar Ángel Sánchez al terreny de joc en substitució d’Aday (28’). El canari tornava a jugar després de 5 partits sense fer-ho i, un cop més, va demostrar la seva qualitat. Fins el descans, l’Hospi va tenir dues opcions clares per eixamplar distàncies; Viale es trobava amb Morales després de rematar de cap a la sortida d’un córner (31’) i Cirio va culminar una ràpida contra amb un xut que el meta andreuenc enviava a córner (42’).

Amb l’avantatge mínim a l’electrònic, calia que l’Hospi no repetís actuacions de partits anteriors on va permetre que el rival entrés de nou en el partit. Sense ocasions al llarg del primer quart d’hora, i quan Manel ja era al camp en lloc d’Osado, una acció de llest de Sergio Cirio acabaria de sentenciar l’encontre. El badaloní li robava la cartera a Dídac, encarava Morales i l’acabava superant per baix per establir el 2-0 definitiu (61’), dur la tranquil·litat a l’Estadi i sumar el seu 21è gol a la Lliga, una xifra que el situa com a màxim golejador de tota la Segona B (ahir Aridane no va marcar). Minuts després, l’Hospi faria el tercer canvi: Barranco entrava al terreny de joc en substitució d’un enorme Pol Llonch.

Va poder fer el tercer gol l’Hospi en dues accions que van tenir com a geni creador el ‘Muyayo’ Ángel Sánchez, que assistia David Corominas en dues accions gairebé consecutives. En tots dos casos, però, Coro no l’encertava, per centímetres, davant Morales (65’ i 67’). L’entrada de Josu al Sant Andreu va donar un altre aire a l’atac andreuenc, no massa encertat en el dia d’ahir. L’ex del Vilafranca va tenir la millor ocasió del partit per als de Piti Belmonte amb un xut des de la frontal que va estavellar-se al travesser (79’) i va intentar repetir-ho amb un llançament de falta que marxava per sobre de Craviotto (87’).


FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol (Barranco, 68'), Corominas, Aday (Ángel Sánchez, 28'), Osado (Manel, 60'), Pedraza i Cirio.

UE SANT ANDREU: Morales, Xapi Arnau, Canelada (John, 74'), Cárdenas, Dídac, Aitor, Sergi Gómez, Boniquet, Serramitja (Josu, 68'), Araujo i Marc Mas.

Gols: 1-0 Moyano (14'); 2-0 Cirio (62').

Àrbitre: Pablo Fernández Brito (Tenerife). Ha amonestat els locals Corominas (18') i Hammouch (45') i els visitants Sergi Gómez (13'), Xapi Arnau (23') i Aitor (91').

Incidències: partit corresponent a la 38a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 1.000 espectadors. Matí assolellat, bon ambient i presència d'aficionats del Sant Andreu... i del Huddersfield Town anglès, que han vingut des del Regne Unit per veure el partit. A l'Hospi, Julio Rico i Oliver han completat la convocatòria mentre que al Sant Andreu ho han fet Borja, Eric i Cristian.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada