Etiquetes

30/6/13

Gràcies | CE l'Hospitalet 0-1 SD Eibar

Com ha dit Miguel Álvarez a la roda de premsa posterior el partit, han estat uns 250 entrenaments, gairebé un any natural en que aquest grup humà, el Primer Equip del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET, ha treballat dur per arribar a dia d'avui amb opcions intactes d'assolir el somni de l'ascens. Primer el Tenerife i, ara, l'Eibar, han barrat el pas del futbol professional a una plantilla increïble, a un grup de jugadors de qualitat, aptitud i actitud professionals. Uns jugadors que han apropat la seva realitat, el seu futbol, a la gent de l'Hospitalet que han volgut donar suport a un equip que ha fet història, que ha estat campió de Segona Divisió B per primer cop a la seva història. Uns jugadors que han enfortit, encara més, la passió per uns colors d'un grup d'aficionats de l'Hospi més aviat modest en xifra però imbatible en qualitat, en sacrifici, en fe. Tots hi hem cregut fins que ha estat impossible, fins que el xiulet final de l'àrbitre ha dictat sentència. És un dia dur després d'una temporada llarga, també dura, però senzillament inoblidable. Gràcies a tots els que heu contribuït a acariciar aquest somni.

 
El partit, l’eliminatòria i l’ascens han vist minvar la seva vida a mesura que el cronòmetre avançava. La tasca era complicada, hercúlia, però Miguel Álvarez ha posat tota la carn a la graella d’inici, amb pólvora i flama per fer-la grossa. Però no hi ha hagut connexió davant d’un Eibar pràctica, que ha sabut jugar amb la més que favorable renda de l’anada a Ipurua i que hauria pogut sentenciar el partit en algun dels contraatacs que ha permès el plantejament gairebé suïcida d’un Hospi valent, atrevit i que ha cregut en les seves opcions, Amb Pol al lateral dret, amb Aday fent parella al doble pivot de Pedraza i amb Coro, Cirio, Osado i Bacari. Aquests dos darrers, de cap, han estat els primers en avisar per part riberencs; Osado rematava alt (2’) i Bacari, fluix, veia com Iruretagoiena blocava sense complicacions (11’). Pel mig, l’Eibar avisava amb un xut de Guille Roldán (gran eliminatòria) que aturava Craviotto (3’) i, sobretot, amb bona ocasió claríssima de Diego Jiménez (8’) que amb la porteria per ell sol l’enviava els núvols.


Calia córrer riscos a la recerca de l’1-0; l’Eibar s’ha deixat dominar en possessió però no pas en tempo: constants pèrdues de temps que Carbonell Hernández, l’àrbitre, no ha sabut tallar. De fet, l’alacantí no ha assenyalat unes mans d’Añibarro dins l’àrea eibarresa que hagués significat penal (15’). La resposta, afortunada per a l’Hospi, acabava amb un xut de Guille Roldán al travesser (18’). Quart pal en quatre partits de l’Hospi a la porteria de Craviotto. Després d’uns minuts de tranquil·litat pel que fa a ocasions, l’Hospi s’ha animat al tram final del primer temps: Aday ha provat sort amb una falta que blocava el porter de l’Eibar (33’), però l’opció més clara corria a càrrec de Bacari, que veia com Iruretagoiena salvava la millor opció local amb una intervenció brillant (37’).

Sense canvis a la represa, el cansament ha començat a minvar el rendiment dels jugadors de l’Hospi, que cada vegada deixaven la rereguarda més desguarnida i facilitaven les arribades dels atacants blaugrana. De fet, en cinc minuts l’Eibar n’ha tingut dues per matar l’eliminatòria: al 49’, Capa creuava en excés el seu xut i un minut després, Carlos Craviotto salvava l’equip en un xut de Guille Roldán (50’). La resposta, ràpida de l’Hospi en una doble rematada a sortida d’un córner que treien primer el porter i després la defensa. No hi havia manera, tampoc amb l’entrada de Julio Rico i Ángel al terreny de joc. De fet, Craviotto tornava a intervenir per evitar el gol de Diego Jiménez (60’).

S’acabava el temps, també les opcions i el partit estava totalment trencat. L’Hospi ho intentava de nou mitjançant Aday Benítez, un dels destacats en el dia d’avui. El de Sentmenat provava xut des de la frontal però tornava a trobar-se amb Iruretagoiena (75’). Perdonava després Jito, acabat d’ingressar al camp, en una contra visitant (82’). Però no fallarien els de Garitano en la següent acció clara, quan Capa es plantava sol davant Craviotto i marxava del lleidatà per fer, a plaer, el 0-1. Sentència total (90’). Amb tot, l’Hospi seguiria cercant el gol de l’empat i l’estaria a punt de trobar; Bacari rematava al fons de la xarxa una centrada-xut d’Osado, però l’assistent anul·lava el gol per fora de joc.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Pol (Manel, 83’), Valentín, Viale (Julio Rico, 57’), Moyano, Pedraza, Aday, Cirio (Ángel Sánchez, 67’), Corominas, Osado i Bacari.

SD EIBAR: Iruretagoiena, Bóveda, Yuri, Añibarro, Arregi, Errasti, Dani García, Capa, Guille Roldán (Del Olmo. 90’), Diego Jiménez (Mainz, 72’) i Arruabarrena (Jito, 79’).

Gol: 0-1 Capa (90’).

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Aday (19’), Pol (30’) i els visitants Errasti (18’) i Arregi (32’).

Incidències: partit corresponent a la tornada de la tercera eliminatòria per l’ascens a la Lliga Adelante celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 1.800 espectadors. Vespre agradable, bona temporada i bona afluència d’aficionats de l’Eibar a terres catalanes. A l’Hospi, Hammouch i Oliver han completat la convocatòria; a l’Eibar ho han fet Bingen i Irazusta.

Sala Multimèdia | CE l'Hospitalet 0-1 SD Eibar


A la Sala Multimèdia d'aquest CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET 0-1 Sociedad Deportiva Eibar hi trobareu, a banda de la crònica del partit, una galeria d'imatges d'aquest encontre. A més, també podeu veure els vídeos de les rodes de premsa dels dos entrenadors, Miguel Álvarez i Gaizka Garitano. Al llarg d'aquest dilluns, també disposareu del vídeoresum del partit.


Galeria d'imatges del CE l'Hospitalet 0-1 SD Eibar

 Roda de premsa de Miguel Álvarez, tècnic de l'Hospitalet

Roda de premsa de Gaizka Garitano, tècnic de l'Eibar

29/6/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - SD Eibar (diumenge, 20:00 hores)


4.050 minuts després, l’Hospi tancarà demà una de les temporades més brillants dels seus 56 anys d’història. 90 minuts (o 120, qui sap) per seguir engrandint la història, per escriure el que podria ser un dels capítols més bonics d’aquest llibre riberenc. Sabem que las tasca és complicada i que el 3-0 de l’anada a Ipurua posava l’ascens de l’Hospi ben coll amunt, però aquest equip ha demostrat al llarg de la temporada que està capacitat per no només plantar cara sinó també per fer el que molts creuen impossible: donar la volta a l’eliminatòria i tornar, 47 anys després, a la Segona Divisió A del futbol espanyol. La cita, demà diumenge, a partir de les 20:00 hores a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet. Volem pujar i seguim convençuts que ho farem, que pujarem, però per això l’equip necessitarà el suport de la ciutat de l’Hospitalet.

El cert és que després del 3-0 de fa set dies a Ipurua, l’Eibar va donar una passa de gegant per retornar a la Lliga Adelante. Dos gols ràpids van posar molt de cara les coses al quadre de Gaizka Garitano, que va rematar la feina amb el gol de Diego Jiménez al tram final del partit. Amb tot, l’Eibar no vol cap tipus de confiança i tot i el bon moment de forma que travessa l’equip, els eibarresos saben que hauran de suar per treure endavant l’eliminatòria, lluny d’Ipurua i sobre una superfície que no és l’habitual. Un Eibar que també s’haurà de sobreposar a la baixa del central andalús Raúl Navas, que dissabte va veure la tercera groga del playoff i es perdrà el partit per sanció. El seu lloc a l’onze l’ocuparà probablement Aitor Arregi.

Per la seva banda, el CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET torna a jugar un partit a l’Estadi amb la necessitat de remuntar. Tècnics i jugadors són conscients que el marge de millora és ampli d’acord amb les prestacions que va oferir l’equip a Eibar i que tot i la dificultat de l’empresa la remuntada és possible sempre i quan l’equip ofereixi la seva millor versió. Quatre sessions d’entrenament aquesta setmana i la bona noticia de la recuperació de Manu Viale, que en principi podria tornar a l’onze inicial dos partits després. El centtal argentí podria ser la gran novetat d’un onze on Álvarez apostarà d’inici per jugadors amb un marcat pes ofensiu i tractar de complicar-li la vida a l’Eibar. Álvarez ha convocat els 22 jugadors que formen la plantilla del Primer Equip.

L’alacantí Carlos Alberto Carbonell Hernández serà l’encarregat de dirigir aquest encontre entre l’Hospi i l’Eibar, el segona de la història després del precedent del playoff 2006-2007, amb 0-0 a l’Estadi. És la segona temporada de Carbonell Hernández a Segona Divisió B després de l’ascens l’estiu de 2011. En aquests dos anys, Carbonell Hernández no ha xiulat cap partit a l’Hospi ni a l’Eibar; enguany, Carbonell Hernández ha dirigit 14 partits a Segona B amb un balanç de 7 victòries locals, 4 empats i 3 derrotes.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - SOCIEDAD DEPORTIVA EIBAR
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 30 de juny; 20:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Tercera eliminatòria -tornada-
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pedraza, Pol, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari.
Possible onze de la Sociedad Deportiva Eibar: Iruretagoiena, Bóveda, Yuri, Añibarro, Arregi, Errasti, Dani García, Abaroa, Guille Roldán, Capa i Arruabarrena.
Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Alacant).

27/6/13

Sala Multimèdia | Entrenament 27 de juny


Avui dijous, Sala Multmèdia especial amb imatges i declaracions després de l'entrenament que el Primer Equip del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET ha realitzat aquest matí sobre la gespa artificial de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. D'una banda, podeu consultar la galeria d'imatges de la sessió preparatòria. De l'altra, declaracions del tècnic, Miguel Álvarez, i de dos jugadors com són Juan Manuel Viale i Bubacar Njie 'Bacari'.


Galeria d'imatges de l'entrenament d'avui

Declaracions de Miguel Álvarez


Declaracions de Juan Manuel Viale


Declaracions de Bacari

Treballant per la remuntada


A tres dies pel darrer partit de la temporada, la confiança en la remuntada segueix creixent amb el pas de les hores. Aquest matí l'equip s'ha tornar a exercitar sobre la gespa artificial de l'Estadi durant unes dues hores, en la que ha estat l'avantpenúltima sessió preparatòria abans del vital partit de diumenge davant de l'Eibar. La normalitat ha estat la tònica predominant de l'entrenament, on tots els jugadors han treballat amb normalitat i han seguit definint detalls per poder capgirar l'eliminatòria davant l'Eibar i aconseguir el somiat ascens. Per tractar de sumar, els aficionats de l'Hospi han volgut sorprendre la plantilla amb diversos cartells motivadors que han fet els aficionats de l'Hospi arran de la iniciativa de S'Hospitxosos.

La gran novetat podria ser el retorn a l'onze de Manu Viale, que s'ha incorporat a la dinàmica de treball del grup aquesta setmana i que si segueix amb la seva evolució positiva podrà ser de la partida (diumenge, 20:00 hores) si el tècnic, Miguel Álvarez, ho creu convenient. Tant el míster com els jugadors creuen cegament en les opcions de remuntar i són conscients que a Eibar no van fer el seu millor partit de la temporada. Amb tot, creuen que l'equip de marge de millora i que si fa les coses com sap, especialment a casa, a l'Eibar se li pot fer molt llarg el partit.

L'equip tornarà als entrenaments demà (10:00) sobre la gespa de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i tancarà la preparació el proper dissabte, també a les 10. Serà al final de l'entrenament quan Miguel Álvarez doni la llista de convocats per al partit de l'ascens contra la SD Eibar. Els guipuscoans viatjaran el mateix dissabte tot just hagin acabat l'entrenament que faran a les 10:30 hores a Ipurua. Avui, els eibarresos han treballat sobre gespa artificial a la localitat d'Arrasate per tal d'aclimatar-se a la superfície de l'Estadi. De moment, Garitano només compta amb la baixa segura del central Raúl Navas, sancionat. El seu lloc a l'onze l'ocuparà probablement el jove Aitor Arregi.

25/6/13

El 4-0, un marcador familiar


Entre Lliga i fases d’ascens, el CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET ha disputat 1.060 partits com a local al llarg dels seus 56 anys d’història. A Torre Melina, al vell Municipal, a les Corts o a l’actual Estadi. De tots aquests partits, 103 han acabat amb un marcador que permetrien l’Hospi superar l’eliminatòria davant l’Eibar i, per tant, aconseguir l’ascens a la Lliga Adelante. A més, els riberencs han aconseguit un 3-0 en 63 ocasions al llarg de la seva història, un guarisme que encaminaria l’eliminatòria cap a la pròrroga… o la tanda de penals. Tampoc no cal recórrer a l’11-2 que l’Hospi va superar el SEAT l’abril de 1972; un marcador sobrevola el desig i el convenciment de jugadors, tècnic i aficionats del CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET. Un marcador màgic, un marcador que donaria a l’Hospi el passaport a la glòria: el 4-0.

Un resultat que no és desconegut per l’Hospi aquesta temporada, ni tampoc amb Miguel Álvarez com a entrenador. De fet, aquesta temporada l’Hospitalet va aconseguir la primera victòria de la temporada el passat setembre, golejant el València Mestalla per 4-0. Mesos després, els riberencs repetirien marcador, amb un gol ben matiner que obria la llauna davant el Reus Deportiu. A més, els d’Álvarez ja han aconseguit guanyar dos partits per 3-0 aquest curs: Espanyol B i Alcoyano van ser les víctimes en dos partits que, com el de diumenge, van ser televisats. Però les golejades contra Mestalla i Reus no són les úniques amb Miguel Álvarez com a entrenador. Ja a la seva primera etapa, fa dues temporades (2010-2011), tres equips van sortir de l’Estadi amb marcadors que tothom signaria: l’Atlètic Balears va caure derrotat per 5-0, mentre que la Gramenet i l’Alzira van caure derrotats per 4-0.

De fet, són 33 els partits que l’Hospi ha guanyat per 4-0 jugant com a local d’ençà que el juliol de 1957 es fundés el club. “L’estrena” va arribar el 16 de novembre de 1958, amb Zvonimir Monsider com a tècnic riberencs; a Tercera, aquell Hosp. va golejar el Granollers pel “marcador màgic” amb dos gols de Parés, un de Jové i el quart, obra de Jofra. Curiosament, aquell any l’Hospi va jugar el playoff per pujar a Segona A. Per la seva banda, el rècord de 4-0 en una temporada l’ostenta l’exercici 2004-2005, a Tercera Divisió. Aquell any, i amb Ramon Moya d’entrenador, el Reus Deportiu, el Castelldefels i el Vilassar de Mar van marxar de l’Estadi amb un 4-0 en contra; mesos abans, l’extinta Fundació Esportiva Figueres hi havia perdut per 6 gols a 0.

Tots els 4-0 de la història del CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET
2012-2013      Segona B         HOSPI 4-0 Reus Deportiu
2012-2013      Segona B         HOSPI 4-0 València Mestalla
2010-2011      Segona B         HOSPI 4-0 Gramenet
2010-2011      Segona B         HOSPI 4-0 Alzira
2009-2010      Tercera            HOSPI 4-0 Castelldefels
2009-2010      Tercera            HOSPI 4-0 Cornellà
2008-2009      Tercera            HOSPI 4-0 Cassà
2005-2006      Segona B         HOSPI 4-0 Zaragoza B
2004-2005      Tercera            HOSPI 4-0 Reus Deportiu
2004-2005      Tercera            HOSPI 4-0 Castelldefels
2004-2005      Tercera            HOSPI 4-0 Vilassar de Mar
2001-2002      Segona B         HOSPI 4-0 Calahorra
1999-2000      Segona B         HOSPI 4-0 València B
1991-1992      Segona B         HOSPI 4-0 Hernani
1990-1991      Segona B         HOSPI 4-0 Olímpic
1990-1991      Segona B         HOSPI 4-0 Alcoyano
1988-1989      Segona B         HOSPI 4-0 Aragón
1987-1988      Segona B         HOSPI 4-0 Fraga
1981-1982      Playoff             HOSPI 4-0 Güimar
1981-1982      Tercera            HOSPI 4-0 Horta
1979-1980      Preferent          HOSPI 4-0 Cambrils
1974-1975      Preferent          HOSPI 4-0 Figueres
1973-1974      Preferent          HOSPI 4-0 Alcanar
1973-1974      Preferent          HOSPI 4-0 Manresa
1972-1973      Preferent          HOSPI 4-0 Tàrrega
1972-1973      Preferent          HOSPI 4-0 Ibèria
1971-1972      1a Regional      HOSPI 4-0 Alcanar
1970-1971      1a Regional     HOSPI 4-0 Alcanar
1968-1969      Preferent          HOSPI 4-0 la Cava
1962-1963      Tercera            HOSPI 4-0 Balaguer
1960-1961      Tercera            HOSPI 4-0 Ibèria
1960-1961      Tercera            HOSPI 4-0 Júpiter
1958-1959      Tercera            HOSPI 4-0 Granollers

23/6/13

Omplim l'Estadi!


Difícil, però no impossible. Després de la dura derrota d'ahir a Ipurua, jugadors, tècnics, directius i afició ja pensen en positiu per capgirar l'eliminatòria i convertir la nit del proper diumenge, 30 de juny, en una nit històrica, en l'any del retorn a Segona Divisió A. Per això serà indispensable el suport de tota l'afició de l'Hospi, de la ciutat de l'Hospitalet i dels aficionats al futbol català. Dimarts (dilluns és festa a Catalunya), obrirem les taquilles perquè tothom qui vulgui, tothom qui pugui, compri la seva entrada per presenciar en directe una fita històrica, punt àlgid d'una temporada sensacional. Per tractar d'omplir l'Estadi, la Junta Directiva del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET ha decidit, d'una banda, ampliar a 5 les entrades disponibles per a cada soci (en lloc de les 3 anteriors). A més, TOTS els jugadors del Futbol Base de l'entitat, igual que els tècnics, tindran entrada gratuïta per aquest partit amb el seu carnet de Futbol Base. Les taquilles obriran de dimarts a divendres, de 17:00 a 21:00 hores per comprar entrades anticipades. Dissabte i diumenge, el preu serà de 20 euros.

SOCIS
Els socis de l'Hospi (quota anual de 145 euros) tindran entrada gratuïta per aquest partit. El club entén l'esforç que els socis han fet al llarg de la temporada i vol agrair la seva fidelitat i sacrifici facilitant-los l'accés al partit decisiu d'aquesta fase d'ascens. A més, cada soci podrà retirar quatre entrades més a cinc euros cadascuna. Serà necessari, també, retirar l'entrada gratuïta. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

ABONATS
Els abonats de l'Hospi (quota anual de 100 euros) podran comprar un màxim de tres entrades al preu de cinc euros cadascuna, tal com han pogut fer en les eliminatòries davant Tenerife i Caudal Deportivo. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

JUGADORS I ENTRENADORS FUTBOL BASE
Tindran l'entrada gratuïta al partit amb el carnet d'abonat del Futbol Base. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores.

FAMILIARS FUTBOL BASE
Els familiars amb carnet del Futbol Base podran retirar fins divendres una entrada per carnet al preu de cinc euros. El dia del partit el preu per a tots ells serà el mateix que per la resta de públic: 20 euros. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

PÚBLIC GENERAL / AFICIONATS SD EIBAR
El públic general podrà retirar tantes entrades anticipades com vulgui, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores. El dia del partit costaran 20 euros. A partir de l'acord a què han arribat totes dues entitats per tal que totes dues aficionats tinguin el mateix tractament com a visitants, les entrades per als aficionats de l'Eibar costaran 20 euros.

PREMSA
Els mitjans de comunicació interessats en accedir a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet per tal dcobrir el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - Eibar hauran de sol·licitar la acreditació al següent correu electrònic: a933350312@orange.es Cal indicar nom, cognoms i DNI de les persones acreditades el tipus d’activitat que desenvoliuparà (redactor, locutor, fotògraf...), així com el mitjà al qual pertany. Es permetrà un màxim de dues persones acreditades per mitjà. A diferència d'anteriors eliminatòries, serà el club i no el cap de premsa qui gestioni les acreditacions.

22/6/13

Playoff | SD Eibar 3-0 CE l'Hospitalet


Tots els desplaçats a Santa Cruz de Tenerife vam viure un moment crític amb el 3-0 i el públic saltant i fent l’onada. Fa quinze dies, a Mieres, tres quarts del mateix amb l’Antuña celebrant la victòria del Caudal. En tots dos partits, partit gris d’un Hospi que recuperaria la seva millor versió a l’Estadi. Va patir el Tenerife, va caure el Caudal. I diumenge vinent, a partir de les 20:00 hores, l’Eibar les ha de passar magres a l’Estadi. Sí, remuntar el 3-0 que el CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET va encaixar ahir a Ipurua és una empresa complicada, però no pas impossible. Si hi ha un equip capaç de superar adversitats i fer el que alguns anomenen miracles, aquests és l’Hospi de Craviotto, d’Oliver, de Hammouch, de Julio Rico, de Peque, de Valentín, de Moussa, de Viale, de Moyano, d’Alan, de Manga, de Barranco, de Manel, de Pedraza, d’Ángel Sánchez, de Pedro Bilbao, d’Aday, de Pol, de Cirio, de Corominas, d’Osado i de Bacari. L’Hospi de Miguel Álvarez i la resta d’staff tècnic; el de Quique Cárcel i , també, l’Hospi del centenar d’aficionats que van ser ahir a Ipurua i dels que no hi van poder ser, dels clàssics, dels fidels. És l’Hospi de sempre, el que lluitarà fins al final per impossible que sembli l’objectiu. L’Hospi que espera un Estadi ple per viure una remuntada històrica i un ascens per no oblidar mai. Perquè seguim convençuts que #pujarem

De nou, canvis a l’onze inicial; Hammouch i Bacari estaven advertits de sanció per acumulació d’amonestacions i van ser suplents, mentre Julio Rico i Osado ocupaven el seu lloc a l’onze inicial. De nou, Marc Pedraza repetia a l’eix de la defensa davant la baixa de Viale. Un inici dolent, pèssim; quan va voler-se’n adonar, l’Hospi ja perdia per 2-0 en un inici de malson a Ipurua. Primer, perquè al minut 4 les coses es van torçar amb el primer gol de l’Eibar en una acció d’estratègia. Servei de banda botat per Bóveda al cor de l’àrea, mal rebuig de la defensa de l’Hospi i Guille Roldán, en el seu segon intent per fer-se amb la pilota etziba un xut creuat que bat Carlos Craviotto. Sense reacció, l’Hospi encaixaria el segon dos minuts després, en una acció de Guille Roldán, assistència a David Mainz que tot sol al punt de penal resolia perfectament davant la sortida de Craviotto. Era el 2-0 i només havien passat 6 minuts de partit.

Calia, però, tenir el cap fred i començar a jugar, a voler la pilota. Ho va fer l’Hospi, com gairebé sempre, però sense profunditat més enllà de la línia de tres quarts. De nou, es repetien les sensacions dels partits lluny de l’Estadi en aquesta fase d’ascens, però amb una rèmora important com és aquest 2-0. Complicat per dalt, amb un Eibar fort en el joc aeri, l’Hospi tampoc va poder superar la duresa de la defensa guipuscoana, amb un àrbitre que en ocasions va confondre deixar jugar amb l’excés de permissivitat. El domini comportava riscos al darrere, malgrat que l’Eibar només va avisar amb una rematada de cap d’Arruabarrena que blocaria Craviotto (45’). Fins aleshores, dos rematades tímides de l’Hospi, desviades: xut alt des de la frontal de Corominas (11’), i xut desviat de Cirio (demanava córner el pratenc) després d’una bona centrada de Pol Llonch (41’).

Calia fer examen de consciència i buscar un canvi de decoració a la represa. Però quan les coses van mal dades, capgirar la dinàmica es converteix gairebé en èpica. Als dos minuts, Osado va tenir la gran opció per marcar, però el tarragoní va enviar la seva rematada fora per ben poc després d’una bona centrada de David Corominas (47’). Va ser, probablement, la millor opció d’un Hospi que amb el pas dels minuts i tot controlar la possessió, va tenir dificultats per arribar a la meta d’Iruretagoiena tot i l’entrada de Bacari, Moussa i Barranco al terreny de joc. Aday també va provar sort amb un xut de falta escorat que complicava la vida al meta local, que blocava l’esfèrica en dos temps (67’).

L’Eibar estava còmode buscant la sentència del partit al contraatac; hi van contribuir Diego Jiménez i Jito participants actius en el tram final de l’encontre. El català va veure una groga per tallar una contra hospitalenca, i acte seguit, l’alcoià va culminar una magnífica acció individual amb un xut col·locat que batia Craviotto i suposava el 3-0 definitiu (83’). Un gol que duia el deliri a Ipurua, a una afició que ja es veu a la Lliga Adelante. Més s’hi hauria pogut veure dos minuts més tard, quan l’Hospi va poder encaixar el quart gol dos minuts després en una nova rematada de Diego Jiménez que fregava el travesser (85’). No va poder reduir diferències un Hospi que deixa la remuntada pel proper diumenge a l’Estadi.

FITXA TÈCNICA

SD EIBAR: Iruretagoiena, Bóveda, Yuri, Añibarro, Raúl Navas, Errasti, Dani García, Capa (Diego Jiménez, 57'), Guille Roldán (Del Olmo, 81'), David Mainz (Jito, 68') i Arruabarrena.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Pedraza, Moyano, Manel, Pol (Barranco, 77'), Cirio, Corominas (Bacari, 59'), Aday i Osado (Moussa, 73').

Gols: 1-0 Guille Roldán (4'); 2-0 David Mainz (6'); 3-0 Diego Jiménez (83').

Àrbitre: Pablo Fernández Pérez (Astúries). Va amonestar els locals Raúl Navas (10'), Arruabarrena (61') i Jito (82') i als visitants Moyano (72') i Aday (88').

Incidències: partit corresponent a l'anada de la tercera eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante celebrat a l'Ipurua Futbol Zelaia d'Eibar davant d'uns 4.633 espectadors. Tarda-nit agradable, sense pluja a Eibar i gespa ràpida per la pluja caiguda durant la setmana. El CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET va estar representat per Miguel García i Antonio Castellano; cap representant de l'Ajuntament de l'Hospi va ser present a Eibar. Presència d'un centenar d'aficionats de l'Hospi que no van deixar d'animar en tot el partit. A l'Hospi, Oliver i Hammouch van completar la convocatòria; a l'Eibar, ho van fer Arregi i Irazusta.

Sala Multimèdia | SD Eibar 3-0 CE l'Hospitalet


A la Sala Multimèdia d'aquest SD Eibar 3-0 CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET hi trobareu, a banda de la crònica del partit, la galeria d'imatges del partit. A més, també teniu els vídeos de les rodes de premsa de Miguel Álvarez i de Gaizka Garitano (en basc i espanyol). Finalment, també podreu veure el vídeoresum de l'encontre d'ahir.


Galeria d'imatges de l'Eibar 3-0 Hospi (Cristian García)

Roda de premsa de Miguel Álvarez (CE L'HOSPITALET)


Roda de premsa de Gaizka Garitano (SD Eibar)


Vídeoresum de l'Eibar 3-0 Hospi (TV3)

21/6/13

Prèvia | SD Eibar - CE l'Hospitalet (dissabte, 20:00 hores)


Se sol dir que a la vida, tot el que passa no és per casualitat o per una qüestió de sort i que, en el fons, tot té la seva explicació o raonament. Probablement, aquesta teoria també sigui aplicable al món del futbol i, més concretament, al del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. El cas és que, casualitat o no, sis anys i tretze dies després l'Hospi tornarà a Ipurua, l'escenari d'un partit que fins ara ha estat històric i ha perdurat en l'imaginari col·lectiu de l'afició riberenca com el partit del que "hauria pogut ser i no va ser". Demà a Ipurua, enmig d'un cert ànim de revenja sana, l'Eibar i l'Hospitalet tornaran a creuar els seus destins, de nou, cercant una plaça a la Lliga Adelante. Serà la darrera oportunitat; 180 minuts per agafar el tren de la història, el tren que pot retornar l'Hospi al futbol professional 47 anys després. Ja no es tracta d'escriure una història que aquesta plantilla ha fet per mèrits propis, tampoc de somiar. Es tracta, simplement, de convertir el treball de molts mesos, la creença d'un grup en una idea de futbol, en un premi que mereixen com ningú. Demà a partir de les 20:00 hores, en directe des d'Ipurua i per @CE_LHospitalet, l'Hospi buscarà apropar-se a la glòria, sis cursos després, a l'històric Ipurua Futbol Zelaia. Emoció i futbol a la gespa i a la graderia.

Al davant, una Sociedad Deportiva Eibar que cercarà, després de tres decepcions en les darreres tres fases d'ascens, recuperar la plaça a la seva categoria preferida: la Segona Divisió A. N'és un clàssic i enguany, de la mà del tècnic Gaizka Garitano, els eibarresos busquen tornar a la Lliga Adelante malgrat no haver pogut superar l'Alavés en el seu particular duel pel títol de Lliga del grup 2 de Segona Divisió B. Ja al playoff, l'Eibar va superar l'eliminatòria amb molt de patiment, gràcies a un gol de Diego Jiménez al minut 89 del partit de tornada que igualava el partit (1-1), l'elliminatòria (3-3) i classificava els guipuscoans pel valor doble dels gols a camp contrari. Equip fiable a domicili, que a Oviedo va capgirar el gol inicial asturià per acabar guanyant 1-2 i matar l'eliminatòria a Ipurua amb un gol de Guille Roldán (3-1 global). Els de Garitano són un bloc sòlid i adaptat per baixar i tocar la pilota o per jugar directe i treure profit d'accions a pilota aturada. L'Eibar farà aquesta tarda (18:00 hores) el seu darrer entrenament a les instal·lacions d'Ipurua. Garitano podria repetir onze per quart partit consecutiu ja que podrà comptar, sembla, amb Añibarro, que arrossegava molèsties al bessó. L'única baixa segura és la Rubén Arroyo. Imatge: El País.

Per la seva banda el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET ha fet aquest matí la darrera de les quatre sessions de treball d'aquesta setmana. Després de descansar diumenge i dilluns, dimarts a la tarda el Primer Equip tornava als entrenaments per preparar l'última eliminatòria d'aquesta fase d'ascens. L'equip afronta el duel de demà a Eibar amb il·lusió i confiança, però conscient que caldrà millorar la prestació oferta a domicili tant a Tenerife com a Mieres per tornar a l'Hospitalet amb un bon marcador per la tornada (diumenge 30, 20:00 hores, Estadi). Aquest cop, Miguel Álvarez ha optat per no trencar la rutina de treball i tot i que el partit de demà es jugarà sobre gespa natural, l'equip ha entrenat tota la setmana a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. L'onze que presenti demà l'Hospi serà una incògnita fins moments abans de l'inici, tot i que el concurs de Manu Viale sembla més que complicat, ja que el cop que va rebre fa dues setmanes a Mieres l'impedeix encara estar al 100%. Álvarez ha convocat tota la plantilla pel duel de demà a Eibar.

L'encarregat de xiular el partit serà l'asturià Pablo Fernández Pérez. Nascut, curiosament, a Mieres fa 29 anys, aquesta és la cinquena temporada de Fernández Pérez a Segona Divisió B, categoria a la qual va ascendir l'estiu de 2008. Inèdit a la història de l'Hospi, Fernández Pérez va dirigir enguany el partit que l'Eibar va perdre a Ipurua davant el Zaragoza B (2-3). De fet, l'asturià ha xiulat 5 partits a l'Eibar en els darrers tres cursos amb un balanç d'una victòria de l'Eibar, dos empats i dues derrotes; de fet, l'altra derrota també va ser a Ipurua i en una fase d'ascens, contra l'Ontinyent, la temporada 2009-2010 (0-1). El de demà serà el segon enfrontament entre la SD Eibar i el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET a Ipurua, després del ja tantes vegades comentat precedent del 9 de juny de 2007, quan l'Hospi va perdre en un polèmic partit per 2-0 amb gols de Lluís Codina i de Rebollo.

SOCIEDAD DEPORTIVA EIBAR - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dissabte, 22 de juny; 20:00 hores | Ipurua
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Tercera eliminatòria - Anada
Possible onze de la SD Eibar: Iruretagoiena, Bóveda, Yuri, Añibarro, Raúl Navas, Errasti, Dani García, Capa, Guille Roldán, Abaroa i Arruabarrena.
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Manel, Moyano, Pedraza, Barranco, Cirio, Corominas, Pol i Bacari.
Àrbitre: Pablo Fernández Pérez (Astúries).

20/6/13

El Júpiter i l'Ascó, rivals a l'Històrics


El Club Esportiu Júpiter i el Futbol Club Ascó seran els rivals del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET a la fase de grups de la XXVIII edició del Torneig d'Històrics que se celebrarà el proper més d'agost a les instal·lacions del Futbol Club Martinenc. És el resultat del sorteig que va tenir lloc i que va arrodonir l'acte de presentació del torneig, que va tenir lloc al Centre Cívic Martinenc ahir a la tarda. Del sorteig es desprèn també que riberencs, barcelonins i asconencs formaran part del grup 4 i disputaran els seus partits el proper dijous, 8 d'agost, a partir de les 18:30 hores. De fet, serà l'Hospi qui obri el foc en aquest grup, amb el partit (a 45 minuts) que l'enfrontarà amb el Júpiter de Juanjo García. Si l'Hospi es classifica, jugarà la semifinal l'endemà (20:00 hores) contra el guanyador del grup 3. La final, per la seva banda, es jugarà dissabte a les 18:30 hores.

Júpiter i CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET s'han vist les cares en 32 ocasions, tant a la Verneda com a l'Hospitalet en partits de Lliga i de Copa del Rei, tot i que cal recórrer a la Copa Catalunya (1997) i als amistosos de pretemporada (agost 2012) per trobar els darrers precedents entre els grisgrana i l'Hospitalet. Com en tota la fase de grups, els partits duraran 45 minuts; el segon partit de cada grup (19:30) enfrontarà el perdedor del primer encontre amb el tercer equip que forma el grup, en aquest cas l'Ascó). Posteriorment, l'Ascó s'enfrontaria al guanyador del primer partit (Hospi o Júpiter). Si bé els duels entre l'Hospi i el Júpiter han estat habituals al llarg de la història, aquests 45 minuts permetran que els riberencs i l'Ascó mesurin les seves forces en un terreny de joc en tota la seva història; també serà el primer cop que l'Hospi jugui contra un equip de la Ribera d'Ebre.

XXVIII Torneig d'Històrics

Fase de grups. Els primers partits començaran a les 18:30 hores; el segon té previst l'inici a les 19:30 i el tercer, a les 20:30 hores.
Grup 1: CF Badalona, AEC Manlleu i UE Sants. (Dilluns, 5 d'agost).
Grup 2: UE Cornellà, UE Llagostera i CD Masnou. (Dimarts, 6 d'agost).
Gruo 3: AE Prat, FC Santboià i FC Martinenc. (Dimecres, 7 d'agost).
Grup 4: CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET, CE Júpiter i FC Ascó. (Dijous, 8 d'agost).

Semifinials (Divendres, 9 d'agost)
Semifinal 1: Guanyador grup 1 - Guanyador grup 2 (18:00).
Semifinal 2: Guanyador grup 3 - Guanyador grup 4 (20:00).

Final (Dissabte, 10 d'agost).
Final: Guanyador semifinal 1 - Guanyador semifinal 2 (18:30).

19/6/13

Horari del CE l'Hospitalet-SD Eibar

El Centre d'Esports l'Hospitalet anuncia als seus socis, abonats, simpatitzants i aficionats en general que el partit corresponent a la tornada de la tercera i última eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el Centre d'Esports l'Hospitalet i la Sociedad Deportiva Eibar se celebrarà el proper diumenge, 30 de juny, a les 20:00 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. A partir de la setmana vinent podreu adquirir a les taquilles de l'Estadi les entrades per aquest partit; tota la informació sobre preus, horaris i condicions de compra les trobareu aquí.

L'Hospi, protagonista als Premis Campió 2013

El CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET va ser protagonista ahir dimarts de la XX edició dels Premis Campió que otorga el programa Marcador Catalunya que des de fa moltes temporades dirigeix Ricard Vicente, ara a Ràdio Marca Barcelona. Sergio Cirio, Carlos Craviotto i el tècnic, Miguel Álvarez van ser els noms propis en clau riberenca, ja que entre tots van aconseguir quatre guardons que deixen l'Hospi com a club més premiat en aquesta edició dels Premis Campió. De fet, tots els premis de la temporada a Segona B els van copar els tres membres de l'Hospi, amb Sergio Cirio com a protagonista amb dos premis. Imatges: Àngel Garreta (REM Images)


Sergio Cirio va obtenir, d'una banda, el guardó com a màxim golejador de la temporada 2012-2013 a Segona Divisió B i, de l'altra, el premi al millor jugador del curs a Segona Divisió B.

Per la seva banda, l'estat de forma de Carlos Craviotto al llarg de tota la temporada tampoc no ha passat desapercebut pel jurat dels Premis Campió, que decidien otorgar al meta lleidatà el premi al millor porter de la temporada 2012-2013 a Segona Divisió B.

Finalment, la cirereta dels premis arribava amb el lliurament a Miguel Álvarez del guardó com a millor entrenador de la temporada 2012-2013 a la Segona Divisió B.

A més, dos jugadors amb passat al CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET també van ser premiats ahir al Restaurant Pasatapas de Barcelona, seu de la cerimònia. El defensa de l'AE Prat, Óscar Sierra, va ser premiat com a millor jugador del mes d'abril, mentre que el porter del CE Europa, Rafa Leva, va rebre el premi al millor porter de Tercera Divisió durant la temporada 2012-2013.

18/6/13

L'Hospi participarà a l'Històrics 2013


Després de dues temporades d'absència, el Primer Equip dell CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET tornarà a prendre part aquest proper mes d'agost al Torneig d'Històrics. Serà amb motiu de la 28a edició del veterà torneig estiuenc que enguany reunirà la flor i nota del futbol modest català i que es disputarà per segon any consecutiu a les instal·lacions del FC Martinenc, al barri barcelonès del Guinardó. Aquesta 28a edició del Torneig d'Històrics se celebrarà del 5 al 10 d'agost de 2013 al camp del Martinenc i el sorteig per conèixer els grups de la fase prèvia i els encreuaments de semifinals tindrà lloc el proper 19 de juny a les 19:00 hores al Centre Cívic del FC Martinenc.

FORMAT
L'edició 2013 mantindrà el format que el Torneig d'Històrics ha viscut en les darreres temporades. Hi prendran part 12 equips: 4 de Segona Divisió B (pendent de la categoria on militarà l'Hospi), 4 de Tercera Divisió, 3 de Primera Catalana i 1 de Segona Catalana. Tots ells es dividiran en quatre grups de 3 equips dels quan en sortirà un semifinalista cada dia. Dilluns es disputarà el grup 1, dimarts el 2, dimecres el 3 i dijous el 4; els equips s'enfrontaran entre sí amb partits a 45 minuts. Divendres es jugaran, ja a 90 minuts, les dues semifinals entre els quatre guanyadors de la fase de grups, mentre que la final es jugaria, en princiipi, dissabte 10 d'agost per la tarda.

Horaris, equips, i d'altres detalls sobre la 28a edició del Torneig d'Històrics els coneixerem demà, 19 de juny a partir de les 19:00 hores. Serà aleshores quan comenci la presentació de l'edició d'enguany de l'Històrics i es realitzi el sorteig de la fase de grups del torneig, així com el dels encreuaments de semifinals. Tota la informació referent a la participació de l'Hospi la podreu seguir a la web oficial del club i al compte de Twitter. I per a més informació, també podreu consultar la web oficial del Torneig d'Històrics i el seu compte oficial a Twitter.

L'HOSPI A L'HISTÒRICS
Serà la vuitena participació al Torneig d'Històrics del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Va debutar-hi l'estiu de 2003, precisament en la primera edició que es va disputar al Camp del Centenari de Badalona. En aquella ocasió, l'equip de Joan Francesc Ferrer Rubi va perdre a les semifinals davant l'amfitrió, el Badalona (2-0), després d'haver eliminat el Poble Sec i el Mataró en la fase de grups. L'any 2004, amb Elvira com a tècnic, el Badalona va tornar a barrar el pas, ara a semifinals: el 3-0 contra els escapulats va fer insuficient el triomf per 0-2 davant la Montañesa. Amb el retorn a Segona B de la mà de Ramon Moya, l'Hospi va tornar a assolir la semifinal l'any 2005; Martinenc i Badalona van quedar eliminats a la fase prèvia, però el Sant Andreu va eliminar l'Hospi a la tanda de penals després d'empatar (1-1) al finals dels 90 minuts reglamentaris.

L'agost de 2006, al Narcís Sala i amb Juan Carlos Oliva d'entrenador, l'Hospi no va poder superar a la fase de grups el Ricoh Premià, campió del grup on també hi havia el Martinenc. Amb Jordi Roura i, de nou, al Nou Sardenya, els riberencs van tornar a arribar a la semifinal... i van tornar a caure amb el Sant Andreu (1-0); abans, els hospitalencs havien derrotat Sabadell i Badalona a la fase de grups. L'any següent, sota la direcció de Julià Garcia, l'Hospi va fer un dels papers més fluixos de la seva trajectòria a l'històrics, perdent els dos minipartits davant Sants i Sant Andreu i marxant a casa a les primeres de canvi i sense marcar un gol. L'espina, però, va estar a punt de ser treta l'any 2009, quan l'Hospi de Jordi Vinyals va plantar-se a la final del torneig després d'eliminar el Sabadell i l'Horta a la fase de grups i la Gramenet B (0-2) a la semifinal. A la final, però, un equip plagat de suplents i jugadors a prova no va poder superar el Masnou, que va endur-se el torneig per 1-0.

Desplaçament a Eibar


Versió en espanyol | A partir d'aquest mateix dilluns, tots aquells socis, abonats, membres del futbol base i aficionats del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET que vulgueu acompanyar l'equip dissabte (20:00 hores) amb motiu de l'importantíssim partit al camp de l'Eibar, corresponent a l'anada de la tercera i última eliminatòria per l'ascens a la Lliga Adelante, podreu apuntar-vos al club per viatjar amb autocar a terres basques. El preu final del viatge, que no inclou l'entrada, serà de 40 euros sempre que s'omplin les 55 places de l'autocar; en cas contrari caldrà repartir el cost de les places sense omplir entre la gent apuntada. Podreu apuntar-vos, demanar i rebre informació a les oficines del club dins de l'horari d'obertura, de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 hores. El preu de l'entrada, després de l'acord a què han arribat tots dos clubs, costarà 20 euros per als aficionats de l'Hospi que reservin la seva entrada abans de dijous a les 21:00 hores. En cas contrari, tal com ha publicat l'Eibar a la seva pàgina web, l'entrada serà de 30 euros per al públic en general. A mesura que es coneguin la resta de detalls, us els farem saber mitjançant els canals de comunicació oficials del club: Web oficial i compte Twitter.

Preu de l'autocar
40 euros si s'omplen les 55 places. Si no, caldrà repartir el cost de les places sense omplir entre els inscrits. A partir que s'ompli el primer autocar, els altres tindran les mateix condicions. Recomanem inscriure's al més aviat possible, abans de dijous al vespre per assegurar l'entrada per al partit. Caldrà que tothom aboni els 40 euros a les oficines del club, també les persones que ja s'hagin inscrit per al viatge.

Entrada Eibar-Hospi
Cost de 20 euros per a tots aquells aficionats que la reservin a les oficines del club abans de dijous a les 21:00 hores. A partir d'aquesta data no s'assegura l'entrada per l'Eibar-CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. L'entrada només reservarà: el pagament es farà al camp d'Ipurua.

Horaris de sortida i retorn
Convocatòria a l'Estadi, dissabte a les 8:30 hores. Sortida a les 9:00 hores. Arribada prevista a Eibar a les 17:00 hores, aproximadament. Partit a les 20:00 hores. Retorn cap a l'Hospitalet a les 23:00 hores, una hora després del partit.

Informació de contacte
Telefon d'oficines: 93 335 03 04 / 93 335 03 12 (Pregunteu per Emilio Vázquez).
Correu electrònic: a933350312@orange.es
Adreça d'oficines: Carrer de la Feixa Llarga, s/n. 08907, l'Hospitalet (Barcelona).

17/6/13

Entrades per l'Hospitalet-Eibar


Versión en castellano | De cara al partit de tornada de l'eliminatòria final per l'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET i la Sociedad Deportiva Eibar, el club informa a socis, abonats, simpatitzants i aficionats de la SD Eibar dels preus de les entrades per al partit que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de juny a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Les entrades es posaran a la venda a les taquilles del club la setmana vinent (de 17:00 a 21:00 hores) i es podran adquirir de forma anticipada fins divendres. Com a novetats, els socis entraran de forma gratuïta, mentre que l'entrada per al públic en general el dia de partit costarà 20 euros. Fins divendres, les entrades anticipades costaran, com fins ara, 10 euros.

SOCIS
Els socis de l'Hospi (quota anual de 145 euros) tindran entrada gratuïta per aquest partit. El club entén l'esforç que els socis han fet al llarg de la temporada i vol agrair la seva fidelitat i sacrifici facilitant-los l'accés al partit decisiu d'aquesta fase d'ascens. A més, cada soci podrà retirar dues entrades més a cinc euros cadascuna. Serà necessari, també, retirar l'entrada gratuïta. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

ABONATS
Els abonats de l'Hospi (quota anual de 100 euros) podran comprar un màxim de tres entrades al preu de cinc euros cadascuna, tal com han pogut fer en les eliminatòries davant Tenerife i Caudal Deportivo. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

FUTBOL BASE
Els jugadors del futbol base, igual que els familiars amb carnet, podran retirar fins divendres una entrada per carnet al preu de cinc euros. El dia del partit el preu per a tots ells serà el mateix que per la resta de públic: 20 euros. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

PÚBLIC GENERAL / AFICIONATS SD EIBAR
El públic general podrà retirar tantes entrades anticipades com vulgui, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores. El dia del partit costaran 20 euros. A partir de l'acord a què han arribat totes dues entitats per tal que totes dues aficionats tinguin el mateix tractament com a visitants, les entrades per als aficionats de l'Eibar costaran 20 euros.

PREMSA
Els mitjans de comunicació interessats en accedir a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet per tal dcobrir el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - Eibar hauran de sol·licitar la acreditació al següent correu electrònic: a933350312@orange.es Cal indicar nom, cognoms i DNI de les persones acreditades el tipus d’activitat que desenvoliuparà (redactor, locutor, fotògraf...), així com el mitjà al qual pertany. Es permetrà un màxim de dues persones acreditades per mitjà. A diferència d'anteriors eliminatòries, serà el club i no el cap de premsa qui gestioni les acreditacions.

16/6/13

Eibar-Hospi al playoff


La Sociedad Deportiva Eibar serà el rival del Centre d’Esports l’Hospitalet a la tercera eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante. En aquest cas no ha calgut sorteig, ja que l'Hospi i el Jaén, com a campions, s'havien d'enfrontar a Eibar i Huracán, respectivament, i l'Hospi i els valencians no poden enfrontar-se per haver compartit grup. L'altra eliminatòria, doncs, enfrontarà l'Huracán i el Jaén. Evidentment, cal confirmar el dia i l'hora del partit d'anada i de tornada. El que sí és segur és que l’anada es disputarà aquest cap de setmana al Ipurua, un estadi amb capacitat per a 5.200 espectadors i amb superfície de gespa natural. La tornada, el cap de setmana del 29 i el 30 de juny a l'Estadi de Futbol de l'Hospi. Estigueu atents al Twitter de l'Hospi i a la web oficial per conèixer tots els detalls relatius a aquesta eliminatòria i al desplaçament a Eibar, ja que el club gestionarà el viatge en autocar per totes les persones interessades en donar suport a l'equip en aquesta eliminatòria final.


 Imatge: elcomercio.es

Sociedad Deportiva Eibar
L’atzar, o millor dit el destí ha volgut que l’Eibar i el Centre d’Esports l’Hospitalet es tornin a veure les cares sis temporades després d’aquella eliminatòria a inicis de juny de 2007, amb Mandiola i Oliva a les banquetes i un mes que polèmic encontre a Ipurua. Aleshores, Eibar i Hospi buscaven progressar a la final per pujar a Segona A: enguany, tots dos equips s’ho juguen tot a una carta per pujar, ara sí, a la Lliga Adelante. Els guipuscoans duen quatre temporades buscant el retorn al futbol professionals, quatre temporades i quatre fases d’ascens. Fins ara, Ontinyent, Sabadell, Alcoyano i Lugo s’han creuat al camí dels eibarresos, que esperen que aquest any sigui el definitiu per retornar a la Segona A. Gaizka Garitano va ser l’escollit per capitanejar aquest quart projecte amb la intenció d’assolir l’ascens, però el cert és que l’Eibar va haver de lluitar pel campionat del grup 2 amb tot un Deportivo Alavés. Els vitorians aconseguien el títol la penúltima jornada i l’Eibar s’havia de conformar amb la segona posició. 73 punts, fruit de 21 victòries, 10 empats i 7 derrotes és el balanç del quadre guipuscoà, que només ha perdut dos partits entre Lliga i playoff a Ipurua: 2-3 contra el Zaragoza B i 0-1 davant del Barakaldo. De fet, les 7 derrotes de la temporada han estat per la mínima. Els de Garitano arriben a aquesta darrera eliminatòria de menys a més; fa quinze dies van classificar-se de forma agònica davant l’Alcoyano. Després de deixar escapar un 0-2 al Collao (van acabar empatant a 2 gols), l’alcoià Diego Jiménez salvava els mobles pels bascos amb un gol al minut 89 que servia per aconseguir l’empat (1-1) definitiu. Per contra, en aquesta segona eliminatòria l’Eibar eliminava l’Oviedo després de batre’l en tots dos partits: remuntant fa set dies al Nuevo Carlos Tartiere (1-2) i certificant la classificació ahir a Ipurua (1-0).

Amb 65 gols en 42 partits l’Eibar és un dels equips més golejadors d’aquesta Segona Divisió B. De fet, 14 dels seus jugadors van tastar el gust del gol al llarg de la temporada regular, mentre que els sis gols en aquesta fase d’ascens se’ls han repartit cinc jugadors: Capa, Abaroa, Diego Jiménez, Mainz i Guille Roldán, que ha fet els dos últims gols de l’Eibar en aquest playoff. Qui encara no ha marcat és Mikel Arruabarrena, màxim golejador de l’equip amb 13 gols, un més que el saragossà David Mainz (12 gols). Nom per nom, un dels homes més coneguts és el davanter català Jito; el de Ciutat Meridiana ha marcat 5 gols a la Lliga amb els eibarresos i complementa una línia atacant de nivell. Al darrere, Irureta a la porteria i Bóveda, Añibarro, Raúl Navas i Yuri dibuixen una rereguarda gairebé fixa en aquest tram final de temporada. En total, 32 gols encaixats en 42 partits entre Lliga i Copa del Rei; 17 partits sense encaixar gol (9 a Ipurua i 8 a domicili) i només ha rebut més d’un gol en 6 d’aquests 42 partits. Els guipuscoans només han jugat un partit sobre gespa artificial: va ser l’empat (0-0) al camp de l’Izarra. Serà la segona vegada que l’Eibar i l’Hospitalet creuin els seus camins en tota la seva història; cal anar al playoff d’ascens a Segona A del curs 2006-2007, quan l’Hospi de Juan Carlos Oliva va viatjar a Ipurua amb l’empat a zero de l’anada a l’Estadi. A la tornada, un arbitratge polèmic, un penal no sancionat a Felipe Sanchón i un gol fantasma (que no va entrar) concedit a l’exriberenc Lluís Codina van marcar un partit on el comportament de l’aleshores entrenador eibarrès, Javier Mandiola, no va ser del tot exemplar.

15/6/13

Playoff | CE l'Hospitalet 2-0 Caudal Deportivo


Una altra nit històrica per sumar a la història de l’Hospi. Després de Nàstic o Azuqueca, el 15 de juny de 2013 i el Caudal Deportivo aniran lligats eternament a la història d’un CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET que, quinze dies després de la decepció contra el Tenerife torna a ser a quinze dies de poder assolir l’ascens a la Lliga Adelante. En aquesta ocasió, els gols de David Corominas i de Juan Antonio Osado van servir per capgirar l’1-0 advers de l’anada a Mieres i donar a l’Hospitalet el passaport a la tercera eliminatòria de la fase d’ascens a la Lliga Adelante, l’accés a la ronda definitiva. Dilluns (o potser demà), sabrem qui d’entre Lleida Esportiu, Eibar i Bilbao Athletic serà el rival definitiu en la lluita per l’ascens. Hores per pensar-hi i per gaudir de la màgia d’un equip solidari i creient, d’un equip persistent i constant que amb humilitat, paciència i respecte torna a ser 180 minuts de la glòria. I gràcies a una afició fidel i incondicional que mai falla.

Finalment, Manu Viale no ha estat de la partida a causa del cop que va patir fa set dies a Mieres. El seu lloc a l’eix de la defensa l’ha ocupat Marc Pedraza, que ha cedit el doble pivot a Manel i a Pol; a dalt, Osado ha estat la referència i ha assegut a la banqueta Bacari, mentre que Corominas ha tornat a l’onze titular. Novetats per cercar una remuntada que ha calgut treballar de valent. Perquè el Caudal ha traslladat a l’Estadi les bones sensacions que ja va transmetre al partit d’anada. Prosi, com a Mieres, ha estat un dels homes més actius i ha provat sort amb xuts de falta (3’). L’Hospi anava despertant poc a poc davant un rival sense complexos; Aday ha disparat alt (11’), però ha estat al minut 21 que l’Hospi ha patit de valent: falta lateral picada per Javi Sánchez i pilota a la creueta (21’). L’ensurt donaria ales a un Hospi que respondria amb força.

Abans, Pol Llonch no encertava en un xut des de 25 metres que marxava per sobre de la porteria defensada per Javi Díaz (25’). Dos minuts després, David Corominas rebia una passada des de línia defensiva, controlava dins l’àrea gran i etzibava un xut amb paràbola amb cama dreta que sorprenia el meta visitant. Era el primer gol del partit, el que igualava l’eliminatòria (27’). Amb l’1-0, l’Hospi s’asserenaria i passaria a dominar el tram final del primer temps. Abans del descans, els de Miguel Álvarez haurien pogut fer el segon en dues ocasions. Primer, Manel no encertava a enganxar bé una pilota morta dins l’àrea gran (36’), mentre que Osado no encertava a connectar correctament amb el cap una bona centrada de Valentín Merchán (40’). Sense encet, l’1-0 era el marcador amb què marxàvem al descans.

A la represa, canvi a l’Hospi: Julio Rico prenia el relleu al terreny de joc d’un Hammouch amb targeta. La dinàmica de l’Hospi, però, era positiva, de domini d’esfèrica i ocasions. Aday avisava als quatre minuts del segon temps amb bon xut que Javi Díaz enviava a córner (49’). Era l’antesala del 2-0, del segon gol d’Osado en aquest playoff. Corria el minut 54 i, de nou una passada llarga acabava als peus del davanter tarragoní, que controlava l’esfèrica i batia Javi Díaz per baix (54’). El gol feia mal al Caudal, que durant uns minuts semblava grogui i a l’espera que l’Hospi pogués sentenciar. Pol disparava alt (57’), però els asturians responien amb una centrada xut d’Invernón que treia Craviotto (58’). Álvarez faria entrar primer Bacari i després Barranco; lluny de tancar-se, l’Hospi buscava sorprendre el Caudal a la contra, però la manca de definició va dirigir el partit cap a un final incert.

Manel provava sort amb un xut a l’interior de la gran que marxava alt (71’). Per la seva banda, el Caudal esgotaria els tres canvis a partir del minut 80, moment en què els de Paco Fernández van posar tota la carn a la graella a la recerca del gol de la classificació. I al 84, Carlos Craviotto es va convertir en Déu riberenc traient una rematada a boca de canó de Borja Navarro. Brutal el lleidatà que s’erigia, de nou, en salvador riberenc. Tres minuts més tard, el meta local tornava a blocar una rematada de Javi Sánchez (87’). Moments de domini caudalista, que tot i els més de cinc minuts d’afegit va durar fins que Prosi va veure la segona groga, merescuda, per una falta a la frontal (93’). A partir d’aquí, els nervis van aparèixer a les files visitants mentre l’Hospi va jugar amb cap uns minuts complicats previs a l’alegria que significava el xiulet final de l’àrbitre.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Julio Rico, 46’), Valentín, Pedraza, Moyano, Manel, Pol (Barranco, 84’), Corominas, Cirio, Aday (Bacari, 65’) i Osado.

CAUDAL DEPORTIVO: Javi Díaz, Noel Alonso, Nacho López, Gonzalo, Pantiga (Dani Pevida, 81’), Nacho, Prosi, Richard (Nacho Méndez, 85’), Javi Sánchez, Invernón (Nacho Calvillo, 81’) i Borja Navarro.

Gols: 1-0 Corominas (27’); 2-0 Osado (56’).

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia). Ha amonestat els locals Hammouch (20’) i Bacari (75’) i els visitants Invernón (28’), Gonzalo (70’) i Nacho Calvillo (93’). Ha expulsat per doble amonestació el visitant Prosi (28’ i 92’).

Incidències: partit corresponent a la tornada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a la Lliga Adelante celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 2.100 espectadors. Tarda calorosa i bon ambient a l’Estadi; presència d’uns 150 aficionats del Caudal Deportivo que han tingut un comportament excel·lent al llarg de tota l’eliminatòria. A l’Hospi, Ángel Sánchez i Oliver han completat la convocatòria; al Caudal Deportivo ho han fet Rafa i Berto Toyos.

Sala Multimèdia | CE l'Hospitalet 2-0 Caudal Deportivo


A la Sala Multimèdia d'aquest CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET 2-0 Caudal Deportivo hi trobareu, a banda de la crònica de la remuntada de l'Hospi, que suposa la classificació per la ronda final d'aquesta fase d'ascens, la galeria d'imatges del partit gentilesa d'Àngel Garreta i Cristian García. A més, també hi trobareu les rodes de premsa dels dos entrenadors, Miguel Álvarez (l'Hospitalet) i Paco Fernández (Caudal Deportivo), a més de les declaracions de Carlos Craviotto i Juan Antonio Osado, jugadors del CE l'Hospitalet. Més tard, el vídeoresum de l'encontre.

Galeria d'imatges de l'Hospitalet 2-0 Caudal Deportivo


 Roda de premsa de Miguel Álvarez, entrenador del CE l'Hospitalet

Roda de premsa de Paco Fernández, entrenador del Caudal Deportivo

Declaracions de Craviotto i Osado, jugadors del CE l'Hospitalet

Prèvia | CE l'Hospitalet - Caudal Deportivo (dissabte, 19:45 hores)


Ha arribat el dia. Gairebé l'hora de la veritat. De nou, caixa o faixa per enèssima vegada a la història del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Possiblement, tocarà tornar a agafar-se a l'èpica, viure d'una d'aquelles tardes màgiques a l'Estadi, com la del Nàstic a la Copa 2005-2006 o, sobretot, la d'Azuqueca el juny de 2010. Tres anys després, l'Hospi necessita tornar a remuntar un 1-0 advers del partit d'anada per progressar a la tercera i última eliminatòria d'una fase d'ascens. Ara, per ingressar al futbol professional; fita importantíssima a nivell de club, però també a nivell d'una ciutat que ha de despertar, precisament, per contribuir a fer realitat el somni de veure l'Hospi, 47 anys després, a Segona Divisió A, a l'actual Lliga Adelante. Al davant, un Caudal Deportivo carregat d'il·lusió i de fe, però que un cop arribat aquí, amb l'eliminatòria a favor, la pressió és més gran de la que diuen tenir. No ascendir no és cap fracàs, però no passar l'eliminatòria davant l'Hospi sí que seria una decepció important pels de Paco Fernández. Duel per la història el que viurà avui l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, el 1.002 de la història del club a Segona B. I la setmana vinent, volem viure el 1.003. Perquè #pujarem!

El rival, el Caudal Deportivo, arribava ahir ben d'hora, en avió, a terres catalanes. Allotjats al Vallès Occidental, l'equip de Mieres va fer ahir a la tarda la darrera sessió d'entrenament a Can Rosés, camp de la UE Rubí. No es preveuen massa canvis a l'onze inicial, ja que tant Prosi com Nacho López semblen en perfectes condicions per partir d'inici en l'onze que disposi Paco Fernández, tot i que ambdós jugadors van abandonar el camp abans d'hora fa 7 dies a l'Antuña. El canvi que sí serà obligat serà el de la referència atacant: Antonio Rojas va veure dissabte la tercera groga en aquest playoff i descansarà per sanció; llevat de sorpresa, el seu substitut serà Borja Navarro, titular al Caudal-Cartagena i suplent els últims dos partits. Equip fiable, el Caudal, lluny de l'Hermanos Antuña, ja que ha marcat més gols com a visitant (28) dels que ha fet com a local. Amb tot, serà interessant veure la gestió del marcador de l'anada que fan els asturians, que esperaran sorprendre a la contra i en accions d'estratègia per decantar l'eliminatòria al seu favor.

Per la seva banda a Can Hospi el convenciment en poder capgirar l'eliminatòria és total. Un convenciment que, més enllà del rival, es basa en la confiança en les capacitats d'un grup de jugadors que al llarg de la temporada ha demostrat poder de reacció. Fa quinze dies, contra el Tenerife, l'equip va quedar-se a un gol, a un suspir de fer possible la remuntada i pujar a la primera oportunitat. Aquest vespre, i conscients del mal partit fet a Astúries fa una setmana, l'Hospi sap que té marge de millora i desenes de factors per explotar que fan possible que la remuntada, sense ser fàcil, no sigui cap quimera i sí una realitat palpable. El públic, com sempre, jugarà un rol cabdal a l'hora d'acompanyar l'equip en un esforç que durarà el que trigui l'àrbitre en assenyalar el final d'una eliminatòria que no serà, de ben segur, la darrera. Es preveuen canvis a l'onze inicial per donar un altre aire a l'equip; el major dubte, però, serà el de Manu Viale, que arrossega molèsties fístiques arran d'un cop sofert dissabte a Mieres i serà dubte fins a darrera hora. Com vam publicar ahir, Miguel Álvarez va decidir convocar tots els jugadors de la plantilla.

Serà la primera vegada que el Caudal Deportivo jugui a la nostra ciutat, però no pas el primer cop que jugui a Catalunya. La darrera visita dels asturians va ser el juny de 2007 a la Nova Creu Alta, on el Sabadell de Ramon Moya els va derrotar per un clar 4-0. Serà, també, la novena visita d'un equip asturià al camp de l'Hospi; fins ara, el balanç és de 5 victòries (contra Sporting, Sporting B i tres contra el Langreo) i 3 derrotes (una contra Oviedo i dues davant l'Sporting). Serà, també, el primer cop que el murcià Raúl Nicolás Espejo, de 26 anys, dirigeixi un partit a l'Hospi i al Caudal. Segona temporada del murcià com a col·legiat de Segona B, que enguany ha dirigit un total de 13 partits a la categoria.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CAUDAL DEPORTIVO
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dissabte, 15 de juny; 19:45 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Segona eliminatòria -tornada-
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari.
Possible onze del Caudal Deportivo: Javi Díaz, Noel Alonso, Nacho, Gonzalo, Pantiga, Richard, Prosi, Javi Sánchez, Invernón, Nacho López i Borja Navarro.
Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia).

12/6/13

Pensant en la remuntada


L'Hospi ha fet aquest matí la segona de les quatre sessions d'entrenament previstes per aquesta setmana. L'objectiu, evidentment únic, la remuntada contra el Caudal Deportivo. Conscients que el marge de millora respecte al partit d'anada és evident, els homes de Miguel Álvarez estan convençuts que l'equip està plenament capacitat per capgirar el marcador desfavorable amb què van tornar el passat cap de setmana de terres asturianes. El principal dubte serà el concurs de Manu Viale, que arrossega molèsties físiques i serà dubte fins a darrera hora; la resta de la plantilla està en perfecte estat. Per la seva banda, el Caudal s'entrenarà aquesta tarda i demà dijous abans de viatjar el proper divendres, en avió, cap a terres catalanes. Paco Fernández presenta el dubte de Nacho López, que ja era dubte per dissabte tot i que al final va acabar jugant. Consulta la galeria de fotos de l'entrenament d'aquest dimecres.

Miguel Álvarez: "Estic segur que veurem la nostra millor versió aquí, a casa".

 Valentín: "La clau és fer el que hem fet tot l'any".

 Corominas: "Al Caudal, el partit se'ls farà més llarg i complicat aquí"

11/6/13

L'Hospi participarà a l'Històrics 2013


Després de dues temporades d'absència, el Primer Equip dell CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET tornarà a prendre part aquest proper mes d'agost al Torneig d'Històrics. Serà amb motiu de la 28a edició del veterà torneig estiuenc que enguany reunirà la flor i nota del futbol modest català i que es disputarà per segon any consecutiu a les instal·lacions del FC Martinenc, al barri barcelonès del Guinardó. Aquesta 28a edició del Torneig d'Històrics se celebrarà del 5 al 10 d'agost de 2013 al camp del Martinenc i el sorteig per conèixer els grups de la fase prèvia i els encreuaments de semifinals tindrà lloc el proper 19 de juny a les 19:00 hores al Centre Cívic del FC Martinenc.

FORMAT
L'edició 2013 mantindrà el format que el Torneig d'Històrics ha viscut en les darreres temporades. Hi prendran part 12 equips: 4 de Segona Divisió B (pendent de la categoria on militarà l'Hospi), 4 de Tercera Divisió i 4 de Primera Catalana. Tots ells es dividiran en quatre grups de 3 equips dels quan en sortirà un semifinalista cada dia. Dilluns es disputarà el grup 1, dimarts el 2, dimecres el 3 i dijous el 4; els equips s'enfrontaran entre sí amb partits a 45 minuts. Divendres es jugaran, ja a 90 minuts, les dues semifinals entre els quatre guanyadors de la fase de grups, mentre que la final es jugaria, en princiipi, dissabte 10 d'agost per la tarda.

Horaris, equips, i d'altres detalls sobre la 28a edició del Torneig d'Històrics els coneixerem el proper 19 de juny a partir de les 19:00 hores. Serà aleshores quan comenci la presentació de l'edició d'enguany de l'Històrics i es realitzi el sorteig de la fase de grups del torneig, així com el dels encreuaments de semifinals. Tota la informació referent a la participació de l'Hospi la podreu seguir a la web oficial del club i al compte de Twitter. I per a més informació, també podreu consultar la web oficial del Torneig d'Històrics i el seu compte oficial a Twitter.

L'HOSPI A L'HISTÒRICS
Serà la vuitena participació al Torneig d'Històrics del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Va debutar-hi l'estiu de 2003, precisament en la primera edició que es va disputar al Camp del Centenari de Badalona. En aquella ocasió, l'equip de Joan Francesc Ferrer Rubi va perdre a les semifinals davant l'amfitrió, el Badalona (2-0), després d'haver eliminat el Poble Sec i el Mataró en la fase de grups. L'any 2004, amb Elvira com a tècnic, el Badalona va tornar a barrar el pas, ara a semifinals: el 3-0 contra els escapulats va fer insuficient el triomf per 0-2 davant la Montañesa. Amb el retorn a Segona B de la mà de Ramon Moya, l'Hospi va tornar a assolir la semifinal l'any 2005; Martinenc i Badalona van quedar eliminats a la fase prèvia, però el Sant Andreu va eliminar l'Hospi a la tanda de penals després d'empatar (1-1) al finals dels 90 minuts reglamentaris.

L'agost de 2006, al Narcís Sala i amb Juan Carlos Oliva d'entrenador, l'Hospi no va poder superar a la fase de grups el Ricoh Premià, campió del grup on també hi havia el Martinenc. Amb Jordi Roura i, de nou, al Nou Sardenya, els riberencs van tornar a arribar a la semifinal... i van tornar a caure amb el Sant Andreu (1-0); abans, els hospitalencs havien derrotat Sabadell i Badalona a la fase de grups. L'any següent, sota la direcció de Julià Garcia, l'Hospi va fer un dels papers més fluixos de la seva trajectòria a l'històrics, perdent els dos minipartits davant Sants i Sant Andreu i marxant a casa a les primeres de canvi i sense marcar un gol. L'espina, però, va estar a punt de ser treta l'any 2009, quan l'Hospi de Jordi Vinyals va plantar-se a la final del torneig després d'eliminar el Sabadell i l'Horta a la fase de grups i la Gramenet B (0-2) a la semifinal. A la final, però, un equip plagat de suplents i jugadors a prova no va poder superar el Masnou, que va endur-se el torneig per 1-0.