Etiquetes

19/7/11

El Mallorca B, rival al debut a la Lliga

Per fi! Després de setmanes i setmanes d'incògnites, d'equips que entraven i sortien del grup i de càbales sobre els rivals que els riberencs tindrien aquesta temporada al grup, aquesta mateixa tarda la RFEF ha fet públics els calendaris de Segona B, un 'sorteig' que ha deparat que el CE L'Hospitalet s'enfronti al Mallorca B a l'Estadi el proper 21 d'agost a la primera jornada del campionat de Lliga de Segona B. Un partit que, d'acord amb els criteris de la Federació amb els equips balears, podria disputar-se a les 12 del migdia... Amb la fresca, vaja. El primer desplaçament a la lliga arribarà set dies després en forma de derbi, ja que l'Hospi viatjarà al Barcelonès Nord per visitar el Badalona de Manolo Márquez al Centenari.

Pel final, l'Hospi tancarà la lliga de nou a l'Estadi i davant d'un equip que, tot i que acaba de pujar, promet molta i molta guerra: l'Olímpic de Xàtiva s'enfrontarà als homes de Vinyals el 13 de maig de 2012 en el partit que tancarà la Lliga regular. Com a curiositat, els últims dos desplaçaments de l'Hospitalet al campionat seran a les Illes Balears, ja que l'equip visitarà Maó a la 35a jornada i l'Estadi Balear de Palma de Mallorca la 37a jornada. A més, els de Vinyals jugaran a casa l'única jornada intersetmanal, el 21 de març de 2012 davant del CF Gandia.

Pel que fa als derbis, l'Hospi visitarà el Badalona el 28 d'agost (2a jornada) i el Reus l'11 de setembre i el Lleida Esportiu el 2 d'octubre. Més tard, rebrà el Llagostera (23 d'octubre) i el Sant Andreu (6 de novembre). Així doncs, en mes i mig de competició l'Hospi ja haurà visitat tres dels cinc camps catalans que visitarà al llarg del campionat. Per 'acabar', la nota exòtica arribarà el 4 de març, quan en partit de la 27a jornada l'Hospi visiti, presumiblement, Manises per enfrontar-se a l'Huracán de València, un dels equips que ha comprat plaça a Segona B i contra el qual l'Hospi mai s'hi ha enfrontat. Serà l'únic rival novedós per als riberencs si no comptem el Lleida Esportiu. A continuació, teniu el calendari complet.



També es coneix des d'avui el calendari de Lliga Nacional en el seu grup setè, campionat que disputarà el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet després del descens la passada temporada. Els de Dani Casado debutaran, tal i com farà el primer equip, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de l'Europa (3 o 4 de setembre), que tres temporades després tornarà a visitar l'Hospitalet per enfrontar-se al primer juvenil riberenc. El primer desplaçament serà el cap de setmana de la Diada a terres tarragonines per rendir visita a La Floresta. El calendari ha deparat, d'una banda, que els filials de Barcelona i Espanyol visitin l'Estadi de forma consecutiva el 6 i el 20 de novembre; d'altra banda, l'Hospi tancarà el campionat viatjant al camp del Mollet i rebent el Calella a l'Estadi en el darrer partit, un encara llunyà 20 de maig de 2012. A continuació, també podeu veure el calendari complet del Juvenil A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada