Etiquetes

3/5/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (30 d'abril - 1 de maig)

GALERIA D'IMATGES | 8 anys després, el Centre d'Esports l'Hospitalet tornarà a tenir el seu Infantil a Divisió d'Honor. La fita la va aconseguir diumenge passat a Sant Boi l'actual INFANTIL B, que va assegurar-se matemàticament l'ascens quan encara resten quatre jornades per finalitzar. El marcador final al camp del Santboià, 0-10, resumeix clarament el que va ser un partit dominant del cap a la fi per l'equip que dirigeixen Sergi Runge, Àlex Font i Joan Camí, que van veure com l'Hospi ja s'avançava al minut 2 amb un gol de Pablo Saborido. Els riberencs no van perdre pistonada i van mostrar-se clarament superiors al Santboià; 0-4 al descans amb gols de Pol, Alejandro i Sergi i sis gols més a la represa, a càrrec de Sergi Marzo, de Sebas (en va fer tres) i d'Alejandro, que en va fer dos més per completar un altre triplet (amb 17 gols és el màxim golejador de l'equip). Líders amb 72 punts de 78 possibles, 23 victòries, 3 empats i cap derrota, 92 gols a favor i, només, 9 d'encaixats. Amb quatre partits per davant, però, els riberencs encara volen més: els fan falta, com a màxim, quatre punts per assegurar-se el títol de Lliga amb l'Espanyol B, únic rival, situat a vuit punts. Seria la cirereta d'un pastís per la història. L'enhorabona, nois!

El cap de setmana no va ser decisiu, però sí molt productiu per al CADET A, que va veure com a manca de quatre jornades per tancar la Lliga torna a dependre de sí mateix per mirar d'assolir un ascens a Divisió d'Honor que fa 7 temporades que es resisteix. El matí de dissabte ja va començar prou bé amb la derrota del Sant Andreu, màxim rival de l'Hospi, a mans del Cornellà B (4-1), un marcador que aplanava el camí d'un Hospi que jugava a Sant Cugat. Els vallesans, en plena lluita per la permanència, s'avançaven al poc de començar i feien activar el Cadet, que reaccionaria de forma esplèndida fins a marxar al descans amb un 1-5 que deixava el partit sentenciat. Tres gols de Guillem, un de Pau i un altre de Víctor asseguraven tres punts d'or per als riberencs, segons amb 55 punts. Dissabte (12:15 hores, Estadi), els de Xavi Jové rebran l'EF Gavà C, últim classificat però que encara guarda opcions matemàtiques de permanència. No serà fàcil.

Pel que fa a la resta de partits, l'ALEVÍ B va lligar dissabte davant la Fundació Grama (5-3) la permanència matemàticament, un any més, a la màxima categoria Aleví, la Preferent. D'altra banda, el JUVENIL C va cedir el liderat del grup 3 de Primera, ja que va empatar a casa en el derbi contra el Santa Eulàlia (1-1), fet del qual se'n va aprofitar l'Espluguenc, nou líder, que va batre la PB Collblanc Sants per la mínima (3-2) i ara treu un punt a l'Hospi. El JUVENIL D, en canvi, veu el panorama igual; segueix tercer, a un punt del segon i a dos del líder després de fer els deures i vèncer amb certa comoditat el Valldoreix B per 3 gols a 6. També van fer la feina uns dels més petits, els nois del BENJAMÍ D, que van guanyar l'Atlètic Poble Nou per 1-5 (doblets d'Àlex i Pau i diana d'Omar) i mantenen els cinc punts de marge respecte el segon classificat, l'Stoitchkov Barcelona, al qual visitaran en la penúltima jornada.


3 comentaris:

  1. Hola Cristian
    L'alevi B segur que está salvat ? No ho entenc
    Està a 6 punts del Badalona mancant dues jornades...i tenen el gol average perdut amb ells.
    Si l'hospi perd el dos partits i guanya els dos el Badalona no es salva de baixar.
    És així ?? Gràcies !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!

      Segons els nostres comptes estaria salvat. Baixen els últims tres i el Badalona podria arribar als 28, però aleshores baixaria la Fundació Grama, que també pot arribar a 28 punts però perdria el triple empat amb Badalona i Hospi, per això mateix l'Hospi estaria salvat.

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina